İsterseniz deneyin, mesaj atan da arayan da yine siz olacaksınız.
Glifler en kolay yöntemi buluyor. Onunla konuşmak isterseniz, siz daha çok istediğiniz için öncelikli olarak size dürtüsel olarak attırır. Kendinize yemin etseniz bile döner yine o mesajı atarsınız.
Haaa mesela... iradeye girmek, karşı tarafı etkilemek falan mümkün değil mi? Evet mümkün. Ama onun size mesaj atması için önce sizin atmanız daha kolay. O yüzden yine siz arayacaksınız ya da mesaj atacaksınız önce.
Defalarca denedim, bu gliflere akademik çalışma gibi araştırarak yaklaşıyorum. Bir kombinasyona en az 1 saatimi veriyorum. Açık kapı bırakmamak için köşeye sıkıştırmak için her yolu düşünüyorum. Olsa yeni bir yol yine denerim ama yöntem bu, işleyiş bu.
Mantığını oturtursanız yapacağınız şeyin olurunu hemen çözeceksiniz.
Mesela mesaj detayına girmeden ondan bir bilgi almak için nudo kullandınız diyelim, yine öncelikli olarak kendiniz o kişiden gelecek bilgi kaynaklarına yönleniyorsunuz. Çünkü bunu istiyorsunuz, sizin isteğinizin enerjisini kullanmak daha hızlı. Belki yeteri kadar istemiyorsanız o zaman sizi esgeçerek karşı tarafta bir dürtü yaratabilirsiniz ya da istek eksikliğinden dolayı hiç olmaz. Yani sistem ve işleyişin bir kaosu var asla bozulmaz. Yaratıcılık ve çalışma ile ancak sınırlarını zorlayabiliriz.