Film ve Dizi Önerileri

1408 i izledim ve korktum , secret window u izlemedim hiç ama ilgimi çekti şimdi johnny depp de var :)

bu filmi izlediğimde 15 yaşımdaydım..ve çok etkilenmiştim, sonu öyle bir süprizle bitiyor ki şok oluyorsunuz resmen..bazı vasat filmler gibi baymıyor insanı, sonunu merakla bekliyorsunuz ve film sona erdiğinde beyin fırtınası yaşıyorsunuz resmen..ben 5_10 dk kendime gelememiştim..:D

bu filmi izlediğimde 15 yaşımdaydım..ve çok etkilenmiştim, sonu öyle bir süprizle bitiyor ki şok oluyorsunuz resmen..bazı vasat filmler gibi baymıyor insanı, sonunu merakla bekliyorsunuz ve film sona erdiğinde beyin fırtınası yaşıyorsunuz resmen..ben 5_10 dk kendime gelememiştim..:D

Aynı duygular bendede oldu sona doğru şoklar yaşamaya başlamıştım ve sorunun sonundaki olay olmadığını düşünüyordum sona kadar :) Çok etkilemişti siz 5 10 dakika kendinize gelememişsiniz yine bende o etki 1 gün boyunca sürdü :D Müthiş bir anlatım ya hayranım kaç kere izledim bilmiyorum arkadaşlarımada izletirken (:

The Shinnig'in Stanley Kubrick versiyonu muhteşemdi, kesinlikle tavsiye ederim. Aynı zamanda Rose Red Konağınıda yıllar önce izlemiş olmama rağmen bıraktığı etki çok keskindir.

Mükemmeldi ben tam anlamıyla bayıldımm <3 Bilmiyorum izlediniz mi? Herşey açıklığa kavuştu ve sonunda gerçekten şok oldum. Çok korktummu korkmadım ama etkilendim doğrusu :)

Açık konuşmam gerekirse Paranormal Activity 1ve 2 benim izlediğim en sıkıcı korku filmleri arşivine girdi.Serinin 2. sini izlerken (istek üzerine)uyuya kalmışım o kadar sıkıcı...Tabi bu benim korku filmlerine bakış açımdanda kaynaklanıyor:)

Kara-Buyu-1252659631.jpg

Kara-Buyu

Yapım:2009 - ABD
Tür:Fantastik, Gerilim, Korku, Psikolojik
Süre:100 dakika
Yönetmen:Sam Raimi
Oyuncular:Justin Long, Alison Lohman, Bojana Novakovic, Fernanda Romero, Dileep Rao, Reggie Lee, Bonnie Aarons, Adriana Barraza, Alexi Wasser, Joanne Baron, David Paymer, Lorna Raver, Toni Wynne, Chloe Dykstra, Gerry Carbajal, Tony A. Angelo, Rina Fernandez, Aimee Miles, Tom Carey, Nick Vlassopoulos, Meyoung Laman, Bill E. Rogers, Kevin Foster, Flor De Maria Chahua, Monica Cabral, Ruth Livier, Jennifer C. Sparks, Michael Peter Bolus, Alex Veadov
Senaryo:Sam Raimi, Ivan Raimi
Yapımcı:Sam Raimi, Robert G. Tapert, Cristen Carr Strubbe, Grant Curtis
Filmin Özeti
Los Angeles'ta hırslı bir bankacı olan Christine Brown hem iş hem de özel yaşamında çok mutludur. Bir profesör olan erkek arkadaşı ile huzurlu bir hayat yaşayan Christine'ın rahatı gizemli bir banka müşterisi tarafından bozulur. Mrs. Ganush isimli bu tuhaf yaşlı kadın, evi için girdiği borcun tarihini uzatmak için Christine'in yardımına başvurur. Ancak Christine patronunun gözüne girebilmek için, zor durumda olan kadını reddeder. Hüsrana uğramış yaşlı kadının Christine için düşündüğü bir intikam planı vardır: Genç kadını en korkunç kara büyülerden biriyle lanetler. Christine'in hayatı peşine dolanmış kötü ruhla tam bir cehenneme dönecektir.

IMDB Puanı: 6,7/10
Yönetmen: Guillem Morales
Senaryo: Oriol Paulo Guillem Morales
Oyuncular: Belén Rueda Clara Segura
Gösterim Tarihi: 1 Haziran 2011
Süre: 1 saat 41 dk
Konu: Julia’nın, sonunda onu kör bırakacak olan bir göz hastalığı vardır. Julia’nın ikiz kız kardeşi de aynı hastalığa yakalanmış ve kendini bodrum katında asarak intihar etmiştir. Herkes onun intihar ettiğini düşünse de Julia aynı fikirde değildir, kardeşini kimin öldürdüğünü bu işin gerçek nedenini öğrenmek amacı ile kendini bu göreve adar ve araştırmaya girer

alıntı...

