Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Teşekkürler @Absoluta Virtute siz hangisini yapardınız sonuçta pozitif olarak dönecek sonucu.Aşırı kırgınlık içerdiğinden serti yapasım geliyor ama etki tepkiyi doğurur diye de düşünmüyor değilim.

@Absoluta Virtute ilk defa arakne gliflerin yaptığım bir işlemi sonuç vermedi diyebilirim.İstediğim sonucu alamadığım gibi daha terse giden şeyler oldu desem inanır mısın ?Hani ben sert olmasın yıkacağı bişey doğurmasın gibi düşündüğüm için yumuşak olan formülü uyguladım yukarda Kha+Tarlef sonuç başarısız ve aşırı derecede şaşkınım sorun nerde neyi nereye oturtamadım yanlışı nerde yaptım diye düşünüyorum.Göktürk alfabesi olsun runeler olsun hiçbir işlemim sonuçsuz yada başarısız olmamıştı.Gerçekten çok şaşkınım.

@Absoluta Virtute ilk defa arakne gliflerin yaptığım bir işlemi sonuç vermedi diyebilirim.İstediğim sonucu alamadığım gibi daha terse giden şeyler oldu desem inanır mısın ?Hani ben sert olmasın yıkacağı bişey doğurmasın gibi düşündüğüm için yumuşak olan formülü uyguladım yukarda Kha+Tarlef sonuç başarısız ve aşırı derecede şaşkınım sorun nerde neyi nereye oturtamadım yanlışı nerde yaptım diye düşünüyorum.Göktürk alfabesi olsun runeler olsun hiçbir işlemim sonuçsuz yada başarısız olmamıştı.Gerçekten çok şaşkınım.
Bilmiyorum. Başkasının iradesini etkileyecek işlemler daha önce yaptınız mı? Niyetinizi iyi ifade ettiniz mi? O kişiyi için koruma var mı diye mantik araç ile araştırınız mı?

Olmaz desek de, niyet esnasında vesvese, düşünce, his karışması gibi bir durum vardır gibi geldi bana bu durum. Netliği bozan çok ufak bir şey. Çünkü en başta zaten sert olmasını istemediğin gündemdeydi ve o yüzden alternatif düşünmüştün. Vardı kafanda o çelişki. Diğer yaptıklarında ise hep çok nettin kasmadan düşünmeden bile yaptığın olmuştu. Araknede sert olmasından hariç, çelişkili herhangi bir his sonucu başka yere çekebiliyor. Yazılımda araya bir kodu fazladan yanlış girince mesela, sayfa istediğinin tersi çıkmıyor da karışık ve görüntülenmeyen bozuklukta çıkıyor ya, onun gibi düşün. @nurumm

Başkasının iradesini etkileyecek işlemler daha önce yaptınız mı?
Evet yaptım. aynı şahıs üzerinde yaptım hemde irade etkili işlemleri ve sonuç % 100 olmuştu.ifade etmeyi şimdi siz sorunca düşünüyorum da dile getirdim aslında ama teferruatlı bişey mi dile getiremedim acaba içimdikleri tam olarak dilime dökememiş olabilirim diye düşündürüyor haliyle çıkan sonuç.Başka şekilde başka söylemde bu işlemi illa bi sonuca vardıracağım er ya da geç.Koruma olduğunu düşünmüyorum varsa da zaten korumayı ara ara kırma vs gibi bişeyler yapıyorum.Sorun şu karşımdaki şahsın gerçekten aşırı derecede güçlü bi iradesi var görüntüde da çok güçlü gibi görünen ama içinde bi o kadar zayıf olduğunu biliyorum.Şeytan diyor sert etkiyi dene olacak olan oldu :)) Kafamda deli sorular :))

Olmaz desek de, niyet esnasında vesvese, düşünce, his karışması gibi bir durum vardır gibi geldi bana bu durum.
Ben buna niyet sapması diyorum.
Bir de niyeti ritüelin sonucunu beklerken saptırırız. Maalesef ya olmaz ise? Soru aklımızdan geçirir ve niyetin yönünü ,bu düşünceler değiştirebilir. Ritüelin bittiği anda, işin olduğunu emin olarak, unutup beklememek gerekiyor. İşin en zor kısmı da bu...

@createtherules daha önce hiç olmayınca anlamayamadım ama absoluten ve sizin söylemleriniz hatamın nerde olduğunu net gösteriyor çok haklısınız.Ben bu hataya bi daha düşmem :) işte hep beyin sakin ve kafam yerindeyken tutarlı zamanlarımda yapıyordum burda araya biraz nefis girdi hazımsızlık girdi ve takıntıya çevirdi olayı halbuki ben kafam ve modum yerinde değilken yapmazdım yapmamıştım da işlemin sonucunun başarısızlığını görebildim.İkilem yok ve mod sakin rahat yap unut çizgi buymuş tecrübeyle sabitledim.

Yaptım glif maşeti yaptım. Müdahale edenleri bana gösterecek . Çok çaresizim , sihirse sihir umrunda bile değil. İsterse Alistair crowley'in kitaplarından bir kesit olsun umrumda bile değil.

Ben yakılması gerektiğini bilmiyordum şimdi yaktım geldim. Bunu söylediğiniz için teşekkür ederim. Olsun, ben yinede onların sihrine inanıyorum.

Bana bu iş atadan kalan borçtan dolayı uzadı da uzadı gibi geliyor ama bakalım hadi hayırlısı.
Benim yaşadığım negatif bir döngü var yıllardır işimle ilgili. Bu güne kadar ne kadar problemli insan var ne kadar problemli iş var yasamadigim cekmedigim kalmadı. Düzgün iş bulduğumda da ise benim disimdaki sebeplerle devam etmedi. Sürekli işsizlik gelecek kaygısı döngüsü yaşıyorum. Bulduğum işler ise o kadar yüksek anksiyete yaratıyor ki bazen oradaki insanlar bazen sektör gereği. Ben mi öyle algılıyorum diye kendi kendimi sorguluyorum. Öyle algılasam tüm işler öyle gelir Aksine güzel işlerde de çalıştım çok keyifli çok rahat ne hikmetse ya iş yeri kapandı ya proje bitti ya covid oldu vs. Vs. Artık eminim üstümde iş konusunda birşey var.
Aklımda deli sorular bu döngüyü kırmak için hangi glifler olabilir ya da başka ne olabilir?
Bu döngünün sebebini bulmak gerekir mi? Sebebini bilmeden temizlemek mümkün mü?

Geri