Bana istediğini sorabilirsin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zeno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.dabbetül arz'ın ahirzamanda Anadolu topraklarından çıkacağı rivayet var. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
2.Dabbetül arz'ın şahmaran yada evran ile ilgisi var mı?
3.Her insanın ismi azam'ı farklımıdır? Allah'ın en azametli ismi olan ismi azam 'ın bazı havas kaynaklarında imgelerle şifrelenmiş isim midir?
Bu sorularıma cvb verme imkanınız var mı? Akşam yoğunluktan dolayı gözden kaçmış

Aleyküm Selam.
Rüyamda sokakta 2 kişinin gizli konuşmasını dinliyordum. Biri kılık değiştirebilen erkek hizmetçi , diğeri önemli bir kadın. Birini yakalayıp gömeceklerdi. Sonra odama ışınlandık. Adam şişman ve kısa boylu birşeydi odamda. Mavi kıyafetli Hilal kolyeli bir büyücüyü yakalamış ve büyücünün kolyesini uçurup havada kırdı. kolyenin içindeki enerji , renkler tüm odaya yayıldı. sonra bana çık dedi ardından kapıyı kitledi. ne yapmalıyım diyince uyku modum değişti uyanır gibi oldum o sırada kulağıma şeytani kısık bir sesle fısıltılar doluştu. hisset gibi birşeyler dedi. konuşmayı tam anlayamadan uyandım kulağımın dibindeymiş gibi geliyodu fısıltı. Sanki korkup uyanmasan benimle konuşurdu gibi. Belki de bilinçaltı.

böyle bir rüya gördüm bi anlamı var mı diye sorucaktım ve genelde rüyamda eğitim aşamasında oluyorum sınıf ortamı veya aksyonlu olaylar özel güçlerim olduğu oluyor.
Bazıları doğuştan şifacı oluyor fakat ne yazık ki kullanmasını bilmiyor bunu bu şekilde ilişkilendirebiliriz
Rüyada bize yedirilip içirilen şeylerin maddi dünyada bir etkisi olur mu? Kaçırılma rüyaları neden olur kimler yapıyor amaçları nedir?
Afedersiniz rüyada taciz ediliyor mu

Ben salagim zaten üstüm de mussalat olduğu mu bilmeyecek kadar.Havass in içinde olmasam arkadaşın söyledik inanicam yemin ederim.Sosyal medya da her önüne gelen cin vardı teşhisi koyan hoca çok.Yoksa ekmek yiyemez.

Araba alacağınız düşünelim ama arabalarda hiç anlamiyorsunuz.Araba pazarına gidersiniz.Önûneze gelen kişi sizi kandırır.Hasarli arabayı alırsınız.Buda ona benzer bişey.
Bana satılan havas kitapları nasıl gerçek değil diye sormuştun

Şimdi de dolandırıcı ben olmuşum?
Beni güldürme ya Allah aşkına
Birkaç kişiye işlem yaptım memnun olmasalardı burda ağzına geleni sayardı

Haa ben yaptığım bakımlarda temizlemelerde para falan almam

Ama sen açık açık kafayı yemişsin ben sana böyle söyleyim

Havas ehliyim diyorsun sonra havas ehli değilim berhetiyye musallatını uzaktan 1 saniyede alacak hocam var diyorsun sen ne anlatıyorsun ya senin akıl sağlığını yerinde mi sen bı ruh hastalıkları Hastanesi'ne git görün

Ben burda ihtiyacı olanlara tüm yardımı yaparım soru sorarlar cevaplarım fakat senin ve senin gibileri kâle almam.

Havas ehliyim diyorsun sonra havas ehli değilim berhetiyye musallatını uzaktan 1 saniyede alacak hocam var diyorsun sen ne anlatıyorsun ya senin akıl sağlığını yerinde mi sen bı ruh hastalıkları Hastanesi'ne git görün

Ben burda ihtiyacı olanlara tüm yardımı yaparım soru sorarlar cevaplarım fakat senin ve senin gibileri kâle almam.

Tamam kardeşim sen biliyorsun biz bilmiyoruz bişey.

Bağlama işlemlerini doğru bulmuyorum bu işlemleri yaptıranlara ne söylemek istersin
Siz zaten önceden bağlama işlemi için ve havass kitapları için konu açıp sorarak -elinizdekilerden yaptığınız ritüeller tutmuyormuş çünkü.. birçok şey söylediniz.. şimdi de bağlama tukaka diyorsunuz adam ne desin yani buna ek olarak 🤩 Buraya cuma vaazı vermeye geldiğini sanmıyorum. Merak ettiklerimizi sormamız için konu açtı.
Kime mesaj vermeye çalışıyorsunuz diğerleri de sizin gibi işte..

