Bana istediğini sorabilirsin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zeno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye de çok az insan var bu konuda.Onlarda gizli yaşıyorlar zaten.Farkli bir alemde yaşıyorlar sosyal medyada falan asla reklam yapmazlar.
Sosyal medyadakiler para peşinde.Bir insan alimse zaten paraya ihtiyacı olmaz.O zenginlik enerjisini kendisi elde eder.İstibaharat ajanı gibiler.
Gittiğim havasçının kapısında sıra olur hep. Türkiyenin her yerinden arıyorlar. Günde 50 defa arıyorlardır. Para pul peşinde de değil. Genelde bu insanlarda yaşlı oluyor(tanıdıgım 3 tane sağlam havasçıda yaşlıydı).

Gittiğim havasçının kapısında sıra olur hep. Türkiyenin her yerinden arıyorlar. Günde 50 defa arıyorlardır. Para pul peşinde de değil. Genelde bu insanlarda yaşlı oluyor(tanıdıgım 3 tane sağlam havasçıda yaşlıydı).
Havass ilmine ömür vermek gerekiyor çünkü.Çalişmalarin sonucunu hemen alamazsın.İstikamet gayret çalışmak gerektiriiyor.Bir yolculuk bu.Ama bazi insanlar doğuştan hali yeteneği oluyor erken varabiliyorlar bazı yerlere.Ama çok çalişma gerektiren bir ilim.Dunyada vazgeçmek gerekiyor.Ama dünya ondan kaçanin peşinde gider.

Havass ilmine ömür vermek gerekiyor çünkü.Çalişmalarin sonucunu hemen alamazsın.İstikamet gayret çalışmak gerektiriiyor.Bir yolculuk bu.Ama bazi insanlar doğuştan hali yeteneği oluyor erken varabiliyorlar bazı yerlere.Ama çok çalişma gerektiren bir ilim.Dunyada vazgeçmek gerekiyor.Ama dünya ondan kaçanin peşinde gider.
Konuştugum havasçı benden sonra oğlum yapacak o da görüyor bazı şeyler dedi ama onun calısma alanı farklı dedi. Her şeyin zamanı var dedi. Belli bir yaşa gelene kadar pişiyorsun sanırım sonra tüm kapılar açılıyor

Konuştugum havasçı benden sonra oğlum yapacak o da görüyor bazı şeyler dedi ama onun calısma alanı farklı dedi. Her şeyin zamanı var dedi. Belli bir yaşa gelene kadar pişiyorsun sanırım sonra tüm kapılar açılıyor
Zaten soydan devam ediyor.Bazilarinin dedelerinde.Seneler önce Halveti tarikatı şeyhinin yanına gittim.Yasli bir zatti.O zamanlar biraz rahatsizdim.Bana sen hasta fala değilsin.Dedelerinde şeyhler var dedi.Bana göründünler dedi.Manevi dedi halin.Anne tarafından Molla Mahmud diye bir dedem var.Çankiri buğday pazarı medresinin müderrismis.Eşi ayak kabinsinda çöl kumu bulurmuş süs dermiş eşi sorunca.Tayin mekan yapıyormuş galiba.Gorustum Havass Üstadı deden büyük alimmis dedi.Genç yaşta hacca gidiyor.Orada vefat ediyor.

Varlığı yerleştirmek ya da yapıştırmak var. Bir de varlığı görevlendirmek var. Görevlendirmiş varlık görevini tamamlayıp, yani kişinin eterik bedenine virüs yazılımı yerleştirip gider. Musallat olmaz.
Büyü var ise musallat da vardır yok varlığı yerleştirdim yapıştırdım kalıcı olarak o orda artık

Böyle birşey yok büyü yapıldı ise ya tutar ya tutmaz

Tutarsa görevli varlıklar görevini yerine getirir ve musallat o kişiden gitmez

Büyü bozulacak musallatda ya müslüman olacak ya da infaz edilip kellesi alınacak bu kadar

Ben günlük kaç kişiyle ilgileniyorum

Bilmiyorum fakat sizde galiba havas kitaplarına bakarak konuşuyorsunuz veya kimi örnek alıyorsanız bilmiyorum dediğiniz gibi birşey yok olamaz

