Ay en çok korku bendedir sanırım. Damarlara bakamam içim çok acayip oluyor damar görünce ki bir hasta oldum üç ay öncesinde o damar yolu açmaları beni ayılttı bayılttı yani çok aşırı korkuyorum kopacaklar gibi geliyor birde üç dört gün üst üste her gün takıldı insanlıktan çıkmışcasına gezdim
Ciddiyim damarlarıma bakamıyorum baktıkça başım dönmeye başlıyor. Örümceklerin içine düşmekten çok korkarım minicik bile olsa beni çok tedirgin eder. Sokakta top oynanıyorsa o sokaktan asla geçemem gözümü çıkarmasından korkarım. Tırnaklarımı kesemem törpü yapamam bunlar beni anlamsızca korkutur ve kestikten sonra bir hafta yumuk elle dolaşırım. Bıçak kullanamam özellikle mesela kaşar kesiyorsam elimdeyse bıçak onun damarlarımı ellerimi keseceğinden korkarım. Ütü yapamam ütünün ayağıma düşmesinden korkarım. Yanarak ölmekten çok korkuyorum. Denize giriyorsam mutlaka yanımda arkadaşım vardır çünkü ayağıma kramp girmesinden korkarım. Elektrikler kesikse eğer ödüm patlar varlık görmekten korkarım. Ölüdenize gittikten sonra o şehir gibi yaşadığım şehrin sular altında kaldığını düşünüp dehşete düşmüştüm o geçiciymiş şimdi hiç kalmadı
Daha bir çok var ama bir çok korkuma rağmen hiç birinide belli etmem örümcek dışında örümcek gördüğümde çılgın hareketler yapıyorum şimdi bile içim çok kötü oldu düşünsenize sekiz bacaklarıyla yürüyor falan yüzümde yürüdüğünü hayal bile edemem çok korkunç. Aklıma geldikçe diğer korkularımıda yazarım batıl inancım yoktur.