Anladım. Haftalık yenileyeceğim. Sadece İO uygunmudur o halde?Saldırgan savunma iyidir. Ama deneyimli majisyenseniz iyidir. Deneymsizlere karşı tarafı kizdirmamaya öneririm. İntikam soğuk yenen bir yemektir.
Anladım. Haftalık yenileyeceğim. Sadece İO uygunmudur o halde?Saldırgan savunma iyidir. Ama deneyimli majisyenseniz iyidir. Deneymsizlere karşı tarafı kizdirmamaya öneririm. İntikam soğuk yenen bir yemektir.
Kha ve bet eklenebilir de kha'yı ben eklemem çok fazla zarar verici etkisi var.Bet ekleyebilirsiniz ama evet kısa sürecektir bu da sizi yoracaktır.Tekrarlanmayacak kısa işlemlerinizde tercih ederseniz sizin için daha iyi olur.Şöyle açıklayayım o zaman. Arınma ayrı bir işlem Dihel ile. Bu bahsettiğim 2. işlem yani savunma işlemi. İo ile yapacağım. Fakat şöyle bir durum var. Bazen bir savunma sadece yeterliyken. Bazende savunma ile birlikte gelen saldırıya en iyi savunma SALDIRMA İLE SAVUNMA. Bu neden ile yapmışken İO nun yanına ne eklesem diye düşündüm. Hem savunma hemde gerektiğinde saldırı anlamında.
İO aynı görseldeki gibimi çiziliyor? Düz çizgi olan taraflarıda var Yamuk yamuk olan taraflarıda.Kha ve bet eklenebilir de kha'yı ben eklemem çok fazla zarar verici etkisi var.Bet ekleyebilirsiniz ama evet kısa sürecektir bu da sizi yoracaktır.Tekrarlanmayacak kısa işlemlerinizde tercih ederseniz sizin için daha iyi olur.
Düz olacakİO aynı görseldeki gibimi çiziliyor? Düz çizgi olan taraflarıda var Yamuk yamuk olan taraflarıda.
Düzd
Ekli dosyayı görüntüle 3251
Kırmızı ile olan çevirdiğim kısım düzmü çizilecek yoksa olduğu gibimi?
Göktürk sağdan sola doğru yazılıyor. Bunlarda da öylemi hocam yoksa bir şart yokmu?
Bunlar soldan sağa. Ya da yukarıdan aşağıya. Çember şeklinde de olabilir. Temsili resim üstünde cakralara da çizilir.Göktürk sağdan sola doğru yazılıyor. Bunlarda da öylemi hocam yoksa bir şart yokmu?
Hocam kırmızı ile çizdiğim yerin altındaki çizgi hafif oval çizilmiş biilinçli gibi o o şekildemi yoksa o şekil üçgen gibi düz çizgilermi?Bunlar soldan sağa. Ya da yukarıdan aşağıya. Çember şeklinde de olabilir. Temsili resim üstünde cakralara da çizilir.
Nasıl istersiniz.Hocam kırmızı ile çizdiğim yerin altındaki çizgi hafif oval çizilmiş biilinçli gibi o o şekildemi yoksa o şekil üçgen gibi düz çizgilermi?
Hocam dhile ile temizlik yapıp aradan 15 dk sonra io ile savunma yapılırmı? Sonuçta kendi irademiz ile ikisinede izin veriyoruz. Evet ise cevabınız. Bunları yaptıktan ne kadar süre sonra samuray konunuzdaki iki işlem yapılabilir?Nasıl istersiniz.
Önce arınma sonra korunma. Arada bir hafta on gün olacak şekilde.Hocam dhile ile temizlik yapıp aradan 15 dk sonra io ile savunma yapılırmı? Sonuçta kendi irademiz ile ikisinede izin veriyoruz. Evet ise cevabınız. Bunları yaptıktan ne kadar süre sonra samuray konunuzdaki iki işlem yapılabilir?
Tabi negatif miktarına bağlı. Daha erken bitebilir. Samurayi arınma ile beraber yapabilirsiniz. Hatta ondan önce, gereksiz bağları keserseniz arınma daha hızlı geçer.Önce arınma sonra korunma. Arada bir hafta on gün olacak şekilde.
Hocam dhile ile arınma yapıp aradan 15 dk sonra io ile savunma yapılmaz o zaman anladığım kadarıyla. Peki neden? Dhile arınma yaparken İo o etkilerden savunma yapması aynı anda bana mantıklı gelmişti.Tabi negatif miktarına bağlı. Daha erken bitebilir. Samurayi arınma ile beraber yapabilirsiniz. Hatta ondan önce, gereksiz bağları keserseniz arınma daha hızlı geçer.
Gogsunuze kurşun yediniz. Tentürdiyot sürüp üstüne çelik yelek giysenez fayda olur mu?Hocam dhile ile arınma yapıp aradan 15 dk sonra io ile savunma yapılmaz o zaman anladığım kadarıyla. Peki neden? Dhile arınma yaparken İo o etkilerden savunma yapması aynı anda bana mantıklı gelmişti.
Ayni anda dışarıdan gelen negatif etkiyi kesip temizleme yapamazmiyiz? Temizleme için gelen enerji savunmada mi takılır?Gogsunuze kurşun yediniz. Tentürdiyot sürüp üstüne çelik yelek giysenez fayda olur mu?
Savunma temiz eterik beden üstüne yapılır. Üstünüzdeki negatifi savunmak mantıklı mı?
Ayet ve surelerle korunma yapılabilir.. bu ekolde aynı anda arınma ve savunma olmuyor diye biliyorum.Ayni anda dışarıdan gelen negatif etkiyi kesip temizleme yapamazmiyiz? Temizleme için gelen enerji savunmada mi takılır?
Yenilerden korur da önceden yapılmış olanları temizlemez. Bir de Arakne tek başına korunma için ne kadar uygun olur ki. Bana hep çok kısa sürüyormuş gibi geliyor etkisi. Göktürk ile birleştirmek daha uygun olmaz mı acaba?Ayet ve surelerle korunma yapılabilir.. bu ekolde aynı anda arınma ve savunma olmuyor diye biliyorum.
Yada io ile yeni gelecek negatif enerjilerden ve saldırılardan korunuyorum denilse olur mu bilemedim.
Haftadan haftaya koruma yapmak isteyen birisi için konuşuyoruz aslında adam mesela dhil ile arınma yaptı 1 hafta sonra io ile korunma yaptı bence yeterli sizce daha sonra haftalık io yu yenilediYenilerden korur da önceden yapılmış olanları temizlemez. Bir de Arakne tek başına korunma için ne kadar uygun olur ki. Bana hep çok kısa sürüyormuş gibi geliyor etkisi. Göktürk ile birleştirmek daha uygun olmaz mı acaba?