Zaten soydan devam ediyor.Bazilarinin dedelerinde.Seneler önce Halveti tarikatı şeyhinin yanına gittim.Yasli bir zatti.O zamanlar biraz rahatsizdim.Bana sen hasta fala değilsin.Dedelerinde şeyhler var dedi.Bana göründünler dedi.Manevi dedi halin.Anne tarafından Molla Mahmud diye bir dedem var.Çankiri buğday pazarı medresinin müderrismis.Eşi ayak kabinsinda çöl kumu bulurmuş süs dermiş eşi sorunca.Tayin mekan yapıyormuş galiba.Gorustum Havass Üstadı deden büyük alimmis dedi.Genç yaşta hacca gidiyor.Orada vefat ediyor.
Ne güzel bir şey. Bizim büyük dedeler sonradan müslümanlığa geçmişler yediremeyen ermeniler köyleri yakıp yıkmışlar. Ölüler belli olmasın diye Osmanlı nüfus defterlerini bile yakmışlar. O civar köylerde çokça çarpılan, cinler tarafından dalga geçilen (30 sene önce bir adam geceleyin düğüne katılıyor sabaha kadar oynuyor sabah ezanında dügün bitiyor kimsecikler yok büyük dedem o adamı kan ter içinde görüyor) belkide ermeniler tüm civara büyü yapmıştır bilinmez

Büyü var ise musallat da vardır yok varlığı yerleştirdim yapıştırdım kalıcı olarak o orda artık

Büyü bozulacak musallatda ya müslüman olacak ya da infaz edilip kellesi alınacak bu kadar

Bilmiyorum fakat sizde galiba havas kitaplarına bakarak konuşuyorsunuz veya kimi örnek alıyorsanız bilmiyorum dediğiniz gibi birşey yok olamaz
Cini infaz ettkten sonra cin kabilesi musallatlıdan intikam alırsa ne olucak? Cini öldürmeden uzaklaştırmak daha iyidir. Cini müslümanlıga çağırabilirsin ancak müslüman olacağını hiç sanmam. 25 yaşındasın sanırım bu kadar genç yaşta şunu bunu yapıyorum demek ne bileyim. En azından icazet aldıgın şeyhi söyle bilelim

Cini infaz ettkten sonra cin kabilesi musallatlıdan intikam alırsa ne olucak? Cini öldürmeden uzaklaştırmak daha iyidir. Cini müslümanlıga çağırabilirsin ancak müslüman olacağını hiç sanmam. 25 yaşındasın sanırım bu kadar genç yaşta şunu bunu yapıyorum demek ne bileyim. En azından icazet aldıgın şeyhi söyle bilelim
Beni iyi dinlememişsin musallatlidan intikam alamaz büyücüye ve büyüyü yaptırana çökerler

Bu ilim hakkında bilgin de yok sanırsam.
İlk başta Müslümanlığa çağırılır müslüman olmaz ise öldürülür sen iyi misin kardeşim? Müslüman olmadı ozaman musallatlı yaşayacaksın mı diyeceğim millete?

En azından para falan almıyorum yardımcı olmak niyetiyle yapıyorum
Siz paranızı dolandırıcılara kaptırmaya devam edin yolunuz bana düşmesin.

Beni iyi dinlememişsin musallatlidan intikam alamaz büyücüye ve büyüyü yaptırana çökerler

Bu ilim hakkında bilgin de yok sanırsam.
İlk başta Müslümanlığa çağırılır müslüman olmaz ise öldürülür sen iyi misin kardeşim? Müslüman olmadı ozaman musallatlı yaşayacaksın mı diyeceğim millete?

