Film ve Dizi Önerileri

Ben bu filmi izledikten sonra gercekten psikolojim fena halde bozulmustu.Ama tekrar izleme imkanım olsa izlemez miyim tabi ki izlerim :)

bağlama ve aşık etmek için bir büyü yada başka bir yok bilen var mı varsa lütfen özelden bana mesaj atsın buraya mesaj olarak yazmmayın lütfen çünkü yazdığınız zaman uyarı mesajı olarak gelmiyor özelden mesaj atınca uyarı mesajı geliyor en azından paylaşımız yerini bulur şimdiden arkadaslarıma tşk ederim

Bu filmi seyretmis olamazsınız henüz vizyona girmeden nesini seyredeceksiniz?
Sordugunuz soru bu konuyla alakasız olmakla birlikte forumda zaten bulunmaktadır.Lütfen konuyu saptırmayıp,zamanımı bosa harcamayın.

Açıkçası ilk film hoşuma gitmedi.
İkinci filmse daha sürükleyiciydi, birkaç yerinde korktum.
Üçüncü filmi nette denk gelirse izlerim.
Öyle çokda beni sarmadı bu seri.

Konu dışına çıkmak istemem ama;
büyük bir merakla beklediğim film: Musallat 2.

Ben bu seriden hiç korkmadım ama ya :) Yere un dökmüşler, o şeyde gelip sadece unun üstünden yürümüş felan :D :D Ama yinede izlemeye değer. Musallatı bekliyorum :)

Bence ikinci film ilk film olmalıydı. Ölen bir insanın ikinci bir filmde ne işi var ki? İkinci filmi izleyipte birinci filmi anlamak gereksiz bence. Birinci filmde olayların nedeni belirtilip sonrada diğer serilerle olaylar geliştirilmeliydi. Son fllmi de tahmin edemiyorum, karakterlerin çoğu öldürüldü. Küçük bebekle bebeğin teyzesi kaçırıldı. Burdan bir kurgu çıkarmak zor ama bende filmi merakla bekliyorum :)

Batıda bedensiz varlık kültürü zayıf olduğundan filmleri de zayıf kalıyor. Sadece Fransızların Araplar sayesinde bir iki cin hikayesini ele alan filmleri fena değil. Oysa değerlendirebilirsek, bizim kültürümüz inanılmaz dolu ve teknik bilgi birikimi de hayli yüksektir. Musallat şimdiye kadar yapılan en güzel ve en gerçekçi filmdi buna örnek olarak. İkincisi de umarım güzel olur.

Zekasına ve hayal gücüne hayranım.
Dreamcatcher ve Storm of thr centry' de çok iyiydi.
Filmden ziyade kitaplarını okumayı tercih ve tavsiye ederim...

Buick 8 ve Uykusuzluk adlı kitaplarını okuduktan sonra bir daha hiçbir kitabına yanaşmadım:)

poster.jpg

Yapım: 2005 - ABD

Tür: Gerilim, Gizem, Korku, Psikolojik,

Süre: 101 dakika

Yönetmen: John Polson,

Oyuncular: Robert De Niro, Dakota Fanning, Famke Janssen, Dylan Baker, Melissa Leo, Elizabeth Shue, Amy Irving, Robert John Burke, David Chandler,

Senaryo: Ari Schlossberg,

Yapımcı: Barry Josephson,

Başarılı bir sosyolog olan David Callaway'in eşi Alison aniden ölüyor ve Emily büyük bir travma yaşıyor.

Baba kız, Emily'nin annesi ile güzel günlerini yaşadığı Manhattan'dan New York'un kuzey mahallerinden birine taşınıyorlar. Bundan kısa bir süre sonra Emily, Charlie adını verdiği hayali bir arkadaş geliştirir.

David başlangıçta Charlie'yi Emily'nin kendisini ifade etmesine yardımcı olması açısından olumlu bir gelişme olarak görse de başlarına gelen korkunç olaylar onu Charlie'nin gerçek biri olduğuna inandırmaya başlar...

Ve eğer öyleyse Charlie'nin durdurulması gerekmektedir. Küçük Emily Callaway'in hayali arkadaşı Charlie ile Saklambaç oynamak çok basit ve masum bir heyecandı. Oysa ki kendisini babası David'in bile durduramadığı kabus gibi olayların ortasında bulur.
Charlie kim ya da nedir?
David bunu çok merak etmektedir. Nasıl oluyor da kızı böyle bir varlığın bu kadar etkisinde kalabilir?.. Belki de Charlie aslında hayali değildir, belki de kanlı canlı bir varlık olmasa da kötü bir yaratıktır?

http://www.youtube.com/watch?v=o9uEkTPchIo

İzlediğim ve hayran kaldığım en iyi filmlerden biri. Şiddetle tavsiye ediyorum kesinlikle pişman olmayacaksınız :)

Geri