Bakımı nasıl yapacağım?Bakım bakılır. Belki birkaç saat sonra belki bir hafta sonra. Bakım ile belli olur.
Bakımı nasıl yapacağım?Bakım bakılır. Belki birkaç saat sonra belki bir hafta sonra. Bakım ile belli olur.
@Absoluta Virtute üstad?Bakımı nasıl yapacağım?
Evet öyle yapılabilir.@Absoluta Virtute hocam bu glifleri aynı işlemde göktürk ve runeler ile beraber kullandığımızda niyet nasıl olacak ve hangi sırayla?
Gliflerin gücüyle (isimleri listeleyin) ve göktürk (X) runesi ve (X) runesinin gücüyle (glif değerlerine göre nelerin olacağını belirtin) glif ve runeler bande ve sevdiklerime.... Hava ve ateş elementi ile akifleştiriyorum. - şeklinde mi olur bu uygunmudur? Eklemek ve önermek istediklerinizi merakla bekliyorum.
Kağıdı aktifleştirirken mumun ateşi ile yaktığımızda ateş elementi ile aktifleştiriyorum şeklinde artık o andan itibaren ateşin gücünüde kullanıyor değilmi?Evet öyle yapılabilir.
Ben şöyle yapıyorum. Ritüel masainda önce mumu yakarak dimmrunir gücüyle rituelin bana ve sevdiklerime zarar vermeden (şu şeklinde) çalışacaktır. Sonra kağıda cizdigim formülü ayrı olarak aktiflestiriyorum.
Bu cümleyi anlamadım.ateşin gücünüde kullanıyor değilmi?
Yaptığımız işlem ateş elementin enerjisinide kullanıyor degilmi anlamında mum yandığı sürece işlemi desteklemiş oluyormu? Yoksa bunun için kullanmamız gereken başka cümleler gerekirmiş veya islemler?Bu cümleyi anlamadım.
Evet mum ateşi işlemi destekliyor. Başka bir şey kullanmaya gerek yok.Yaptığımız işlem ateş elementin enerjisinide kullanıyor degilmi anlamında mum yandığı sürece işlemi desteklemiş oluyormu? Yoksa bunun için kullanmamız gereken başka cümleler gerekirmiş veya islemler?
Maşet , Laa, Reko, bu üçü yeter. Dilerseniz Vebru ve Kha ekleyebilirsiniz.Sevgili @Absoluta Virtute bir işin iptal olması için glif türü farketmeksizin acilen bir kombinasyona ihtiyacım var. Öneriniz için çok teşekkür ederim
Yallah skripti uyguladinız mı?Merhaba, evimde istemediğim yatılı misafirler var. Gitmiyorlar. Birkaç çalışma yaptım burada bahsedilen. Hızlı bir çözüm için yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
Onu uygulamadım. Fotoğrafa çizmek şey değilse uygulayacağım. Teşekkür ederimYallah skripti uyguladinız mı?
Laa, Fee, RekoOnu uygulamadım. Fotoğrafa çizmek şey değilse uygulayacağım. Teşekkür ederim
Yukarıda fotoğrafa çizmek şart değilse demek istemiştim yanlış olmuş: Çok teşekkür ederim. Üstteki arakneleri de deneyeceğimLaa, Fee, Reko
Bunları da deneyebilirsiniz.
En hızlı arakne. Yarın konuşmaya gideceğine göre..Beraber çalıştığım çok sevdiğim bir kardeşim var. Ataması çıktı başka bir yere ve kendiside gitmek istemiyor. Yarın gidip ilgili yer ile konuşacak gitmek istemediğini. Kendisinin izni ile kalması için bir çalışma yapmak istiyorum. Acaba hangi harflerle çalışsam
Ben de tam şunu diyecektim "biraz daha düşünüp odaklanayım sanki böyle armut piş gibi oldu". Ama yardımcı oldunuz çok teşekkür ederimEn hızlı arakne. Yarın konuşmaya gideceğine göre..
Maşet, Kha, Laa
Sonuçta siz yapıyorsunuz bol şansBen de tam şunu diyecektim "biraz daha düşünüp odaklanayım sanki böyle armut piş gibi oldu". Ama yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim