Mrs.Şeytan
Kayıtlı Üye
Başak Burcu böyle olduğunu bilmiyordum, artık ayrılmalıyız bu ilişki yürümez Şaka bir yana, başak burcu olarak o kadar titiz değilim ama evet bazen titizliği geçtiğimde oluyor
albert einstein balık bucudur ve malesef recep tayyip'te :/ kurt cobain balık burcudur yani hani oradan bakınca DT.Suzuki,Aleister Crowley'de terazi burcu insanları çoğu büyük sanatçık john lennon gibi terazi burcudur önemli olan ne burcu olduğun değil çabalamandır amacın uğrunda -,- burada yazılan şeyler amaçsız boş insanlar için gayet doğru tespit olmuş.."Çünkü en zeka yoksunu burç balıktır. "
Kabul etmiyorum Bu diğer burçların balık burcunun kıvrak zekasını kıskandığı için söylediği bir yalandır Kıskanmayalım lütfen
Yükselen yengeç + Güneş Balık olarak çok ama çok haklısın maalesef.... Yengeç takıntılar burcuBu yengeç burcu acayip dallama bir burç sanırım. Ne zaman bu burç hakkında yorum okusam devamlı ağladığı, duygusal olduğu, mızmız olduğu ama aynı zamanda psikopat olduğu, cezaevlerinde çoğunlukla bu burç olduğu yazılıyor. Ne boş bir burç.
Yengeç burcuyum bu arada değişmek isteyen varsa pm atsın
Ben yengeç yükselen ise boğa burcuyum. Takıntı acayip derecede kötü birşey. Genel olarak bir kişi zerre umrumda olmasa ilgimi çekmese bile, hatta o kişi bana deli divane olsa bile 3,5 gün konuştuktan sonra takıntı oluyor. Çok kötü çokYükselen yengeç + Güneş Balık olarak çok ama çok haklısın maalesef.... Yengeç takıntılar burcu
Yükselen boğa biraz dengeleyebilir yinede durumu . ? Bir insan ne olursa olsun yengeç etkili olmasın gerçekten kendimden biliyorum ??Ben yengeç yükselen ise boğa burcuyum. Takıntı acayip derecede kötü birşey. Genel olarak bir kişi zerre umrumda olmasa ilgimi çekmese bile, hatta o kişi bana deli divane olsa bile 3,5 gün konuştuktan sonra takıntı oluyor. Çok kötü çok
Yükselen boğa biraz dengeleyebilir yinede durumu . ? Bir insan ne olursa olsun yengeç etkili olmasın gerçekten kendimden biliyorum ??
Arkadaşlar, burç olaylarından pek anlamıyorum. Neden ya?ben bogayım kardeşim yengeç element grubu olarak dahi ayrıyız ben geceye dogru o sabaha karşı doğmuş. ..cinsiyetlerimiz dahi ayrı.
huyumuz gibi ters.... bir bedende boga ve yengeçi düşünemiyorum