@star53 ve
@Demre karanlık dediniz de bende de fobi denmez ama ışığa, sese, ufak tefek şeylere karşı hassasiyet var. Fazlası beni kaosa sürüklüyor. İç dünyamı yapıbozuma uğratıyor sanki. Mesela endişeli bir insan, kaygılı bir insan vs. Ortamdaki enerjiyi tabiri caizse alt üst ettiği için bendeki yani galiba bizdeki titreşimlerin hassasiyetindne ötürü rahatsız olmaya başlıyoruz.
Hassas yaradılış devreye giriyor. Sizi tanıdıgm kadarıyla o hassas algı var. Yani beyinsel bunlar. Ha fobiye dönüşen yanlarından siz sorumlusunuz o başka ☺ Yaşantınızla yani geçmişten izlerle hastalığa veyahut fobiye çevirmiş olma ihtimaliniz yüksek.
Galiba ağrı eşiğinizde düşük. Canınız çok tatlıymış?. Benim ağrı eşiğim yüksek, diş doktorum demişti.
Başım hiç agrımaz. Ağrıması istisnai zamanlarda nadiren oluyor. Diğer türlüde agrı sızı pek hissetmem.
Yani kısacası beden bir bütün. Sistemi diğer taraftan pörtletmeden eldekiyle idare etmeyi bilicez☺ yoksa toplamakta zor oluyor. Gözde varsa bir zafiyet bozulmaya başlıyor gibi gibi...
Büyük geçmiş olsun. Okuduklarım bile beni korkutmaya yetti. Her ân ölüme davetiye çıkarabilecek bir anomali bu. Ve eklembacaklılar sağda solda her yerdeler.
En azından hafiflemesi için bir psikoterapiye danışman iyi olur sanki
@Demre .