Terminal Doğu Avrupa ülkelerinden birisinden New York´a gelen Viktor Navorski´nin (Tom Hanks) ilginç öyküsü anlatılır. Amerika yolundayken ülkesinde askeri darbe olması üzerine Viktor, New York´un JFK Uluslararası Havaalanında mahsur kalır. Pasaportu artık geçersiz olduğu için Amerika Birleşik Devletlerine´ne girme hakkını yitirmiştir. Ülkesindeki savaş bitinceye kadar havaalanı terminalinin transit yolcular salonunda beklemek zorundadır.

Viktor´un havaalanında haftalar süren bekleyişi devam ederken çok değişik insan manzaralarıyla karşılaşır. Terminal binasının içine sıkıştırılmış bu dünyada her türlü mantıksızlık, anlamsızlık, cömertlik, hırs, eğlence, statü mücadelesi, beklenmedik rastlantı vardır. Hatta Amelia isimli güzel bir hostesle (Catherine Zeta-Jones) romantik ilişki bile yaşayacaktır.

Ancak Viktor´un oradaki zoraki varlığına sıcak bakmayanlar da vardır. Bunlardan birisi de havaalanı yetkilisi Frank Dixon´dur.Bu rolde Stanley Tucci var. Viktor´un varlığını bir türlü kontrol edemediği bürokratik bir facia olarak gören Frank Dixon, bu sorundan bir an önce kurtulmanın çaresini bulmaya çalışmaktadır.

harika bir film izlemenizi tavsiye ederim çok komik çok duygusal

Filmin başlarında insan ön yargılı olabiliyor ama biraz sabredin ve izleyin .. Ben Hindistan yapımı filmleri sevmediğim halde soluksuz izledim :)

2010 ılı Hindistan yapımı, yılın tartışmasız en iyi politik dramlarından birisi olan, Karan Johar’ın yönetmenliğini yaptığı, My Name İs Khan Filmi ailenizin parmakları ucundaki online sinema merkezi olan ...org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Karan Johar yapmış olup, Yapımcılığını ise Prashant Shah, Sumit Chawla, Karan Johar, Khairnar Pravin ve Gauri Khan isimlerinin oluşturduğu beş kişilik yapımcı kadrosu bulunmaktadır.
Filmin Başrollerini Shahrukh Khan, Birol Tarkan Yıldız, Adrian Kali Turner, Mel Fair, Zarina Wahab, Adrian Bustamante, Arjun Mathur, Brent Mendenhall, Christine Quynh Nguyen, Douglas Tait, Harmony Blossom, Kajol, Jennifer Echols, Katie A. Keane, Parvin Dabas, Arif Zakaria, Benny Nieves, Carl Marino, Christopher B. Duncan, Ethynn Tanner Cerney, Jennifer Barbosa ve Kristen Marie Holly oynamışlardır.
My Name İs Khan İzle, Benim Adım Khan Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Film İzle.
Filmin Konusu : Romantik, Dram ve Politik türdeki bu filmin konusunda 11 Eylül ikiz kulelere yapılan saldırılardan sonra Amerika’da müslümanlığa karşı duyulan kini konu alıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=_uNDm6YfN2k&feature=player_detailpage

Alıntıdır..

Ben izlemem:) Çünkü Hinti kadınlar çok çok güzel olabiliyorve ben bu güzelliği kıskanıyorum ya:)

Yok o kadar güzel değil kimse filmde :) ama konusu ve başrol oyuncusu mükemmel kesinlikle. Ön yargınızı atın ve izleyin.

Yaklaşık bir hafta önce izlediğim bir filmdir.Bu filmi izledikten sonra bir kez daha, ön yargılarımız yüzünden; bir çok güzel, anlamlı, öğretici ve belki de hayat yolumuzda yön verebilecek derslerden mahrum kalabileceğimizi anladım.Bu arada bu filmi ben de paylaşmayı düşünüyordum ama siz benden önce davrandınız tebrik ederim...:boxing_smiley: :D

Çok beğendiğim filmleri paylaşmadan duramıyorum..Düşünmeden açıyorum konuyu.. Ben teşekkür ederim :)

Geri