Beylane
Kayıtlı Üye
Arşivimdeki hiçbir kitaptaBana bak ukala insan. Sana ben dolandırıcı demiyorum. İlminide bilmem. Bendeki havas kitapları senin yaşından fazladır. İlk başta cin hapsedilmez dedin dolandırıcı onları diyenler dedin. 800 yıllık kitabın çevirisini paylaştım hapsedilip hapsemez miymiş gösterdim sana. Kitabın yazarını bile söyledim sana. Bana hiçbir varlık musallat olmaz olamaz merak etme sen daha karşındakini tanımadan millete dolandırıcılara para kaptırmaya devam edin diyorsun. Her cinin bir gezegeni vardır aynı insanlar gibi yukarda sana anlattım fotoğrafla. Senin gibi insanları birkaç sene önce biliyordum. Telefonla arayarak su iç suyun tadı nasıl sonra manipülasyon teknikleriyle yok kollarını tutun cini ağzından çıkardıklarını sanıyorlar. Berhetiyyeyi icazetsiz okumak musallat sebebi diyorsun orada koptum zaten. Sen havasçı falan değilsin aşırı derecede egolusun. Bu ilmin şartlarından birisi kibrin olmaması. Gecenin bir yarısı forumlarda takılan havasçı mı olur? Cinlerinde sahipleri vardır merak etme. Sahibin yaşıyorsa sahibine dön yaşamıyorsa mezarına gir demek büyücüye ithafen denen bir şey. O musallatlının çığlıklarını duysan kafayı yerdin. Sonra o musallatın gittkten sonra hastanın rahatlamasını görsen bunları yazmazdın. Herkes her şeyi biliyor. İcazeti kimden aldığını da söylemiyorsun. Saat 23:33 senin bu saatte insanlarla münakaşaya girmen havasçıya yakışıyor mu? Büyü bozdun mu diye soruyorsun 200 düğümle felak nas okunarak Allaha yalvararak bozulamayacak büyü yoktur merak etme. Senin asla havasçı olduğunu düşünmüyorum. Bir cinide müslüman edebileceğini hiç sanmıyorum
Ha bir de bir musallatlıya musallatını göstertebilir misin diye sormuştum göstertirim demiştin. İnsanın göz perdesini mi kaldırıyorsun? 25 yaşındasın günde kaç hasta geliyor bilmem ne diyorsun. O hastaların ağırlığı üstüne çökmüyor mu? Onlara bakarken neler çektiğini neler yaşadıgını hissetmiyor musun?Bana bak ukala insan. Sana ben dolandırıcı demiyorum. İlminide bilmem. Bendeki havas kitapları senin yaşından fazladır. İlk başta cin hapsedilmez dedin dolandırıcı onları diyenler dedin. 800 yıllık kitabın çevirisini paylaştım hapsedilip hapsemez miymiş gösterdim sana. Kitabın yazarını bile söyledim sana. Bana hiçbir varlık musallat olmaz olamaz merak etme sen daha karşındakini tanımadan millete dolandırıcılara para kaptırmaya devam edin diyorsun. Her cinin bir gezegeni vardır aynı insanlar gibi yukarda sana anlattım fotoğrafla. Senin gibi insanları birkaç sene önce biliyordum. Telefonla arayarak su iç suyun tadı nasıl sonra manipülasyon teknikleriyle yok kollarını tutun cini ağzından çıkardıklarını sanıyorlar. Berhetiyyeyi icazetsiz okumak musallat sebebi diyorsun orada koptum zaten. Sen havasçı falan değilsin aşırı derecede egolusun. Bu ilmin şartlarından birisi kibrin olmaması. Gecenin bir yarısı forumlarda takılan havasçı mı olur? Cinlerinde sahipleri vardır merak etme. Sahibin yaşıyorsa sahibine dön yaşamıyorsa mezarına gir demek büyücüye ithafen denen bir şey. O musallatlının çığlıklarını duysan kafayı yerdin. Sonra o musallatın gittkten sonra hastanın rahatlamasını görsen bunları yazmazdın. Herkes her şeyi biliyor. İcazeti kimden aldığını da söylemiyorsun. Saat 23:33 senin bu saatte insanlarla münakaşaya girmen havasçıya yakışıyor mu? Büyü bozdun mu diye soruyorsun 200 düğümle felak nas okunarak Allaha yalvararak bozulamayacak büyü yoktur merak etme. Senin asla havasçı olduğunu düşünmüyorum. Bir cinide müslüman edebileceğini hiç sanmıyorum