Forumda sigil majisi düşünce formu servitor (hizmetkar) gibi kaos majisine bağlı bölümler açılması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Occultus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen bu iş üzerine oturup düşünüyorum, dağlarda bir yerde konuyu hayati anlamda ciddiye alanlar olduğuna dair umudumu yitirmiyorum. Hiç değilse bir rüyam böyle söylüyor.
Belki bu rüyanız, birkaçımızın da inancı sayesinde bir gün hepimiz Pala’yı şaşırtabiliriz.

Her şey öznel, otorite olduğunu iddia edenlere bir tarafımla acımasızca gülmekten hiç geri durmuyorum.

El yumruğu yemeyen diye bir tabir var.

Merakla beklemekteyim, az evvel ben de birkaç paragraf karalamış bulundum fakat paylaşmayacağım.

Sahne sizin efendim.
Pek tabii öyle, paylaşacağım şey konu üzerinde bir otorite veya kesinlik kazandırmaya çalışmaktansa insanlara perspektif sunmayı amaçlayan bir kesit olacak, zaten kanıtlanabilmiş bir şey değil, yoğun bir fenomeni kendince açıklamaya çalışan bir hipotez. Dilerim sizi güldürürken sıkmış olmam. Paragraflarınızı o konu altında paylaşmanız mümkün mü peki? Fikirler çarpışmadan gelişimin gerçekleşeceğinden şüpheliyim.

Yok, estağfirullah.

Şunu söylemeye çalıştım; bir konuda tüm yönleriyle hakimiyet sağlamadan derme çatma yöntemlerin kulaktan dolma bilgeliğine sığınmak işe yaramayabilir, ne düşündüğüne dikkat etmek gerek)
Burada yerden göğe kadar haklısınız, bu yüzden büyücü hazırda var olan pratikleri çalışır, majisyen kendi sistemini inşa eder.

Belki bu rüyanız, birkaçımızın da inancı sayesinde bir gün hepimiz Pala’yı şaşırtabiliriz.
🚬
Pek tabii öyle, paylaşacağım şey konu üzerinde bir otorite veya kesinlik kazandırmaya çalışmaktansa insanlara perspektif sunmayı amaçlayan bir kesit olacak, zaten kanıtlanabilmiş bir şey değil, yoğun bir fenomeni kendince açıklamaya çalışan bir hipotez. Dilerim sizi güldürürken sıkmış olmam. Paragraflarınızı o konu altında paylaşmanız mümkün mü peki? Fikirler çarpışmadan gelişimin gerçekleşeceğinden şüpheliyim.
Olabilir, bilmiyorum.
Burada yerden göğe kadar haklısınız, bu yüzden büyücü hazırda var olan pratikleri çalışır, majisyen kendi sistemini inşa eder.
Kavramları tazelemeye ihtiyacımız var gibi geliyor.

Temizlik takıntısına sahip biri olarak bin yıllık kelimelerin tek bir harfine dahi ayak sürmem.

Bir görüşe göre İslam aleminin majisyenlerinden Muhyiddin Arabî Hz. Lerinin majisyenlik sanatı hakkında görüşleriniz nedir? Kısaca gelecek konusunda öngörüleri çoğunlukla tuttuğundan yola çıkarak ;bu yolculuklar nasıl oluyordu. O'nun Maji kal sistemi nasıldı
Son olarak Maji ekollerinde hiyarşik yapı var mıdır? Yani iyiliğe ve kötülüğe çalışan Maji sistemlerinde bir solitery, kendini gizleyip başarılı olabilir

