createtherules ©
Kayıtlı Üye
Olay örgüsünü iyi çözerim. Şimdi karşı taraf derken, bir ilişki mi hedef alınmış yani bir ilişkide karşı tarafa derken partnerinize değil sadece size saldırılmış anlıyorum.Ben de şüpheye düştüm ama sorduğumda varlıksız cevabı aldım yine de rahatsız ediliyorum. Üstelik yanımda olan da ortalarda yok? Normalde bu işlemin beni hiç bulamaması gerekiyordu. Özellikle son iki gündür beni çileden çıkarmış durumda. Bu olay öncesinde evde de koruma vardı ve ben sebepsiz bir şekilde o korumayı bozup yenisini yapmayı erteledim. Tek işlem yapılmadı sanırım bana. Bir şekilde kendi elimle bozacak şekilde yönlendirildim. Aşırı derecede vesveseliydim ve zihin bulanıklığı yaşıyordum. O sorun çözüldü. Yoğun bir şekilde yanık et kokusu aldım. İlk defa başıma geliyor böyle bir şey. İşleme dair bilgisi olan çıkar belki diye yazıyorum bu detayı. İşlem iki taraflı diye düşünmüştüm ama sadece bana yapılmış gözüküyor. Karşı taraf için arınma işlemi yapılması konusunda olumlu cevap alamadım. Belki bu da hedef saptırma. Siz yazınca şüpheye düştüm... Biraz gözlemleyeceğim durumu.
Nordic ile enerjim pek uyuşmuyor Göktürk ile çalışma yapacağım sanırım. Pus fikri çok iyi, kullanacağım. İşlemi yapan kişiyi göremiyorum muhtemelen o da kendini gizledi. Sanırım tek işlemle olmayacak bir dizi çalışma yapmam gerekiyor.
Bakımı tarotla mı yapıldı? Varlık yok yanıtını nasıl aldın? Tarotla ise onda hangi kartlar çıkmıştı?
Ayrıca tam da tipik hareket. Sizin yanınızdakiler ortada olamıyor çünkü önce sizi destekleyen enerjileri rehin alır. Onlar size yardımcı olmasın diye. Göktürk çalışacaksan orada aynı sekilde pusu bozan bir arındırma formulu olusturalım. Yapan ortaya düşsün. Ya da arındırmadan önce ilk olarak sadece pusu kaldır.