Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Tabiki etki ettiği, yani gliflerin çalıştığı göstergesi. Ama formül çalışıyor diye sıkıntı çekmek zorunda değilsiniz. Hermes jimnastiği ya da enerji arttıran başka pratikler yapabilirsiniz.
Evet yaptım ve yapmaya devam ediyorum hocam sirkeli suyla duş aldım şimdi çıkıp güzel bir kahve ısmarlayacagim kendime çünkü ben değerliyim şimdi onlar düşünsün:D

Pişman ettirmek için nasıl bir glif hazırlanabilir?
Bunun için glife gerek yokki.. eğer haklıysan öyle bir pişman ettiriyor ki ilahi adalet.. Kimse ettiğini çekmeden ölmüyor. Mesela X kişisi seni aldattı diyelim mutlaka başkası da onu aldatıyor. Evlatları arasında ayrım yapan ebeveyn el üstünde tuttuğu evladından darbe yiyor. Kendin uğraşsan olmayacak şeyler gerçek oluyor.

Bunun için glife gerek yokki.. eğer haklıysan öyle bir pişman ettiriyor ki ilahi adalet.. Kimse ettiğini çekmeden ölmüyor. Mesela X kişisi seni aldattı diyelim mutlaka başkası da onu aldatıyor. Evlatları arasında ayrım yapan ebeveyn el üstünde tuttuğu evladından darbe yiyor. Kendin uğraşsan olmayacak şeyler gerçek oluyor.
Oluyor evet farkındayım ama ben biraz daha hızlı sonuç istiyorum . Bir de bu glifler en uzun ne kadar zaman sonra sonuç alınıyor biliyor musunuz ?

Ben size bisi sormak istiyorum isyerinde biri vardı ama bir şekilde enerjimiz tutmadı.Ama sanırım enerjim ona hala akıyor arkadaşım onla oturup dertleşmek istemiş o da ben onla görüşeyim diye ortam hazırlıyorum sanmış bi de demiş ki ben farkındayım gözü bende ben bakmiyorum etmiyorum.Benim bu durumdan siyrilabilecegim bir glif var mıdır adam nefes alsam selam versem üstüne alınıyor hoşuma gitmedi böyle bir tavır kötü hissediyorum sanki be pesindeymisi gibi ya da başka bir öneriniz varmidir?
@Absoluta Virtute sizinde fikirlerinizi çok merak ediyorum

Ben size bisi sormak istiyorum isyerinde biri vardı ama bir şekilde enerjimiz tutmadı.Ama sanırım enerjim ona hala akıyor arkadaşım onla oturup dertleşmek istemiş o da ben onla görüşeyim diye ortam hazırlıyorum sanmış bi de demiş ki ben farkındayım gözü bende ben bakmiyorum etmiyorum.Benim bu durumdan siyrilabilecegim bir glif var mıdır adam nefes alsam selam versem üstüne alınıyor hoşuma gitmedi böyle bir tavır kötü hissediyorum sanki be pesindeymisi gibi ya da başka bir öneriniz varmidir?
Sitede yallah skripti var ona bakabilirsiniz .

Bunu, üstüne de yallah skripti yapabilirsiniz.
Savunmayı kırmaya unutmayın.

Bunu, üstüne de yallah skripti yapabilirsiniz.
Savunmayı kırmaya unutmayın.
Cok teşekkür ederim sevgili absoluta🙏 savunmayı nasıl kırabilirim birde bunu sorabilirmiyim😥

Geri