Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Merhaba, bu sembollerin çalışması bir varlık aracılığı ile mi oluyor? Büyü sınıfına giriyor denilebilir mi? Uygulamayı istiyorum ama çekindim.

Yok moleküler biyolojiye giriyor
Dalga geçmenize sebep olabilecek kadar saçma bir şekilde sormuşum. Afedersiniz, kendimi tam ifade edemedim. Düzeltiyorum: "Kara büyü veya tehlikeli büyü sınıfına girer mi?" diye düzelteyim o halde. "Büyü" kavramı ile kast ettiğim "olaylara, durumlara, kişilere müdahale etme" gibi bir şeye sebep verip vermemesi idi aslında. Eski forum üyesiyim. Sayın @Absoluta Virtute'nin büyü sınıfına girmeyen birtakım ritueller önerdiğini de biliyorum. (İş bulmak için kaymakla yapılan rituel gibi). Bazı çalışmalar enerjimiz ile çalışıyor, bazılarında ise daha farklı güçler devreye girebiliyor anladığım kadarıyla. Sormak istediğim buydu.

Büyü" kavramı ile kast ettiğim "olaylara, durumlara, kişilere müdahale etme" gibi bir şeye sebep verip vermemesi idi aslında
Forumdaki tüm işlemler zaten olaylara,durumlara ve kişilere müdahale etmek için yapılıyor.
@Absoluta Virtute'nin büyü sınıfına girmeyen birtakım ritueller önerdiğini de biliyorum. (İş bulmak için kaymakla yapılan rituel gibi
Bu ritüeller de müdahale.
Bazı çalışmalar enerjimiz ile çalışıyor, bazılarında ise daha farklı güçler devreye girebiliyor anladığım kadarıyla. Sormak istediğim buydu.
Kriter buysa, glifler enerji ile çalışıyor.

@Absoluta Virtute merhaba benim pazartesi günü olucak olan bir şeyi iptal etmem gerekiyor, işlemlerin etki süresi 1 hafta demiştiniz daha hızlı şekilde olması için daha fazla glif kullanmam etkili olur mu? Maşet, Laa, Reko gliflerini kullanıcaktım.

Merhaba maşet, Laa, Reko üçünü bu sırayla mı yazdınız acaba?
Niyeti ne şekilde okuyorsam glifleride sırayla çizip okuyorum.
Örneğin: Hızlı bir şekilde ( laa ) x'in tüm savunması kırılıyor ( reko), yüreği benim için yanarak pişmanlıkla bana (kendi ismini söyleyebilirsin) geri dönüyor ve birleşiyoruz (aret).
Bir yandan da tasvir yapabilirsin mesela koyun kalbine iğne batırarak veya jilet yardımıyla keserek.
Ne hayal ama 😀

Niyeti ne şekilde okuyorsam glifleride sırayla çizip okuyorum.
Örneğin: Hızlı bir şekilde ( laa ) x'in tüm savunması kırılıyor ( reko), yüreği benim için yanarak pişmanlıkla bana (kendi ismini söyleyebilirsin) geri dönüyor ve birleşiyoruz (aret).
Bir yandan da tasvir yapabilirsin mesela koyun kalbine iğne batırarak veya jilet yardımıyla keserek.
Ne hayal ama 😀
Müthiş.

Birlikte çalışılması hakkında ne düşünüyorsunuz derken ben ayrı ayrı uygulamaları kast ediyor gibi anladım ama yanlış mı anladım aynı uygulamada mı glif ve havası soruyorsunuz? Bilgim yok ama olaz gibi geliyor farklı metotlar.glifle istediğiniz durumu sağlayıp arkasından devamı gelsin yada başka amaca taşımak için diğer havas tarzı yada esmalarla ilgili uygulamaları yaparsınız ama aynı zamanda bilemiyorum bilen arkadaşlar açıklık getirsin yine de
Ard ardı günlerde uyguladın mi hiç yada aynı gün iki tane gibi

İsterseniz deneyin, mesaj atan da arayan da yine siz olacaksınız.
Glifler en kolay yöntemi buluyor. Onunla konuşmak isterseniz, siz daha çok istediğiniz için öncelikli olarak size dürtüsel olarak attırır. Kendinize yemin etseniz bile döner yine o mesajı atarsınız.
Haaa mesela... iradeye girmek, karşı tarafı etkilemek falan mümkün değil mi? Evet mümkün. Ama onun size mesaj atması için önce sizin atmanız daha kolay. O yüzden yine siz arayacaksınız ya da mesaj atacaksınız önce.
Defalarca denedim, bu gliflere akademik çalışma gibi araştırarak yaklaşıyorum. Bir kombinasyona en az 1 saatimi veriyorum. Açık kapı bırakmamak için köşeye sıkıştırmak için her yolu düşünüyorum. Olsa yeni bir yol yine denerim ama yöntem bu, işleyiş bu.
Mantığını oturtursanız yapacağınız şeyin olurunu hemen çözeceksiniz.
Mesela mesaj detayına girmeden ondan bir bilgi almak için nudo kullandınız diyelim, yine öncelikli olarak kendiniz o kişiden gelecek bilgi kaynaklarına yönleniyorsunuz. Çünkü bunu istiyorsunuz, sizin isteğinizin enerjisini kullanmak daha hızlı. Belki yeteri kadar istemiyorsanız o zaman sizi esgeçerek karşı tarafta bir dürtü yaratabilirsiniz ya da istek eksikliğinden dolayı hiç olmaz. Yani sistem ve işleyişin bir kaosu var asla bozulmaz. Yaratıcılık ve çalışma ile ancak sınırlarını zorlayabiliriz.
Evet bizim enerjimizi kullanıyor bize mesaj attırıyor diyelim karşı taraf iletişime karşılık vermiyorsa çalışmadı diyebilir miyiz yada iletişime cevap verdi diyelim sana doğru zamanda mi mesaj attirmis oluyor glif irade kırma değilde arınma yapıldı diyelim

Majisyen olarak yönlendirme enerjin gücün varsa aynı gün 20 tane de uygularsin
O kadar güçlü hissetmiyorum da enerjiler karışır mi diye mesela bi gunde 3 tane yaptım diyelim biri tuttu ama diğerleri belirsiz varsayalım ve üstünden 10 gün geçti diyelim ne dusunmeliyim
Majisyen olarak yönlendirme enerjin gücün varsa aynı gün 20 tane de uygularsin

Geri