Bana istediğini sorabilirsin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zeno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim bana ulaşabilirsen yardımcı olmak isterim maalesef buradan ne bakım yapabilirim ne de bedenindekileri infaz edebilirim
Bedenimde bişey yok maalesef.Ben öyle bişey hissetmiyorum.Olsa bilirim.Tamam ben bişeyler yaşadım.Her önünüze geleni mussallat ilan etmeyin.Bedenimde bişey olsa uzaktan saniyede temizleyecek biriyle muhatabim.İnsanlari tanımadan bişey bilmiyor falan demek ön yargıdır.

3 yıl önce metafizik bir olay yaşadım.İstanbulda Küçükyalida beni aldılar götürdüler falan.Ama ne olduğunu bilmiyorum.Havass üstadı da ne olduğunu tam söylemiyor.İredemeyim diye.İnsan şekilde varlıklar gördüm kim olduklarını bilmiyorum.O geceden sonra halim değişti.Sirlar açılmaya başladı.Vakif olmaya başladım bazı şeylere.
Alıp nereye götürdüler?

Alıp nereye götürdüler?
Ben evden çıktım bir gece sanki başka bir aleme geçtim.İnsanlarin hepsi benim için hazırlanmış beni tanıyorlar gibiydi.Ruhlari çok güzeldi.İnsanlarla beraber olmaktansa Allah ile beraber olmak daha iyi falan dediler.Giyimleri Avrupali gibiydi.İstanbul Küçükyalı da oldu.Geceyi orada geçirdim.Çok güzel bir geceydi.Yemek bile yedirdiler bana.
Ben farklı bir yerde olduğumu gece sonu anladım.Fazla soru sorma dediler.Ama cinlerin bu kadar böyle bişey yapacağını sanmıyorum.Ruhlari zaten çok güzeldi melek gibiydi.
Bu olaydan sonra 5-6 Hızıri görüyorum.İnsanlarin içinde geliyor konuşuyor gidiyor.Diger insanlarda görüyor.

Bedenimde bişey yok maalesef.Ben öyle bişey hissetmiyorum.Olsa bilirim.Tamam ben bişeyler yaşadım.Her önünüze geleni mussallat ilan etmeyin.Bedenimde bişey olsa uzaktan saniyede temizleyecek biriyle muhatabim.İnsanlari tanımadan bişey bilmiyor falan demek ön yargıdır.
Berhetiyye musallatını saniyede alacak bir kişiyi tanıyorsun hmm güzelmiş peki bu bahsettiğin bir insan değil demi??😅

Bana diğer konudan sorduğun sorular baya komikti

Düşüncem şeytanın oyuncağı olmuşsun

Allah hidayet versin benim daha sana diyeceğim birşey yok kardeşim Allah'a emanetsin hayırlı günler

Esselamualeykum abilerim, kardeşlerim
Sorularınızı bekliyorum
Ben küçükken uyuduğum sırada bacağımı tutarak bağırmışım. Ailem sesimi duymuş. Gelip bacağıma bakınca 3 parmaklı bir ayak izi görüp resmini çekmişler.
Ne olabilir?
Şeklin benzerini fotoğraf olarak ekledim.IMG_3211.jpeg

Berhetiyye musallatını saniyede alacak bir kişiyi tanıyorsun hmm güzelmiş peki bu bahsettiğin bir insan değil demi??😅

Bana diğer konudan sorduğun sorular baya komikti

Düşüncem şeytanın oyuncağı olmuşsun

Allah hidayet versin benim daha sana diyeceğim birşey yok kardeşim Allah'a emanetsin hayırlı günler
İnsanlaara Bişeyleri açıyoruz şeytanin oyuncağı olmuşdur diyor.Ben vazifeleri eksiksiz yapıyorum şeytanin oyuncağı olsam Kur'an dan zikir maneviyatdan uzaklaşırim.Siz Herşeyi Şeytan bilen cahil kesimsiniz.Neymis bende mussalat var infaz edecekmiş.Kendinizi çok bilgili sanıyorsunuz.Berhetiyeden korkan bir avam tabakasıniz.

İnsanlaara Bişeyleri açıyoruz şeytanin oyuncağı olmuşdur diyor.Ben vazifeleri eksiksiz yapıyorum şeytanin oyuncağı olsam Kur'an dan zikir maneviyatdan uzaklaşırim.Siz Herşeyi Şeytan bilen cahil kesimsiniz.Neymis bende mussalat var infaz edecekmiş.Kendinizi çok bilgili sanıyorsunuz.Berhetiyeden korkan bir avam tabakasıniz.
Peki kardeşim dediğin gibi olsun konuşmayalım

Uzaktan 1 saniyede berhetiyyenin musallatını alan hocana sorarsın merak ettiklerini

Yaşınız küçükken manevi bir korunmanız vardır hiçbir ruhani zarar veremez

Fakat anne babadaki musallatlar nedeniyle görülebilirler
size ne olduğunu sordum zarar verip vermeyeceğini değil.
Sevgili Zeno her şey musallat ve cinle ilgili değildir. Cinler dışında başka varlıklarında olduğunu biliyorsunuz değil mi?

Sayılır fakat işin ehli olmadıkça okunan sureler bedendeki musallatı azdırır
Merhaba sorun sorun demişsiniz kısaca ben kücüklüğümden bu yana uykumdan bağırarak o dönemler karabasan deniyordu geldiğini düsünüp kalkıyordum ailem gelip ayetel kürsi okur ancak oyle dalabilirdim uykuya.derken rüya yokuyla ve taşikardi bi his geldiğinde depremleri soyler oldu yerleriyle yada bugun bir yerde olacak gibi ve bunlar oldu en son 6 subattan 1 gün önce ğlkeyi ilgilendiren kotü nir şey olacak dedim ama eskisine göre cok azaldı hissiyatım neyse ilşkilerim hep bozuluyor agresif tavırlar sergiliyorum nedenli nedensiz bitiyor gitmediğim yer dolandırılmadığım kalmadı bir günde uyurken sağıma döndüğğmde tavus kusu bedeninde yuzü karga siyah bir şey gördüm en sın remil ilmi ile büyüyü bozdugunu soyleyen kişi kozmik enerji ve duayla seans yaptı ve senin kadınlığın bağlanmıs diyerek çakralarıda açtım dedi ve ogunden bu yana rahatlama var bereketim arttı rızkım Açıldı vs ama ilşkiler hala dikiş tutmuyor birde borç hiç bitmiyor bi kaç yabancı bakanda dahil sen korunuyorsun aileden ve sifacısın özel yeteneğin de var ama hazır değilsin görmeye dedi ailede evliya oldugu dedelerin dedesinde doğru ama sizce ben ne yasıyorum buyu temizlenmişmidir? Cok paralarım gitti artık birşey yapmıyorum o adam falada bir yerde bakma göktürk alfebesi vs maji hiç birşey yapma dedi katılıyormusunuz?

İnanmayın kardeşim bunun gibi internetde bir sürü sahtekar var.Ego kasmak için para koparmak için hemen mussallat vardır diyen tiplerden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri