Bende de mutlaka bir tane sivilce çıkıyor. Normalde hiç sivilce çıkmaz cildimdeUzun zamandır Arakne glifler ile çalışma yapmamıştım. Çünkü bir önceki çalışmamda dudağım ucuklamisti. Çalışma yaptım ve ikinci gün yine dudağım ucukladi. Gliflerin bendeki yan etkisi belli uçuk.
ben hiç bunu dikkat etmedim o uçuk bende de sürekli oluyor ama gliflere yormak aklıma gelmedi.Diyorum bişeye sıkıntı etmedim moral bozmadım bu neden vitamin eksikliği yapıyor sanırım demiştim.Uzun zamandır Arakne glifler ile çalışma yapmamıştım. Çünkü bir önceki çalışmamda dudağım ucuklamisti. Çalışma yaptım ve ikinci gün yine dudağım ucukladi. Gliflerin bendeki yan etkisi belli uçuk.
Bende uçuk hiç olmaz. Son iki çalışmadan sonra oldu baglantisi çok net. Tesadüf olma ihtimali düşük.ben hiç bunu dikkat etmedim o uçuk bende de sürekli oluyor ama gliflere yormak aklıma gelmedi.Diyorum bişeye sıkıntı etmedim moral bozmadım bu neden vitamin eksikliği yapıyor sanırım demiştim.
İşlemlerin konu aynı mıydı?Bende uçuk hiç olmaz. Son iki çalışmadan sonra oldu baglantisi çok net. Tesadüf olma ihtimali düşük.
Bende uçuk hiç olmaz. Son iki çalışmadan sonra oldu baglantisi çok net. Tesadüf olma ihtimali düşük.
Normalde çok nadir çıkar bende de.Bende uçuk hiç olmaz. Son iki çalışmadan sonra oldu baglantisi çok net. Tesadüf olma ihtimali düşük.
İkisi de farklı. İkisinin ortak noktası her ikisinde de aşmam gereken bariyer kuvvetliydi.İşlemlerin konu aynı mıydı?
Konuyu okuyun. Arkadaşlar paylaşmış.Merhaba sevgili @Absoluta Virtute öncelikle paylaştığınız değerli bilgiler için teşekkür ederim. Yalan olduğunu düşündüğüm bana anlatılan bir olayın doğrusunu öğrenebilmem için hangi glifleri ne şekilde ve nasıl kullanmalıyım?
Yarar.Bir şey sormak istiyorum. Üzerimize yapılan voodoo büyüsünde bebek ile aramızdaki enerjisel bağı kesmek için, Fea bağ kopartma glifi uygulanması işe yarar mı?
Zihnim nasıl bulandırıldı anlatamam, kimle konuşursam o kişi ile konuşuyormuş gibi bir his ayrica, kadın erkek farketmeden..Örnek 6 - Zihin karıştırma büyüsü çıkarmak için, Maşet - Reko - Dikal gliflerini uygulayın. "Maşet, Reko ve Dikal gliflerin gücü adına, zihin bulanıklığı büyüsü kaldırıp kendimi temizleyerek, nazikçe zihin açıklığı geri kazanıyorum."
Calisma örneklerinde var okursaniz konuyuMerhaba sevgili @Absoluta Virtute öncelikle paylaştığınız değerli bilgiler için teşekkür ederim. Yalan olduğunu düşündüğüm bana anlatılan bir olayın doğrusunu öğrenebilmem için hangi glifleri ne şekilde ve nasıl kullanmalıyım?
Üzülmeyin
Soruyu anlamadım. Tam olarak ne istiyorsunuz?@Absoluta Virtute haksızlık karsısında hangi glifler daha yerinde olur biraz fikrim var ama yine de sizin fikrinizi almak istedim
Kha +Tarlef bu yumuşak etki.@Absoluta Virtute Karşımdaki insanın yaptığı haksızlığı farkına varması ve özür dilemesi