Ben varım yay burcu. Bildiğim kadarıyla sevgili hazar'da yay burcu.Yay olan yok mu? Valla burcumdan utandım. Hemen değiştireceğim.:banghead:
Ben varım yay burcu. Bildiğim kadarıyla sevgili hazar'da yay burcu.
Aaa şaşırdım şimdi Hadi o zaman sayın ikbal beceriksiz olduğumuzu koro halinde itiraf edelim. Veya ben solo yapayım.
risk almaktan kaçıyormuşum Yalana bak heleSen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin
KOÇ
- Sana kalsa dünyada herkes aptal bi sen akıllı dimi !!! Millete
öğütler verir ukalalık taslar, önüne yemek koysan beğenmez... Allah
düşmanların başına vermesin...
KOÇ: Ego tatminine en ihtiyaç duyan burç işte... Bay ukala ya da bayan buz.. En önde olacağım diye yapmayacağı yoktur. Aşkta, işte, güçte en bencil burçtur. Karşısındakini kırdığını da en anlamayan burç. Kolay kolay da beğenmez. Asla af dilemez
Valla tıpkı benden bahsetmiş burcumu çok iyi taşıyorum
Balık burcu aptallık derecesinde saf ve iyi niyetlidir, ama bu onu zeka yoksunu yapmaz. Saf olduğu için de koruma altındadır. Bir balığa kötülük yapmak çok zor. O daima avantajlı çıkar.
Akrep burcu olduğumu söyleyince ağzı açık kalan insanlar gördüm. Ne burçmuş arkadaş.
Katılıyorum. Belki diğer burçlara fazla karamsar ve kinci olabilir. Buda onu takıntılı yapabilir. Bencilde olabilir ama degildir ki akrep duygusuz . Çok duygusal bir burç aslında. Sadece adı çıktı işte 9 a inmiyor 8 e.Bencede akrep iyi bir burc,korkulacak neyi var