Bir görüşe göre İslam aleminin majisyenlerinden Muhyiddin Arabî Hz. Lerinin majisyenlik sanatı hakkında görüşleriniz nedir? Kısaca gelecek konusunda öngörüleri çoğunlukla tuttuğundan yola çıkarak ;bu yolculuklar nasıl oluyordu. O'nun Maji kal sistemi nasıldı
Son olarak Maji ekollerinde hiyarşik yapı var mıdır? Yani iyiliğe ve kötülüğe çalışan Maji sistemlerinde bir solitery, kendini gizleyip başarılı olabilir
Kendisiyle ilgili pek bilgiye vakıf değilim, ben kendi yolumu yürürüm, üstat tanımam. Ancak tasavvufi alanda önemli bir isim olarak düşünüldüğünde Sufizme kendini vermiş ve İslam tasavvufuna ilişkin kavramlar üzerine derin bir bilgiye ulaşmış olduğunu zannediyorum.

Sufizm genel olarak çile ve zühd kavramları içerisinde şekillenir, kendine has pratikleri vardır ki en yaygın olanları, riyazat orucu, sessizlik orucu ve zikirlerdir. Herkes bu oruçları tutup zikirleri okuyabilir ancak Hayyam gibileri ve daha birçok tasavvuf bilgini “yaratıcıya duyulan sevgi”de daha farklı bir yere ulaşmayı hedeflemişlerdir ki İslam sistemine göre onları alim yapan da bu olmuş. Cennetinin ve hayrının ötesinde yaratıcıyı sevebilmek, tüm imtihanlara rağmen aşkla anabilmek ve sonucunda devamlı olarak ibadet halinde kalabilmek ki nihayetinde ibadetle bütünleşebilmek. Belki durugörü yeteneği çok gelişkindi belki tümüyle “ledün ilmine” hakimdi. Yani bu görüleri bir kahin gibi alıyor da olabilir, usta bir astral gezgini gibi doğru yere çekilerek kendi görüp deneyimliyor da olabilir. İslam dininden etkilenen majikal ekolde birçok ilim olduğu söylense de yalnız birkaçının ismi zikredilir bu yüzden yeteneğine benim isim vermem sanırım doğru olmaz.

Ancak majinin amacının enerjinin asıl kaynağıyla, yaratımın özüyle bütünleşerek evrenin sistematiğini anlamak ve evrenin sistematiğine karışmak olduğunu düşünürsek izlediği yol birileri için ilham verici olabilir.

Diğer sorunuza gelecek olursam maji tamamen öznel bir süreçtir. Dolayısıyla siz hiyerarşi olduğuna inanırsanız hiyerarşi var olur. Majiyle uğraştığınızda düşük frekanslı varlıkların saldırısına uğrayacağınızı düşünüyorsanız (veya zihninizde böyle bir korku varsa) saldırıya uğrarsınız. İlla inisiyasyon gerekli olduğunu düşünürseniz ama inisiyasyonunuz yoksa bu yüzden başarısızlıkla karşılaşırsınız. Çünkü hissettiğimiz ölçüde titreşir, frekans yayarız ve aslında durumları, olayları biz inşa eder, biz kendimize çekeriz. Yabancı kaynakları ve yabancı forumları okuduğumda birçok majisyen bizlerin önemli gördüğü konulara pek takılmadan yol alıyor ve pek bir sorunla karşılaşmıyor. Karşılaşsa dahi çözmeyi öğreniyor. Belki de biz biraz kendimize ket vuruyoruz.

Kişisel görüşüme gelecek olursak ben hiyerarşik bir yapı olduğunu düşünmesem de gelişim olduğunu ve bazı uygulamaların ön hazırlıklarının olduğunu düşünüyorum. Gelişim büyük bir ölçüde yeteneğe de bağlı. Yetenekli bir majisyenseniz, birlikte aynı alanda çalışıyorsak siz 10 birim ilerlediğinizde ben 1 birim ilerleyebilirim. Bu benim ilerlemediğim anlamına gelmez, sizin çok hızlı olduğunuz anlamına da gelmez. Bazı şeyler görelidir. Usta bir majisyenden sizi farklı kılan şey nedir? Bence bu soru birçok şeyi cevaplar :)

Pek tabii giz ve pus içinde çalışan birçoğu başarıya ulaşır. Gizemle çalışan gizemli olmalıdır. Majisyen bazen bazı niyetlerini kendinden bile gizleyebilmeli.

