Burçların kötü yönleri :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AphraeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben kova burcuyum ve bu başlıkta kova yalancı olarak nitelendirilmiş.Bu tamamen yanlış,ben yalandan hiç hoşlanmam,yalan söyleyeceksem konuşmam bile.Kişiden kişiye değişkenlik gösterir bunlar,geneli kapsamak çok yanlış.

Akrep burcu bazen soğuktur. Karşısındaki insan yalan söylerse hemen anlar. Size baktığı zaman sanki düşüncelerinizi okur gibi hissedersiniz. İşte bu yüzden insanlar bu burçtan çekinir. Halbuki onun en büyük zararı kendine.

Aynen öyle. İçimde ne fırtınalar kopuyor kimseye anlatamam. Ben bu fırtınaları soğuk durarak değil; gevezelik yaparak gölgeliyorum. Tamam kabul ediyorum, bazı duygularımız aşırı olabiliyor ama neticede insanız. (:

o kadar saçma şeyler söylenmişte her burca kötü şeyler bulmak ayıp çünkü o zaman mark zuckerberg gerizekalının önde gideni sakıp sabancı yalancı düzensiz alkolik bir boş gezenin boş kalfası eee einstein noluyor buraya göre oda malın teki hiç bir işe yaramayan tembel bence burçların değil sizin foyanız ortaya çıktı :sifone::hurray::devil2::willy_nilly::euro::biggrinjester::boxing_smiley:

YENGEÇ
- Sen sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye
çalışan son derece yapmacık birisin, ama biz bu sahte şirinlik numaralarını
yemeyiz... Bu arada akıl hastanelerindekilerin %90 ının yengeç burcu olduğu
söyleniyor! Haberin olsun!

YENGEÇ: Etrafa sempatik görünmeye çalışan bir zavallı. Sahtedir.

Bugüne kadar biri beni uyarmalıydı yengeçlerin esas yüzü hakkında :( Bu sefer de yengeçlere sardım, savulun :D

Yalan, iftira, bizde çin malı olmaz tamamen orjinalizdir.(Diğer yengeçleri bilmem ama acayip tembelimdir bir tek bu tutmuş :D :smash:

TERAZİ
- Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma salak bi boyutta
yaşıyorsun... Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması da pek
muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her
büyük sanatçı gibi
"kimse beni anlamadı" diye çıldırırsın yarım aklın da
gider

aynı beni anlatıyor :) birde aşırı dengesiz hareketlerim ve düşüncelerim oluyor bazen teraziler hep öyleymiş :)

Yay lara haksızlık edilmiş bence :) bikere yaylar sportmendir, alkolik değildir.. Birde bize ait şeyleri çok sahipleniriz biraz abartılı şekilde ve tek kötü yanımız bence budur :) mesela sokakta kedi bulsak bizim olsa aslanım diye severiz :P

Geri