Son düzenleme:
Bağlama işlemlerini doğru bulmuyorum bu işlemleri yaptıranlara ne söylemek istersin
Havas ilmini tahsil etmiş biri bu işlemleri yapamaz.
Yok çatal kaşık.
Bunlar düpedüz büyüdür.

Ortaya şer işlemler girdiği an icazeti alınır. Ve kişi ortada kalır şeytanın eline düşer.

Yok çatal kaşık.
Bunlar düpedüz büyüdür.

Ortaya şer işlemler girdiği an icazeti alınır. Ve kişi ortada kalır şeytanın eline düşer.
Ha şunları da ekleyeyim şahsen bana böyle bir hasta gelir ise Allah'a büyük konuşmayayım yardımcı olmak istemem.

Bağlama vesaire yapmak isteyenler bu hayatı nefsi ve menfaati için yaşayanlar,

Gidin büyü ilmine girin orda sizin menfaatlerinizi nefsinizi memnun edecek çok uygulama var.

Ama gününü bekleyin bir müddet sonra ya felç kalıcaksınız ya da helak olucaksınız.

Yok çatal kaşık.
Bunlar düpedüz büyüdür.

bunları yapanlar kendi şeytan gibi, ayetleri sureleri pis işlerine alet ediyorlar, ekstradan şeytana gerek yok yani 🤩

bunları yapanlar kendi şeytan gibi, ayetleri sureleri pis işlerine alet ediyorlar, ekstradan şeytana gerek yok yani 🤩
Tabiiki

Dünyada asla mutlu olamaz
Azrail.as canını alırken çok sert davranır
Ebedi ahiretini yakmış olur
Ve Allah'ın karşısına dinsiz münafık bir şekilde çıkar

Allahu Teâlâ bazı kişilere tövbe etmeyi nasip etmeyecektir.

Retronun ayağını kaydırıp mabedin baş kahini ve ceo cadısı olmamın ihtimali nedir 👻

"Retro Manfredi" bunu duydu ama mükemmel gülümsemesini hiç bozmadı.

Retro, biri onu devirip koltuğuna oturduğu zaman bozuntuya vermeyen ama işler ters gittiğinde mumla aranan ve sürgün edildiği yerden geri getirilmek sureti ile 4 bir yana tellallar yollanan, yani kaderin gizli eli ile tüm serbest radikallerin kendisine hizmet ettiği bir kozmo döngünün temsil bulduğu yakışıklının avatarının nikneymidir.

Euro 2024'ü kim kazanacak?
Montella istifa edecek mi?

Biraz fazla zor sordum. Yarı finaller oynandıktan sonra da cevapları kabul edebilirim.

Fakir avuntusu :D Her cin her insandan aşağı düzeyde değildir.. bırak cini bir solucandan daha aşağı düzeyde insanlar var ;) Cinine ve insanına göre değişir. Bütün cinlerden üstün olanlar peygamberler.
Cinlerin kralına insana secde etmesi emredildiyse bu durumda insan üstün oluyor. İnsanlardan daha üst olsalar bunu tartışmazdık bile.

Ben salagim zaten üstüm de mussalat olduğu mu bilmeyecek kadar.Havass in içinde olmasam arkadaşın söyledik inanicam yemin ederim.Sosyal medya da her önüne gelen cin vardı teşhisi koyan hoca çok.Yoksa ekmek yiyemez.

Araba alacağınız düşünelim ama arabalarda hiç anlamiyorsunuz.Araba pazarına gidersiniz.Önûneze gelen kişi sizi kandırır.Hasarli arabayı alırsınız.Buda ona benzer bişey.
Aynen öyle. Bugün havas üstadının yanından geldim. Musallatlı gerçek hastanın bağırtılarını duydum. Allaha şükür kurtuldu. Havas üstadı cine emir verdi ‘sahibinize dönün öldüyse mezarına girin’ diye. Çok aksiyonlu bir gün geçirdim daha bir çok detay var

O geldigim havas üstadı bana zamanında akıl verdi kim musallatlısın diyorsa sana musallatını göstersin gösteremiyorsa oradan uzaklaş demişti

O geldigim havas üstadı bana zamanında akıl verdi kim musallatlısın diyorsa sana musallatını göstersin gösteremiyorsa oradan uzaklaş demişti
Türkiye de çok az insan var bu konuda.Onlarda gizli yaşıyorlar zaten.Farkli bir alemde yaşıyorlar sosyal medyada falan asla reklam yapmazlar.
Sosyal medyadakiler para peşinde.Bir insan alimse zaten paraya ihtiyacı olmaz.O zenginlik enerjisini kendisi elde eder.İstibaharat ajanı gibiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri