hekate22
Kayıtlı Üye
Toplum olarak bu dna ve hastalığa sahip bir ülkeyiz. Yapacak bir şey yok, sanki bir lanet gibi. Ama yapacak tek şey kadınların elinde. Bu tür erkeklere fazla yaşam hakkı verilmemeli yâni onlardan çocuk en aza indirgenmeli. Hatta hiç çocuk sahibi olmamalı..."Bazen tek yapmamız gereken budur, bir fırsat gibi hayatımızın kapısını çalan baş belalarını hiç içeri almadan reddetmek ve kapıyı yüzlerine kapatmaktır; çünkü sahip olduklarımız yeterlidir, daha fazla zevke, daha fazla tatmine yada daha fazla kadına ihtiyacımız yoktur. Elindekiyle yetinmeyi ve keyfine varmayı bileceksin. Ama ben bunu asla öğrenememiştim.
Daha fazlasını ararken başını belaya sokan ve hayatındaki kadını da kaybeden tek erkek ben değildim; biz bu çağın sonu gelmez zevklerinde kaybolmuştuk, bizim ruhlarımız ölmüştü ve aslında ruhen yaşamıyorduk. Kendimizi kandırarak ruhsal mastürbasyonlar yapmak dışında hiçbir özelliğimiz yoktu." Şeytan Tüyü, Adil Yıldırım
Bu gün toplumun hâli ortada. Bu erkeklerden olan çocukların fareden hiç bir farkı yok çünkü bu tür erkekler ne insan ne de hayvan; dediğim gibi, sadece bir Tür...ve bu Tür çoğalıyor ve zaman geliyor küçük bir kızda ve hatta küçük torununda dahi o haz ve zevkini tatnin ediyor.
Karşı çıkan olacaktır bu yazıma, umurumda değil . Dünya da ahlâk ve sapıklık ta önde gidiyor olmamız tescillenmiştir....
Bir bilim, ilim olarak görünen Maji'yi bile üfürükçülük ve büyücülüğe indirgeyerek , ( çünkü ilim bilim onlara göre değil) sadece seks amaçlarını yerine getiriyorlar. Yaş geçip iş kalmayınca da yine sözüm ona maneviye soyunup, aklı sıra bilgece söz etmeye başlıyorlar....
Zavallı yurdun erkekleri. Adam olmaktan uzak sadece erkek cinsi, adı bile konulmayan bir Tür... Onlarla birliktelik süren kadın köleleri de!..
Eminim bir çok kişinin hoşuna gitmeyecek bu yazılanlar; neden olduğu da malûm