göçmenoğlu
Kayıtlı Üye
Cok dogru,iki yüzümüzden biridir utangaclik duuygusu.Ama bazen ben bile hayret ederim,insanlarin duygularini nasil sömürdügümü gördükce,Ama derler ya yalancinin mm yatsiya kadar yanar diye.benimki ikindide söner.keske yatsiya kadar yansa,ama nerdeeeee??Birde cok bilmislik taslarim,oysa hic birseyden haberim yoktur yani.benim sizlere önerim,eger utangac bir ikizler görürseniz,duygularinizi toplayip,oradan uzaklasmanizdir,arkaya bile bakmayin derim.:willy_nilly:yoksa yandiniz demektir...
Ve dikkat ettim akreplere haksizlik ediliyor.birtek bu sitede degil,bu heryerde böyle.Ama sunu unutmamak gerek bu hayatta akreplerden baska,(dürst,mert,yardim sever,ve dost)BIRC bir burc daha tanimiyorum.Ama birisi onlari kullanmaya kalktiginda,belli etmeseler dahi,hisederler.ve o ihaneti af edemezler.sirasi gelince o kisiyi dogduguna pisman ederler,isterse üzerinden 20 sene gecsin onlar sabirlidir,Sevgiyole kalin arkadaslar:sifone:
utangaç olmaya bende utangacım birazda sıkılganım..bunca tahsil hayatım iş karyerim bile beni bu huyumdan vaz geçiremedi bir türlü...sevgili arzuhal duyguları sömüren insanlar her burçta mevcuttur zaten...bu burç değil kişinin kişilik yapısıyla ilgilidir..kişilik yapısıda yetiştiren aile yetiştiği çevre tahsil hayatı arkadaş çevresi gibi belirleyici özelliklere bağlıdır birazda..utanmak imandandır allah kimseye utanacak bir yüz..utanmaz arlanmaz bir mizac vermemesi dileklerimle sevgili arzuhal...