En azından para falan almıyorum yardımcı olmak niyetiyle yapıyorum
Siz paranızı dolandırıcılara kaptırmaya devam edin yolunuz bana düşmesin.
Nasıl alamaz? Bu cinin kabilesi gezegeni günü yok mu? O musallatlıya iyice bulaşırlar. İletişim bilgisi paylasmak yasak olmasaydı veya bir musallatı temizlediğini videoua alıp burada paylaşabilir misin? Ben hiçbir havasçının cini öldürdüğünü görmedim. Daha bugün havas üstadında musallat temizlemesine şahit oldum. Ya sahibine geri dön öldüyse mezarına gir diye emir verdi musallata

Nasıl alamaz? Bu cinin kabilesi gezegeni günü yok mu? O musallatlıya iyice bulaşırlar. İletişim bilgisi paylasmak yasak olmasaydı veya bir musallatı temizlediğini videoua alıp burada paylaşabilir misin? Ben hiçbir havasçının cini öldürdüğünü görmedim. Daha bugün havas üstadında musallat temizlemesine şahit oldum. Ya sahibine geri dön öldüyse mezarına gir diye emir verdi musallata
Cini öldürülmesini sen görüyor musun yoksa yanındakiler mi öldürdük diyor?

Havas ile ilgilenmiyorum. Ekolum başka.
Ve görevli varlık musallat olmuyor. Bu bilgi kitaptan değil. Pratikten.

Havasta dediğiniz gibi olabilir bilemem.

Bildiğin alamaz.

Cinin kabilesi vardır bu en azılı kabile olsa bile ilimli birinin karşısına çıkamaz.
Gezegeni günü? Güldürme beni kardeşim.

Demekki hep dolandırıcıları izlemişsin😅😅

Şunu da söyle sahibi kim büyücü mü?

Öldüyse mezarına gir diye emir verdi ha?

Cinleri mezara görmüyorlarmis ölünce mezara giriyormuş vay be

Bilmiyodum bak bunları saol öğrettin

Hayatında kaç kere musallat aldın büyü bozdun bana bunu söyle hadi?

Kardeşim bence sen uzun bir süre telefondan uzak kal beynin sulanmış okuduğun sahte bilgili kitaplar aklını çelmiş

Çok da birşeyler deneme kalkma Allah'a muhafaza ağır bir musallat yaşarsın gerçekleri anlarsın, o kitapları gördüğün yerde kaçar çekinirsin
Dediklerimi dikkate al tamammı video falan da izlemeni önermiyorum yaramamış demekki

Olayın iç yüzünü bilmeden
Dediklerin çok saçma

Ben bu konuyu millet bana soru sorsun diye açtım bir nevi onlara yardımcı olma niyetiyle

Ama sizin gibiler kitaptan birşeyler okuyor geliyor burdan bana atıyor dolandırıcı diyor birşey bilmiyorsun diyor, eyvallah size diyebileceğim birşey yok sizle bilgi kapıştıracak kadar zamanım da yok maalesef
Rezil olmak istemediyseniz saçma sorular sormasaydınız.

Neyse beni bilen biliyor çok da birşey söylememe gerek yok,
Musallatı aldığım birine git sor bakayım dolandırıcı mıyım kaç parasını almışım?

Dahada münakaşaya giremem sizle daha yapacağım çok işim var hadi kardeşim hayırlı günler.

Bilmediğiniz konuya da burnunuzu sokmayın sizden en büyük ricam.

Uzun zamandır okuduğum en tuhaf post. Müslüman olan cinler infaz edilen cinler. Marvel evreni gibi. Bir paket cips açtım okurken.
Bu cinler çok enteresan hiç işleri yok Müslümanlara kafayı takmışlar. Müslüman olmayanlarla ilgilenmiyorlar ama. Hedef kitleleri belli hedef kitlesi dişinda kalanlar yasakli sanirim onlara birşey yapmıyorlar. Enteresan...bakalım devamında neler gelecek

Uzun zamandır okuduğum en tuhaf post. Müslüman olan cinler infaz edilen cinler. Marvel evreni gibi. Bir paket cips açtım okurken.
Bu cinler çok enteresan hiç işleri yok Müslümanlara kafayı takmışlar. Müslüman olmayanlarla ilgilenmiyorlar ama. Hedef kitleleri belli hedef kitlesi dişinda kalanlar yasakli sanirim onlara birşey yapmıyorlar. Enteresan...bakalım devamında neler gelecek
Evet cinler iki kısma ayrılır Rahmâni ve Şeytâni cinler.

Musallat olan cinni ya müslüman olur ya da infaz edilir.

