Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Geçen günkü işim olumlu sonuçlandı öğretmen olacağım hayırlısıyla eylülden itibaren formüllerin çok faydası oldu teşekkür ederim. Fakat şimdi de hoca bana sınav hazırlık sınıfını verdi ve tecrübem olmadığı için böyle bir sorumluluk almak istemiyorum hocanın fikrinin değişmeşi için Laa, Maşet ve Vebru gliflerini kullansam uygun olur mu sizce?

Arakne sadece ateş ile etkinleştirilmeli diye kalmış aklımda mesela ne tür işlemlerde başka elementler uygun olur 🧐
Arakne'de oluyor ateş'le aktifleştirme gibi imkanın yoksa denediğim oldu. Negatif işlemler,aşk, savunma olarak ateş daha uygun ama hava ile de aktifleştirdiğim oldu ateşleyecek imkanım yoktu bulunduğıum yerde. Göktürk' de ona bakacak olursak farklı aktifleştirmeler söz konusu ama hep ateşle aktifleştirdim. Aynı şekilde runeler.

Sokaklarda yaşamaya çalışan, imkanlarımız kısıtlı olduğu için yeteri kadar destek olamadığımız engelli canlarımızın karşısına imkanları iyi, merhametli, vicdanlı insanlar çıkıp yardım etmesi ve mümkünse hayatına alıp sahip çıkması için.. Maşet-Laa-Kha uygun olur mu?

İşten ayrılacağımı söyleyeceğim bir kaç gün içerisinde fakat patronum bunu anlayışla karşılamayacak ve beni fazlasıyla zorlayacak gibi görünüyor. Bu işin sakin ve düzgün bir biçimde; herhangi bir hak kaybı olmaksızın sonlanabilmesi için Maşet Fee uygun mu? Yoksa sadece Maşet mi uygulayayım ya da farklı bir kombinasyonu olan varsa önerileri açığım.

İşten ayrılacağımı söyleyeceğim bir kaç gün içerisinde fakat patronum bunu anlayışla karşılamayacak ve beni fazlasıyla zorlayacak gibi görünüyor. Bu işin sakin ve düzgün bir biçimde; herhangi bir hak kaybı olmaksızın sonlanabilmesi için Maşet Fee uygun mu? Yoksa sadece Maşet mi uygulayayım ya da farklı bir kombinasyonu olan varsa önerileri açığım.
Laa eklenebilir. Araknelerde niyet önemli.. Yani niyet cümlesini durumu en iyi ifade edecek şekilde yaparsanız sorun çıkacağını sanmıyorum.
Ayrıyeten haklarınızı vermek istememe potansiyeli olan kişiye de ayrıca ritüel yapılabilir.

Laa eklenebilir. Araknelerde niyet önemli.. Yani niyet cümlesini durumu en iyi ifade edecek şekilde yaparsanız sorun çıkacağını sanmıyorum.
Ayrıyeten haklarınızı vermek istememe potansiyeli olan kişiye de ayrıca ritüel yapılabilir.
Ona hiç enerjimi harcayasım gelmiyor içimden. Kendimi daha iyi hissedersem ayrı bir işlem yaparım belki. Muhtemelen işten çıkacağımı söyleyince geriye dönük sigorta iptali yapacak, daha önce başkasına yaptı çünkü. Onu yapmasını istemiyorum.

-Bet deneyen var mı?

-Bir kişinin diğer elementinden alıp olmayana koymak yerine mevcut olanları eksiltmeden farklı bir yerden element enerjisi cekebilir mi?
(Örneğin 1saat bir mum yakıp glifi aynı ateste yakıp onun enerjisini almaya niyet ya da toprağa ayak basıp topraktakini almaya niyet edip glifi gömmek vb)

-Ancak olsa bile temelli olmayacağını düşünüyorum.

Geri