Pek tabii giz ve pus içinde çalışan birçoğu başarıya ulaşır. Gizemle çalışan gizemli olmalıdır. Majisyen bazen bazı niyetlerini kendinden bile gizleyebilmeli.
Harikulade bir yaklaşım. Bu sözünüzü bende açtığı düşünce çağı Leyla ile Mecnun. Mecnun Leyla aşkını çöllerde dikene bile anlatırken ;Leyla aşkı anlatmayıp yaşadı. Leyla gibi kalbinin sırlarını beynine dahil anlamayacaksın. Mesnevi hikayelerinde olduğu gibi kalbin pervane misali ateşte yanacak yanacak kül olacak ama beynin dahil bedenin kalbindekileri bilmeyecek, bedenin beynin dahil kalbinin yandığını bilmeyecek.
Sağol açtığın düşünce ufkun için

Harikulade bir yaklaşım. Bu sözünüzü bende açtığı düşünce çağı Leyla ile Mecnun. Mecnun Leyla aşkını çöllerde dikene bile anlatırken ;Leyla aşkı anlatmayıp yaşadı. Leyla gibi kalbinin sırlarını beynine dahil anlamayacaksın. Mesnevi hikayelerinde olduğu gibi kalbin pervane misali ateşte yanacak yanacak kül olacak ama beynin dahil bedenin kalbindekileri bilmeyecek, bedenin beynin dahil kalbinin yandığını bilmeyecek.
Sağol açtığın düşünce ufkun için
Düşünmeye sevk ettiğiniz için ben teşekkür ederim.

Düşünmeye sevk ettiğiniz için ben teşekkür ederim.
Evet düşünmek,düşünmek,düşünmek...herne kadar zihni ve egoyu susturabilmek gunumuz sipirütüalizminde buyuk yer alsa da geldiğimiz noktada Servitor yaratımı için düsünce gucünü kullanabilme buyuk onem taşıyor...Ayrıca herhangir şeye ulaşabilme adına tezahür ettirebilme yine düşünce ve odaklanabilmeden geçiyor...
Ah ne olurdu beynimizin % bir veya ikisini daha fazla kullanabilseydik...sonuçta bilinmeyeni kesfedebilmek için cıkılan yolculuğumuz bu amaca hizmet ediyor...

Evet düşünmek,düşünmek,düşünmek...herne kadar zihni ve egoyu susturabilmek gunumuz sipirütüalizminde buyuk yer alsa da geldiğimiz noktada Servitor yaratımı için düsünce gucünü kullanabilme buyuk onem taşıyor...Ayrıca herhangir şeye ulaşabilme adına tezahür ettirebilme yine düşünce ve odaklanabilmeden geçiyor...
Ah ne olurdu beynimizin % bir veya ikisini daha fazla kullanabilseydik...sonuçta bilinmeyeni kesfedebilmek için cıkılan yolculuğumuz bu amaca hizmet ediyor...
Yaptıklarımızın amacı da bu değil mi? Zihnin sınırlarını aşabilmek, daha ötesine gidebilmek :)

Aslında var bence. %1'irini kullandığını devamlı düşünürseniz %1kullanırsınız.
Hayatıma bazen tatbik ettiğim bir olumlama cümlesi var. Olmasını istediğim bir şeyi ve ardından bu kalıbı ekleyip söylüyorum tekrarlar yapıp sonra unutuyorum. Bu gerçekleşiyor. Bu kalıp ile yaptığım araştırmalara göre büyüden ve nazar enerjilerinden korunan kişi bile dönüş yaptı. Kuantum düşünce ile ilgilenen bir çok isim bu düşünce kalıbı ile olumlu dönüşler yaptı.
Bu düşünce 💭 kalıbını unuttum. Alıntı yaptığım cümleyi okuyunca hatırladım. Bunu Majikal çalışmalarda kullanıp kullanamayacağımı, sistemime monte edersem başarı oranımı analizlerimi yapacağım.
Zamanın da devletime Fuat avnicilik oynayıp racon kesen pok çuvalını susturmuştum, sosyal medya hesabı dolandırıcı taklitçilerinden ayırt edilmiyordu. Devlet baba haddini bildirince süs köpeğine döndü. Kabalist, satanistler, siyonistlerin, sebatayistler ülkeme metafizik saldırı, büyü saldırısı yapanların saldırılardan ülkemi bu kalıp ile koruma altına alıyorum. Belkide bu forumda Anadolu sevdası majisyenlerin çalışmalarıyla birleşiyor ve düşman püskürtülü yor. Zamanında fastan ülkeme büyü saldırısı yapıldı ve gereken cvb verildi. Hesap kapatıldı.
Yeterli çalışma yapılırsa başkalarının beynine girip yönlendirme yapılabiliyor. Kuantum bilgisayardan bile güçlü beynimiz var. Çok yormamaya dikkat etmek gerekiyor

Bu servitor denen arkadaş biz hayal ettiğimiz için mi var, yoksa o zaten var olduğu için mi biz onu hayal ediyoruz/edebiliyoruz? Ya da kendisi gelip bizzat hayalimize giriyor? Açıkçası burada anlatılan mesele, Hz Muhammed sav fahri kainat efendimizin Cebrail as/Ruh ile olan arkadaşlığına benziyor.

''Aslında var bence. %1'irini kullandığını devamlı düşünürseniz %1kullanırsınız.
Hayatıma bazen tatbik ettiğim bir olumlama cümlesi var. Olmasını istediğim bir şeyi ve ardından bu kalıbı ekleyip söylüyorum tekrarlar yapıp sonra unutuyorum. Bu gerçekleşiyor. Bu kalıp ile yaptığım araştırmalara göre büyüden ve nazar enerjilerinden korunan kişi bile dönüş yaptı. Kuantum düşünce ile ilgilenen bir çok isim bu düşünce kalıbı ile olumlu dönüşler yaptı.''

lutfen bu kalıptan faydalandırın bizi,hem merak ettim hem de işe yarıyorsa neden olmasın?

lutfen bu kalıptan faydalandırın bizi,hem merak ettim hem de işe yarıyorsa neden olmasın?
Bunu burada paylaşıp paylaşmama konusunda kararsızım. Çünkü forum da iyi niyetli insanlar olduğu gibi kötü niyetli olanlarda var örneğin eski sevgiliyi geri gönderme, plotonik aşkını kendine bağlama vb konularda yani karmaya sebeb olan konularda bu kalıbı kullanabilirler. Bu vebali alamam açıkcası.
Ama başka bir tekniği verebilirim. Misal bir adam denizde denizanalarını eline alıp oynuyormuş. Sahildekiler bu zararlı olan denizanalarıyla oynayan adamı görünce şaşırıyorum. Bu adam iki kişi nin konuşmasını duymuş : denizanaları cildi tahriş eder dokunma sakın deyince diğer kişi "Deniz anasının dokunduğu yerde şiddetli ağrı ve kızarıklık meydana gelir. Bazı deniz anaları ise daha ağır reaksiyonlara yani şok tablosuna neden olabilir." dediğinde bizim denizanasıyla oynayan kişi "ah" demiş. Bu bilgiyi duyunca denizanasının tesiri etki edince o iki Kişi"bilmiyordu öğrenince yaşadı "demiş.
Yani beyin yeni duyduğu bilgiyi tecrübe etmek ister deneyimlemek ister, örneğin iki bayan konuşurken biri migreninden bahsetse diğeri şu ilacı kullan diye tavsiye verse bir zaman sonra dinleyen kişide migren başlar.
Kısaca beynini bilirseniz işletim sistemine uygun kodlar yani olumlama yaparsanız hayatınız güzelleşir. Her majisyen kendi sistemini anlatmaz enerji ne kadar gizli olursa etkisi güçlü olur.
Siz tam olarak ne istiyorsunuz. Ona uygun kodlama olup olmayacağını değerlendirebiliriz.
Örneğin :"para bana kolaylıkla, neşe ve ihtişamla gelir" cümlesini söylediğiniz o kalıp olmasana etkisini yaşayabilirsin.... Ancak birine anlatırsanız bu cümleyi söyledim derseniz olmaz birdaha.
Yalnış anlama ben balık(kalıbı) vermiyorum o zaman hazıra alışırsınız ben balık tutmasını ve ardından malgal partisi nasıl yapılır onu öğretmeye çalışıyorum. Takıldığınız nokta var mı