Ateiste neden musallat olsun ondan alabileceği bir imanı varmı söyle bakayım?

Fakat yaşamadan anlayamaz kimse bu illeti.

Bildiğin alamaz.

Cinin kabilesi vardır bu en azılı kabile olsa bile ilimli birinin karşısına çıkamaz.
Gezegeni günü? Güldürme beni kardeşim.

Demekki hep dolandırıcıları izlemişsin😅😅

Şunu da söyle sahibi kim büyücü mü?

Öldüyse mezarına gir diye emir verdi ha?

Cinleri mezara görmüyorlarmis ölünce mezara giriyormuş vay be

Bilmiyodum bak bunları saol öğrettin

Hayatında kaç kere musallat aldın büyü bozdun bana bunu söyle hadi?

Kardeşim bence sen uzun bir süre telefondan uzak kal beynin sulanmış okuduğun sahte bilgili kitaplar aklını çelmiş

Çok da birşeyler deneme kalkma Allah'a muhafaza ağır bir musallat yaşarsın gerçekleri anlarsın, o kitapları gördüğün yerde kaçar çekinirsin
Dediklerimi dikkate al tamammı video falan da izlemeni önermiyorum yaramamış demekki

Olayın iç yüzünü bilmeden
Dediklerin çok saçma

Ben bu konuyu millet bana soru sorsun diye açtım bir nevi onlara yardımcı olma niyetiyle

Ama sizin gibiler kitaptan birşeyler okuyor geliyor burdan bana atıyor dolandırıcı diyor birşey bilmiyorsun diyor, eyvallah size diyebileceğim birşey yok sizle bilgi kapıştıracak kadar zamanım da yok maalesef
Rezil olmak istemediyseniz saçma sorular sormasaydınız.

Neyse beni bilen biliyor çok da birşey söylememe gerek yok,
Musallatı aldığım birine git sor bakayım dolandırıcı mıyım kaç parasını almışım?

Dahada münakaşaya giremem sizle daha yapacağım çok işim var hadi kardeşim hayırlı günler.

Bilmediğiniz konuya da burnunuzu sokmayın sizden en büyük ricam.
Bana bak ukala insan. Sana ben dolandırıcı demiyorum. İlminide bilmem. Bendeki havas kitapları senin yaşından fazladır. İlk başta cin hapsedilmez dedin dolandırıcı onları diyenler dedin. 800 yıllık kitabın çevirisini paylaştım hapsedilip hapsemez miymiş gösterdim sana. Kitabın yazarını bile söyledim sana. Bana hiçbir varlık musallat olmaz olamaz merak etme sen daha karşındakini tanımadan millete dolandırıcılara para kaptırmaya devam edin diyorsun. Her cinin bir gezegeni vardır aynı insanlar gibi yukarda sana anlattım fotoğrafla. Senin gibi insanları birkaç sene önce biliyordum. Telefonla arayarak su iç suyun tadı nasıl :) sonra manipülasyon teknikleriyle yok kollarını tutun cini ağzından çıkardıklarını sanıyorlar. Berhetiyyeyi icazetsiz okumak musallat sebebi diyorsun orada koptum zaten. Sen havasçı falan değilsin aşırı derecede egolusun. Bu ilmin şartlarından birisi kibrin olmaması. Gecenin bir yarısı forumlarda takılan havasçı mı olur? Cinlerinde sahipleri vardır merak etme. Sahibin yaşıyorsa sahibine dön yaşamıyorsa mezarına gir demek büyücüye ithafen denen bir şey. O musallatlının çığlıklarını duysan kafayı yerdin. Sonra o musallatın gittkten sonra hastanın rahatlamasını görsen bunları yazmazdın. Herkes her şeyi biliyor. İcazeti kimden aldığını da söylemiyorsun. Saat 23:33 senin bu saatte insanlarla münakaşaya girmen havasçıya yakışıyor mu? Büyü bozdun mu diye soruyorsun 200 düğümle felak nas okunarak Allaha yalvararak bozulamayacak büyü yoktur merak etme. Senin asla havasçı olduğunu düşünmüyorum. Bir cinide müslüman edebileceğini hiç sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri