Beylane
Kayıtlı Üye
Tabi ki. Yeter ki Allah’ın ipine sımsıkı sarılalım güvenelim.Nasıl bozulduğunu bilemeyiz sonuçta biz görmedik duymadık fakat her zorlukta bir kolaylık vardır.
Tabi ki. Yeter ki Allah’ın ipine sımsıkı sarılalım güvenelim.Nasıl bozulduğunu bilemeyiz sonuçta biz görmedik duymadık fakat her zorlukta bir kolaylık vardır.
Ruhâni varlıklardan korkulmasına gerek yoktur onlar takva sahibi birini gördüklerinde çekinirlerRuhani varlıklardan neden korkulmalı? Mesela korkmayan birini nasıl korkutabilirler? Ben varlıkların insanlara aklına girme vb. dışında zarar verebileceğine inanmıyorum mesela en fazla ne yapabilir?
Bilmiyorum. Bendeki kitapta uygulamada 41 gün halvette geçiriyorsun ilk günlerde birileri gelip muradın nedir diye sorular soruyormuş kötü varlıklar cevap verirsen sil baştan. 41. Güne kadar vazgeçirmeye çalışıyorlarmış. 41. Gün at ile yanında 10bin kadar asker olan birisi gelirmiş atın üstündekiyle arapça bazı şeyler konuşulacakmış en sonunda hadimle anlaşma yapıyorsun bunların hepsi arapça oluyor örneğin xxx kadar esma zikri gibi şeyler sakın şer işlerde kullanmayın helak olursunuz ibaresi var. amele başlayacağın zaman (hadimin bir ismi var imiş o isimle çağırıyorsun) hadim diyor ancak bence hüddam. çağırıp işini gördükten sonra geri gönderiyormuşsun tabi bu hadimin gelmesi için 41 gün halvette geçirmek gerekiyor. Diğer havas şartları da var çok ağır. Günümüz şartlarında böyle bir insan çok nadirdirHadimlerin görevi Kuran'ı korumakmış. Onları elde etmek köleleştirmek çok büyük günahmış. Hadim ölene kadar size beddua edermiş böyle bir ulvi bir görevden alıkonulduğu için.. yazıyordu okuduğum bir kaynakta. Sizce doğru mu?
Cidden öyle. Köyü görsen bir taraf hıristiyan mezarlıgı bir taraf müslüman mezarlıgı ve uzak bir yerde tek bir mezar var o mezarın yanında uyuyan kişinin rüyasına mezardaki yatan kişi gelip hastalığını söylüyormuş iyileştiriyormuş arasıra köye gelip o mezarda uyuyanlar oluyoro köyde çok güzel korku filmi çekilirmiş
Yani o yerlerde oturmak sakıncalıdırDiğer bir sorum ise bizim köyde ki evimiz kilisenin dibinde ve hıristiyan mezarlıgının orda. Atalarım kiliseyi yıkıp başka bir yere cami yapmışlarZ Mezarlıklar çok eski ve üzerlerinden geçiyoruz ister istemez. Yüksek ihtimal ermeni mezarlığı. Köyde kimse mezarların kime ait oldugunu bilmiyor. Bu mezarların üstünden geçmek musallata sebebiyet verir mi? Yüksek ihtimal ben orada çocukken bir şeyler yaptım
sormamda sakınca yoksa köyün adı ne çok merak ettimCidden öyle. Köyü görsen bir taraf hıristiyan mezarlıgı bir taraf müslüman mezarlıgı ve uzak bir yerde tek bir mezar var o mezarın yanında uyuyan kişinin rüyasına mezardaki yatan kişi gelip hastalığını söylüyormuş iyileştiriyormuş arasıra köye gelip o mezarda uyuyanlar oluyor
İşte bana ne olduysa o mezarlıklarda oldu. Malesef evin yanında mezarlık atalar gidip oraya yerleşmiş. Üzerlerinden hiçbir şey yokmuş gibi geçiyoruz diğer köy halkıda öyle. Yaklaşık 60a yakın mezar var taşlarla çevrili en az 200 yıllık vardırYani o yerlerde oturmak sakıncalıdır
Mezarlıkta bulunan orayı sahiplenenlerde vardır
Oraya gidip saatlerce oturmak veya orda durmak sesli konuşmak onları rahatsız eder sen onları rahatsız edersen onlarda seni rahatsız ederler
Arkanda işin ehli veyahutta mürşidin olmadığı sürece kafana göre riyazete halvete girilmez maalesef dostumBilmiyorum. Bendeki kitapta uygulamada 41 gün halvette geçiriyorsun ilk günlerde birileri gelip muradın nedir diye sorular soruyormuş kötü varlıklar cevap verirsen sil baştan. 41. Güne kadar vazgeçirmeye çalışıyorlarmış. 41. Gün at ile yanında 10bin kadar asker olan birisi gelirmiş atın üstündekiyle arapça bazı şeyler konuşulacakmış en sonunda hadimle anlaşma yapıyorsun bunların hepsi arapça oluyor örneğin xxx kadar esma zikri gibi şeyler sakın şer işlerde kullanmayın helak olursunuz ibaresi var. amele başlayacağın zaman (hadimin bir ismi var imiş o isimle çağırıyorsun) hadim diyor ancak bence hüddam. çağırıp işini gördükten sonra geri gönderiyormuşsun tabi bu hadimin gelmesi için 41 gün halvette geçirmek gerekiyor. Diğer havas şartları da var çok ağır. Günümüz şartlarında böyle bir insan çok nadirdir
Doğu karadenizin en sonunda sınırda 1600 rakımlarda bir köy. Boşver adınısormamda sakınca yoksa köyün adı ne çok merak ettim
Aynen öyle bir tane şeyhin olacak. ben sadece meraktan okuyorum davet vs yapmıyorum. Büyü sihir bozma gibi şeyler yazıyorsa onları burada paylaşıyorum.Arkanda işin ehli veyahutta mürşidin olmadığı sürece kafana göre riyazete halvete girilmez maalesef dostum
Ve o kitaplarda çok sakıncalıdır, hadim çağırayım derken en azılı kabileyi ifritleri kendinize hedef edersiniz
Bence cinler insanlardan aşağı seviyede varlıklar.Ruhâni varlıklardan korkulmasına gerek yoktur onlar takva sahibi birini gördüklerinde çekinirler
Allahu Teâlâ onlara bizde olmayan özellikler vermiştir bizim duygularımızı anlayabilirler korktuğun an dahada korkutmaya başlarlar
Korkmayan birini nasıl korkuturlar kısa ve öz şöyle açıklayayım
Korkmasanız bile bir cinniyi şeytanı gördüğümüzde öyle bir enerji salgılanır ki ayanen hisseder tir tır titrersiniz bayilabilirsiniz
En fazla imanından edebilir ve helak edebilir
Fakir avuntusu Her cin her insandan aşağı düzeyde değildir.. bırak cini bir solucandan daha aşağı düzeyde insanlar var Cinine ve insanına göre değişir. Bütün cinlerden üstün olanlar peygamberler.Bence cinler insanlardan aşağı seviyede varlıklar.
Geçmiş olsun birazdan banlanırsın:/insta suare_777
Arkadaşa gerekli işlemi yaptımGeçmiş olsun birazdan banlanırsın:/
Sevgili Zeno ben size dolandırıcı falan demedim başka bir üye ile karıştırıyorsunuz.Arkadaşa gerekli işlemi yaptım
Bana az önce dolandırıcı diyordunuz sadece siz rahatsız olmuşsunuz bilgi alışverişinden ve insanlara yardımcı olmamdan
Peki sizin düşünceniz benim tek bildiğim cinlerSevgili Zeno ben size dolandırıcı falan demedim başka bir üye ile karıştırıyorsunuz.
Forumda kişisel bilgiler vermek banlanma sebebidir. Arkadaşa onu demek istedim.
Bilgilerinize gelirsek, dolandırıcı olduğunuzu düşünmüyorum esrağfırallah.
Ama bilgisiz olduğunuz konusunda eminim. Bildiğiniz tek varlık cinler çünkü.
Hadimlerin görevi Kuran'ı korumakmış. Onları elde etmek köleleştirmek çok büyük günahmış. Hadim ölene kadar size beddua edermiş böyle ulvi bir görevden alıkonulduğu için.. yazıyordu okuduğum bir kaynakta. Sizce doğru mu?
Nekromansi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ölünün ruhu ile mi çalışılıyor yoksa nefs mi yardım eden? Bir de nefs tam olarak nedir, enerji boyutundaki görünümü nasıl maddesel bir karşılığı var mı?
Bence cinler insanlardan aşağı seviyede varlıklar.
İblis Hz. Adem’e secde etmesi emredildi ancak iblis kibirlik yaptı. "Şüphesiz biz insanı ahsen-i takvimde yarattık." (Tin, 95/4)Bence cinler insanlardan aşağı seviyede varlıklar.
Cin dediğimiz şey zaten metafiziksel varlıkların genel adı. Belli bir tek tip cin yok. Nasıl dünyada yüzbinlerce canlı var aslan, karınca, balık, insan gibi bunlara canlı diyoruz metafiziksel varlıkların genel adı da cin oluyorsize ne olduğunu sordum zarar verip vermeyeceğini değil.
Sevgili Zeno her şey musallat ve cinle ilgili değildir. Cinler dışında başka varlıklarında olduğunu biliyorsunuz değil mi?