Dimmrunir - karanlığın rünleri

Hiç enerjimi düşürmüyor. Aksine daha bir hiperaktifim. Daha heyecanlı hissediyorum. Gittim bi sürü balmumu aldım üşenmedim bi sürü mum yaptım. Çekiyor beni. Yap bi daha yap hadi yine yap oldum. Sonucu önemli değil. Denerken zevk alıyorum 😁
A siz de mı? Enerji artışı var demektir. Yapılan bazı işlemler hızlı gerçekleşebilir. Örneği nurumm'un haber alma işlemi. Başka işlemler daha çok zaman alabilir.
Hızlı olacak birşey deneyin. Bakın oluyor mu?

Bu sonuç almadan, bı daha, bi daha, isteme çok sağlıklı değil. Bı durmanızı tavsiye ediyorum. Bir hızlı olacak işlem yapın, bir de bekleyin. Olmazsa bir daha yapmam diye niyet ederek.

Şimdilik bu etki gözlemleyen sadece nurumm. Bunu kural olarak kabul etmeyiz. Bence bu runeleri nurumm'u sevdiler. O zaten gördüğü zaman ilk atlayandı. Onun heyecanını ve hevesini sevmiş olmalılar.
Aslında bende de istek ve heyecan var ama bir yandan bir tehlike var sanki görünenin arkasında.. belki de yapacağım işlemlerden dolayı bir çekingenlik neyle uğraştığımı ödemenin ne şekilde olacağını bilmediğim için..

A siz de mı? Enerji artışı var demektir. Yapılan bazı işlemler hızlı gerçekleşebilir. Örneği nurumm'un haber alma işlemi. Başka işlemler daha çok zaman alabilir.
Hızlı olacak birşey deneyin. Bakın oluyor mu?

Bu sonuç almadan, bı daha, bi daha, isteme çok sağlıklı değil. Bı durmanızı tavsiye ediyorum. Bir hızlı olacak işlem yapın, bir de bekleyin. Olmazsa bir daha yapmam diye niyet ederek.
Şimdi ben haksız yere bi arkadaşımın kalbini kırdım. Ama tersler diye yazamıyorum da. Bana msj atması için hangisini yapiim? En kolayı bu bence. Yanlışlıkla arasa da olur 😁 ben alırım gönlünü bi şekilde 😅

Şimdi ben haksız yere bi arkadaşımın kalbini kırdım. Ama tersler diye yazamıyorum da. Bana msj atması için hangisini yapiim? En kolayı bu bence. Yanlışlıkla arasa da olur 😁 ben alırım gönlünü bi şekilde 😅
Mesaj yazdirma özgür iradeye baskı oluyor. Kolay bir işlem değil, hızlı olmayabilir. Yanlışlıkla arama daha iyi.
Ben olsam, anlaşmazlığın negatif enerjisini kaldıracak işlem yapıp, kendim yazardım. Ne de olsa arkadaşınız. Sevdiklerinize sadece pozitif işlem! 🤗

Mesaj yazdirma özgür iradeye baskı oluyor. Kolay bir işlem değil, hızlı olmayabilir. Yanlışlıkla arama daha iyi.
Ben olsam, anlaşmazlığın negatif enerjisini kaldıracak işlem yapıp, kendim yazardım. Ne de olsa arkadaşınız. Sevdiklerinize sadece pozitif işlem! 🤗
Bunun için hangisini önerirsiniz 🤗 ve yaptıktan bi ertesi gün sonra mı ariim ne zaman aramam gerektiğini nasıl anlayabilirim. Onu seviyorum tabi ki sadece diğer arkadaşların biraz dolduruşuna geldim ve azıcık kalbini kırdım. Sadece beni geri çevirme sinden korkuyorum. O çok neşeli ve pozitif biri. Ona hayatımda ihtiyaç duyuyorum 🥰

Bunun için hangisini önerirsiniz 🤗 ve yaptıktan bi ertesi gün sonra mı ariim ne zaman aramam gerektiğini nasıl anlayabilirim. Onu seviyorum tabi ki sadece diğer arkadaşların biraz dolduruşuna geldim ve azıcık kalbini kırdım. Sadece beni geri çevirme sinden korkuyorum. O çok neşeli ve pozitif biri. Ona hayatımda ihtiyaç duyuyorum 🥰
ro ya da s

Ertesi gün bı kart çekip bakın. Olumlu çıkarsa arayın. Yoksa öbür gün deneyin

@nurumm
Sen bu rune ları sevdin belli onlar da seni.. danışmak istediğim bir şey var.. sürekli sözlerini unutan yalan makinesi birinin verdiği bazı sözleri tutması yapması gereken işimi halletmesi için hangi rune uygun sence.. not. o kişiye çok iyiliğim dokundu hayatını kurtardım defalarca yılışık yavşak nankör olsa da kendini farklı gösterdiği için.. her neyse her türlü hakkım var yani.

@nurumm
Sen bu rune ları sevdin belli onlar da seni.. danışmak istediğim bir şey var.. sürekli sözlerini unutan yalan makinesi birinin verdiği bazı sözleri tutması yapması gereken işimi halletmesi için hangi rune uygun sence.. not. o kişiye çok iyiliğim dokundu hayatını kurtardım defalarca yılışık yavşak nankör olsa da kendini farklı gösterdiği için.. her neyse her türlü hakkım var yani.
ek olarak enerji vampiri negatif varlıklarla çalışıyor benden de beslendi çok.. bunu sonradan öğrendim.. majisel hak ilahi adalet her ne ise haklarımı almak istiyorum ben.

Onu affettiğim her defasında beni buna pişman etti.. kendi yaptığı kötülükler ayrı başıma sardigi belalar ayrı.
Çok yordu yani. Ve ona içten iyi niyetli olduğumda hep salak yerine koydu.
O halde vakit savaşı çağırır, hak yerini bulsun diye kılıçlar kuşanılır.

ro uygun olabilir,
ð – Çaba / bu runeyi ben denemedim isteğine uygun görünüyor son bi atış hamle istiyorsun sanırım karşı taraftan, ya da hiç riske girmezdim herhalde ben direk b'yi uygula geç bi şekilde sana cevap verecektir. Yönünü sağına bırak ama kendi takdirlerine bırakınca baya bi etkili oluyor daha güzel çalışıyorlar, seni tatmin etmek için böyle bütün her koldan çalışıyorlar gibi bi durum oluşuyor benim gördüğüm.

Geri