Evet müthiş şekilde düştü ne yapmalıyım?Enerjiniz düştü.
Evet müthiş şekilde düştü ne yapmalıyım?Enerjiniz düştü.
Yada bu durum etki ettiğinin göstergesi mi ? Yani karşı taraf daha kötü diyebilir miyiz?Enerjiniz düştü.
Tabiki etki ettiği, yani gliflerin çalıştığı göstergesi. Ama formül çalışıyor diye sıkıntı çekmek zorunda değilsiniz. Hermes jimnastiği ya da enerji arttıran başka pratikler yapabilirsiniz.Yada bu durum etki ettiğinin göstergesi mi ? Yani karşı taraf daha kötü diyebilir miyiz?
Evet yaptım ve yapmaya devam ediyorum hocam sirkeli suyla duş aldım şimdi çıkıp güzel bir kahve ısmarlayacagim kendime çünkü ben değerliyim şimdi onlar düşünsünTabiki etki ettiği, yani gliflerin çalıştığı göstergesi. Ama formül çalışıyor diye sıkıntı çekmek zorunda değilsiniz. Hermes jimnastiği ya da enerji arttıran başka pratikler yapabilirsiniz.
Bunun için glife gerek yokki.. eğer haklıysan öyle bir pişman ettiriyor ki ilahi adalet.. Kimse ettiğini çekmeden ölmüyor. Mesela X kişisi seni aldattı diyelim mutlaka başkası da onu aldatıyor. Evlatları arasında ayrım yapan ebeveyn el üstünde tuttuğu evladından darbe yiyor. Kendin uğraşsan olmayacak şeyler gerçek oluyor.Pişman ettirmek için nasıl bir glif hazırlanabilir?
Oluyor evet farkındayım ama ben biraz daha hızlı sonuç istiyorum . Bir de bu glifler en uzun ne kadar zaman sonra sonuç alınıyor biliyor musunuz ?Bunun için glife gerek yokki.. eğer haklıysan öyle bir pişman ettiriyor ki ilahi adalet.. Kimse ettiğini çekmeden ölmüyor. Mesela X kişisi seni aldattı diyelim mutlaka başkası da onu aldatıyor. Evlatları arasında ayrım yapan ebeveyn el üstünde tuttuğu evladından darbe yiyor. Kendin uğraşsan olmayacak şeyler gerçek oluyor.
Bir hafta iki hafta diye biliyorum yanilmiyorsam. Pişman ettirme için uygun olur mu bilemedim Absoluta u bekleyelim.Oluyor evet farkındayım ama ben biraz daha hızlı sonuç istiyorum . Bir de bu glifler en uzun ne kadar zaman sonra sonuç alınıyor biliyor musunuz ?
Sitede yallah skripti var ona bakabilirsiniz .Ben size bisi sormak istiyorum isyerinde biri vardı ama bir şekilde enerjimiz tutmadı.Ama sanırım enerjim ona hala akıyor arkadaşım onla oturup dertleşmek istemiş o da ben onla görüşeyim diye ortam hazırlıyorum sanmış bi de demiş ki ben farkındayım gözü bende ben bakmiyorum etmiyorum.Benim bu durumdan siyrilabilecegim bir glif var mıdır adam nefes alsam selam versem üstüne alınıyor hoşuma gitmedi böyle bir tavır kötü hissediyorum sanki be pesindeymisi gibi ya da başka bir öneriniz varmidir?
@Absoluta Virtute sizinde fikirlerinizi çok merak ediyorum
Ben size bisi sormak istiyorum isyerinde biri vardı ama bir şekilde enerjimiz tutmadı.Ama sanırım enerjim ona hala akıyor arkadaşım onla oturup dertleşmek istemiş o da ben onla görüşeyim diye ortam hazırlıyorum sanmış bi de demiş ki ben farkındayım gözü bende ben bakmiyorum etmiyorum.Benim bu durumdan siyrilabilecegim bir glif var mıdır adam nefes alsam selam versem üstüne alınıyor hoşuma gitmedi böyle bir tavır kötü hissediyorum sanki be pesindeymisi gibi ya da başka bir öneriniz varmidir?
@Absoluta Virtute sizinde fikirlerinizi çok merak ediyorum
11.8.14. bir de 6. Hızlandırmak için kullanmak isteyebilirsiniz.Pişman ettirmek için nasıl bir glif hazırlanabilir?
Gokturkten de barisma birleşme için bur formül yazabilir misiniz?11.8.14. bir de 6. Hızlandırmak için kullanmak isteyebilirsiniz.
Cok teşekkür ederim sevgili absoluta savunmayı nasıl kırabilirim birde bunu sorabilirmiyimBunu, üstüne de yallah skripti yapabilirsiniz.GÖZ AÇAN
Göz açan skriptin gücüyle. Falanca kişi ( buraya istenilen sonucu soluyoruz. Gerçeği görsün, abartacak bir şeyin olmadığını anlasın gibi) Skript bana ve sevdiklerime zarar vermeden çalışacaktır. Skripti su ekementiyle aktiflestiriyorum. Amin. Skripti su ekementiyle aktiflestirip, sakliyoruz...www.gizlimabet.com
Savunmayı kırmaya unutmayın.
Arakne glif la ve reko sembolleri kırarCok teşekkür ederim sevgili absoluta savunmayı nasıl kırabilirim birde bunu sorabilirmiyim
Teskkur ederim çok sagolunnArakne glif la ve reko sembolleri kırar
Ben Fee de ekliyorum açıklamasında korumayı kaldırır yazdığı için. Sizce uygun mu yoksa ben mi yanlış yorumluyorumArakne glif la ve reko sembolleri kırar
Olabilir de aynı işlevi bir tane yapan glif varken 2. gereksiz.Ben Fee de ekliyorum açıklamasında korumayı kaldırır yazdığı için. Sizce uygun mu yoksa ben mi yanlış yorumluyorum
Reko : savunmayı iyi kırar.Olabilir de aynı işlevi bir tane yapan glif varken 2. gereksiz.
Hissiyatiniza göre karar verin. Gerekli hissediyorsanız gereklidirReko : savunmayı iyi kırar.
Fee : korumayı kaldırır.
Açıklamaları bu şekilde olduğu için çok aynısı değil gibi geldi bana yoksa dediğiniz gibi aynı ise gereksiz, katılıyorum