boristanblue
Kayıtlı Üye
Daha diriler ile pek sağlıklı iletişim kuramıyoruz, ne yapacaksın ölüyü.
Rumuzunuzla ne kadar uyumlu bir cumle kurmussunuz. Evet tek yol var sanirim takdir ettim3 günlük dünyanın derdini yapıyorsunuz.Eminde sonunda buluşursunuz.
Mesaja güldüm ya. Keyfimi ikiye katladın, sağol.Daha diriler ile pek sağlıklı iletişim kuramıyoruz, ne yapacaksın ölüyü.
Mesaja güldüm ya. Keyfimi ikiye katladın, sağol.
Maalesef hala kanıtınız yok ve saçma sapan bir açıklama yapmışssınız.
Umarım bilimin ışığı sizi de aydınlatır bir gün.
Şu foruma kafanızı yaşarken girmeyin.Ölüler ile iletişim kurmak hatta onlara yeniden beden kazandırmak mümkündür. İstihbarat örgütleri duyduklarıma göre gizlice bu işi yapmakta. Fakat buradaki hiç kimse bunu bilmiyor. Bilen varsa da bunu karşılıksız öğretecek değil
Siz nereden bunu biliyorsunuz peki?Ölüler ile iletişim kurmak hatta onlara yeniden beden kazandırmak mümkündür. İstihbarat örgütleri duyduklarıma göre gizlice bu işi yapmakta. Fakat buradaki hiç kimse bunu bilmiyor. Bilen varsa da bunu karşılıksız öğretecek değil
Şu foruma kafanızı yaşarken girmeyin.
Siz nereden bunu biliyorsunuz peki?
Hadi ateyiiszzzleer bunu aciklasin gibi olmus DaimonMuhabbet nerdeeeennn nereye gelmiş.
Papatya gibi açılmış mübarek.
Bir şeyi çok isteyince yani istemeyi bilince yani isteyecek yüzü olunca yani isteyecek ameli olunca yani Allah a nazı geçince Allah madde aleminde kulunun peygamberinin vs her kimse dilegini yerine getiriyor. Velevki ölmüş olsun.
Ruhunu yeniden aynı beden geri göndermek Allah a mu zor gelecek? İlahi ne çok kasmış bazı arkadaşlar....
Sadece isa peygambere has değil canlıyı diriltmek peygamberimizin mezardaki ölüyle konuştugu hatta ölüyü dirilttigi ölünün halinden memnun olup dünyaya gelmek istemedigi sahih hadislerle sabit.
Hiç hadis getirmekle ugraşmayacagm. Zaten inanmayan yine inanmıyor kimseyi ikna etmeye çalışmıyorum.
Kaldı ki ölü insanı diritmeyi bırakın Hz. İsa(as)ın ayette çamura kuş formu verip onu canlı bir kuş yaptıgı anlatılır.
“Onu İsrailoğullarına bir elçi kılacak ve o şöyle diyecek: 'Kuşkuya yer yok, işte size Rabbinizden bir mucize ile geldim; size çamurdan kuş biçiminde bir şey yapar ona üflerim, Allah'ın izni ile derhal kuş oluverir; yine Allah'ın izniyle körü ve cüzzamlıyı iyileştirir, ölüleri diriltirim; ayrıca evlerinizde ne yiyip ne biriktirdiğinizi size haber veririm. Eğer inanan kimseler iseniz elbette bunda sizin için bir ibret vardır.'” (Al-i İmran, 3/49)
“İşte o zaman Allah şöyle diyecek: 'Ey Meryem oğlu İsâ! Sana ve annene lütfettiğim nimetleri hatırla! Seni Ruhulkudüs ile (Cebrail) desteklemiştim de hem beşikte iken hem de yetişkin halinde insanlarla konuşuyordun. Sana yazmayı, hikmeti, Tevrat ve İncil'i öğretmiştim. Benim iznimle çamurdan kuş biçiminde bir şey yapıp ona üflüyordun ve benim iznimle derhal kuş oluyordu. Benim iznimle körü ve cüzamlıyı iyileştiriyordun. Yine benim iznimle ölüleri diriltiyordun.Sen onlara açık kanıtlar getirip içlerinden inkâr edenler 'Bu düpedüz bir büyü!' dediklerinde İsrâiloğullarının sana zarar vermelerini önlemiştim.'”(Maide, 5/110)
Müslüman maddeciler bunu nasıl açıklayacaksınız?
Her şeyi açıklayamazsınız.
Bazen "Allahuekber" deyip susmak lazım gelir.
Tamam kabul size inaniyorum gercekten. Benimle bir calisma grubunda yer alip ulke menfaati savunmasi istihbaratinda yer almak ister misin? Bir adim oteye gecelim.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama senden büyük olduğum kesin. Büyüklerin ile böyle konulmamalısın
15 yıldır bu konulara ilgiliyim bilgimin çoğu yabancı kaynaklar, kitaplar ve bir takım (Türkiye'de erişim engelli) bloglardan geliyor
Burada kimin ne olduğunu kimse bilmiyor. Yaşına göre değil, fikrine göre yorum alırsın. İçine oturmasın, eğer içine oturacaksa bunları burada değil parktaki çocuklara anlatırsın.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama senden büyük olduğum kesin. Büyüklerin ile böyle konulmamalısın
Ölüler ile iletişim kurmak hatta onlara yeniden beden kazandırmak mümkündür. İstihbarat örgütleri duyduklarıma göre gizlice bu işi yapmakta. Fakat buradaki hiç kimse bunu bilmiyor. Bilen varsa da bunu karşılıksız öğretecek değil
Adın çıktı bi kere.. ?Burada kimin ne olduğunu kimse bilmiyor. Yaşına göre değil, fikrine göre yorum alırsın. İçine oturmasın, eğer içine oturacaksa bunları burada değil parktaki çocuklara anlatırsın.
Namık Kemal'in harika bir sözü var: At yalanı, seveyim inananı.
Dostum ama sen de bir bal caliyorsun gerisi gelmiyor yoksa yazdiklarina inanip tartismaya devam etmeye herkes gonullu.Anlattıklarıma inanmak zorunda değilsiniz, size inanmazsan yakacağım da demiyorum. İster inanır, ister inanmaz, istersen de yaptığın gibi dalga geçersin. Hiçbirinizi ikna edemem fakat bu anlattıklarımı yorumlamaya ve seviyeli bir şekilde tartışmaya engel olamaz.
Bu arda Namık Kemal'in öyle bir sözü yok bu söz uyduran yanlış hatırlamıyorsam Cem Yılmaz idi. Hadi selametle