Aslında var bence. %1'irini kullandığını devamlı düşünürseniz %1kullanırsınız.
Hayatıma bazen tatbik ettiğim bir olumlama cümlesi var. Olmasını istediğim bir şeyi ve ardından bu kalıbı ekleyip söylüyorum tekrarlar yapıp sonra unutuyorum. Bu gerçekleşiyor. Bu kalıp ile yaptığım araştırmalara göre büyüden ve nazar enerjilerinden korunan kişi bile dönüş yaptı. Kuantum düşünce ile ilgilenen bir çok isim bu düşünce kalıbı ile olumlu dönüşler yaptı.
Bu düşünce 💭 kalıbını unuttum. Alıntı yaptığım cümleyi okuyunca hatırladım. Bunu Majikal çalışmalarda kullanıp kullanamayacağımı, sistemime monte edersem başarı oranımı analizlerimi yapacağım.
Zamanın da devletime Fuat avnicilik oynayıp racon kesen pok çuvalını susturmuştum, sosyal medya hesabı dolandırıcı taklitçilerinden ayırt edilmiyordu. Devlet baba haddini bildirince süs köpeğine döndü. Kabalist, satanistler, siyonistlerin, sebatayistler ülkeme metafizik saldırı, büyü saldırısı yapanların saldırılardan ülkemi bu kalıp ile koruma altına alıyorum. Belkide bu forumda Anadolu sevdası majisyenlerin çalışmalarıyla birleşiyor ve düşman püskürtülü yor. Zamanında fastan ülkeme büyü saldırısı yapıldı ve gereken cvb verildi. Hesap kapatıldı.
Yeterli çalışma yapılırsa başkalarının beynine girip yönlendirme yapılabiliyor. Kuantum bilgisayardan bile güçlü beynimiz var. Çok yormamaya dikkat etmek gerekiyor
Devlet baban, Biggus Dickus mu?

Devlet babanı, Allah'a ortak koşma.

Sen cin babana şikayet ettin yaa.

Bizde Cibril-i Emin'e şikayet ettik.

Ne içtiyse kafan pek güzel
Sanma ki hayat sana güzel
"Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben
Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben".
Kadim ŞemŞem(İslam) rahipleri tütün dumanını sarhoş etmek için değil arıcılıkta arıların diri içgüdülerini uyandırmak için kullanırlar.
(Nahl Suresi)

İlla kafamızı güzel kılacaklar ne söylesek aynı cevaplar.

Kimi kandırıyorsun abi sen, yok siyonistlerle savasiyormus yok satanistlerle yok sabetaylarla.

Kadim Anadolu'nun her tarafını talan etmişsin halen laf yapıyorsun.

Bu topraklar Nuh'un topraklarıdır.Hem sanayici makineci siyonistler karşı olacaksın sözde savasacaksin hemde bu toprakları talan edeceksin.Ne işsin abi sen?Komedi misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri