Burçların kötü yönleri :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AphraeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BAŞAK: Ayrıntılar arasında kaybolur. Hayatı ayrıntı... Bir de titizdir ki, yarar insanı. Hastalıktan ödü patlar. Düzenli, tertipli olacak diye rahat batar.. Dili de öyle sivridir ki deşer insanı aldırmadan....

:D Bir arkadaşım eve gelecek mesela, kapının hemen önünde terliği, balkona çıkarken sırtına giyeceği hırkası koltuğun kenarında hazırdır... İçtiği kahveden, sevdiği kahvaltı çeşitinden önceden alınır... Sırtına itina ile yastık konur, eline kumanda verilir!

Kim benim gibi bir arkadaş istemez ki:biggrinjester:

Bu arada akıl hastanelerindekilerin %90 ının yengeç burcu olduğu
söyleniyor! Haberin olsun! cook iyi ya gece gece iyi kahkaha attım teşekkürler :hurray:

OĞLAK
- Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne

diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım hangi kayda değer
insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?

Valla risk almayı pek sevmem ne diyeyim.:))

KOÇ
- Sana kalsa dünyada herkes aptal bi sen akıllı dimi !!! Millete

öğütler verir ukalalık taslar, önüne yemek koysan beğenmez... Allah
düşmanların başına vermesin...
KOÇ: Ego tatminine en ihtiyaç duyan burç işte... Bay ukala ya da bayan buz.. En önde olacağım diye yapmayacağı yoktur. Aşkta, işte, güçte en bencil burçtur. Karşısındakini kırdığını da en anlamayan burç. Kolay kolay da beğenmez. Asla af dilemez

Valla tıpkı benden bahsetmiş burcumu çok iyi taşıyorum :)

Ama ben böyle biri değilim ki kolay kanmam.Akıl hastanesinin %90 nı:willy_nilly: yengeçmiş :D

KOÇ
- Sana kalsa dünyada herkes aptal bi sen akıllı dimi !!! Millete

öğütler verir ukalalık taslar, önüne yemek koysan beğenmez... Allah
düşmanların başına vermesin...
KOÇ: Ego tatminine en ihtiyaç duyan burç işte... Bay ukala ya da bayan buz.. En önde olacağım diye yapmayacağı yoktur. Aşkta, işte, güçte en bencil burçtur. Karşısındakini kırdığını da en anlamayan burç. Kolay kolay da beğenmez. Asla af dilemez

Valla tıpkı benden bahsetmiş burcumu çok iyi taşıyorum :)

En dürüstlerde Koçtan cıkıyor bu arada nerdeyse herkes inkar etmiş, bir tek Koçlar mertce cıkıp ''beni anlatmıs'' diyebiliyor.
Ben de herkes gibi, burcumu tasıyorum, beni de anlatmış:) (evet Koçum)

balik burcuna zeka yoksunu diyen komikler Albert Einstein de bir balik !!!!!ne kadar zekasizmis ama dimi))))))))))))))[h=3][/h]

Balık burcu aptallık derecesinde saf ve iyi niyetlidir, ama bu onu zeka yoksunu yapmaz. :D Saf olduğu için de koruma altındadır. Bir balığa kötülük yapmak çok zor. O daima avantajlı çıkar. :D

Balık burcu aptallık derecesinde saf ve iyi niyetlidir, ama bu onu zeka yoksunu yapmaz. :D Saf olduğu için de koruma altındadır. Bir balığa kötülük yapmak çok zor. O daima avantajlı çıkar. :D

Balık olmak iyidir. :D

Akrep burcu olduğumu söyleyince ağzı açık kalan insanlar gördüm. Ne burçmuş arkadaş.

:D Evet, namınız çok kötü. Gerçekten çok korkulan bir grup. Halbuki korkmak yersiz. Neticede insandır. :D

Akrep burcu bazen soğuktur. Karşısındaki insan yalan söylerse hemen anlar. Size baktığı zaman sanki düşüncelerinizi okur gibi hissedersiniz. İşte bu yüzden insanlar bu burçtan çekinir. Halbuki onun en büyük zararı kendine.

Geri