Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Göktürk ilişki arındıması yapın başka da bir şey yapmayın, irade kırma işlerine hiç girmeyin yan etkileri olabilir.
Ona baktım ama çok düzgün bir formül çıkaramadım sağdan yazılması gerekiyormuş onun yazdım bir formül sonra çok uzun oldu gibi geldi o olayın izlerini silsin ve ilişkimizi negatifyen temizlesin diye ama doğru yaptım mi bilmiyorum dedim ya 3 tane yaptım biri glif biri Göktürk biride tamamen farkli borçla ilgili başka bişeydi

Ona baktım ama çok düzgün bir formül çıkaramadım sağdan yazılması gerekiyormuş onun yazdım bir formül sonra çok uzun oldu gibi geldi o olayın izlerini silsin ve ilişkimizi negatifyen temizlesin diye ama doğru yaptım mi bilmiyorum dedim ya 3 tane yaptım biri glif biri Göktürk biride tamamen farkli borçla ilgili başka bişeydi
Göktürkte hazır formül var, yorumumda alıntıladım.. ama Göktürk Arakne kadar hızlı çalışmaz. Arakne sert çalıştığından aşk sevgi vb. durumlar için pek uygun değildir. Düşman var eğlenceli bir savaş istiyorum diyorsan Arakne tabiki 🤩

Göktürkte hazır formül var, yorumumda alıntıladım.. ama Göktürk Arakne kadar hızlı çalışmaz. Arakne sert çalıştığından aşk sevgi vb. durumlar için pek uygun değildir. Düşman var eğlenceli bir savaş istiyorum diyorsan Arakne tabiki 🤩
Peki bütün bunların üstüne yapsam farklı bir etkisi olur mu ruh halim dalgalı ya şuan bide şöyle bişey oluyor bende yaparken herşey çok güzel muhteşem bı inanç var sonra o inanç sonuveriyor oda etkiliyor galiba

Peki bütün bunların üstüne yapsam farklı bir etkisi olur mu ruh halim dalgalı ya şuan bide şöyle bişey oluyor bende yaparken herşey çok güzel muhteşem bı inanç var sonra o inanç sonuveriyor oda etkiliyor galiba
Neler yaptığınızı bilmiyorum ve buraya ayrıntı yazmanız uygun olmaz. İsterseniz bekleyin bir hafta on gün kadar herhangi bir olumlu değişiklik olmazsa bir de onu deneyin.

Maşet,laa,mis,dihal,aret olarak yapın birkaç gün sonra mis dihal aret olarak çalışmayı üstünden geçin ve serbest bırakın kendinizi diyecem ama o pek sizde mümkün görünmüyor gibi.Enerjinizi sıkmışsınız sadece adresle kalmış olayınız devamı da gelirdi de siz sadece o noktaya endekslemişiniz o da size o şekil geri dönüş yapmış.

Deneyeni bilmiyorum
Yani aslında çekicilik katmak daha mantıklı olabilir biseyler değiştirmek yerine bununla ilgili kombinasyon olabilir mi yapılabilir mi

Glifin etkisini ikiye katlamak istiyorsanız yazılabilir. Şekil olsun diye yazılmaz.
Peki zaten yapmamıştım zaten daha da savunmayı kırmak için yapicam ama bı yerde okumuştum galiba yine bu sitede kalem yerine mesela tütsü yandıktan sonra yazı yazılabilir ya tutsuyle yazsak mesela nasıl olur
Glifin etkisini ikiye katlamak istiyorsanız yazılabilir. Şekil olsun diye yazılmaz.

2 gün önce ilk kez kendim için bu gliflerden bir kombinasyon yaptım. 3 tane glifi kağıda yazarak 1,2 ve 13. Glifleri kullandım. 1 i kerkeze aldım. Tabi bunu yapmadan önce gümüş mor ışık koruma kalkanı yaptım kendimce. Bana, aileme, sevdiklerime ve mal varlıklarımiza zarar gelmeyecek şeklinde kendim için bir çalışmada bulundum. Çalışmayı sesli olarak okudum ve kalpten diledikten sonra mum alevinde yakıp dışarıya savurdum. 5-10 dk geçti geçmedi evde tv nin aniden ekranı gitti, ki tv yeni ve sürekli de kullanılmıyordu artık denk mi geldi, enerjiler mi lambalari patlatır gibi patlattı ekranı bilmiyorum. Yine de çok ilginç bir rastlantı oldu. Sonuç olarak ta halen gliflerin herhangi bir etkisini görmedim. Bu sistem mi bana uymadı, majide hangi sistemde gitmeli hala deneyerek araştırarak öğreniyorum. Üzülerek ben bu konuda başarısız olduğumu paylaşıyorum.

Geri