BaşakAkşamı
Banlı Kullanıcı
Tabi ki adalet; Ama intikam da istiyorum. Çünkü kira bir gün aksamadı. Beni çok üzdüler. Ve kaç kişinin ahını aldıklarını da duydum.Adalet mı, intikam mı?
Tabi ki adalet; Ama intikam da istiyorum. Çünkü kira bir gün aksamadı. Beni çok üzdüler. Ve kaç kişinin ahını aldıklarını da duydum.Adalet mı, intikam mı?
ayırma için verebilir misiniz1, 3 , 9, 4 bu adalet için
1, 3, 8, 15. Bu intikam
Bunları ilk sizde gördüm ve okudum. Açıkca nasıl yapılır, detaylı bilmem gerekiyor.1, 3 , 9, 4 bu adalet için
1, 3, 8, 15. Bu intikam
Konuyu tamamen okuyun . Herşey anlatılıyor. Bayağı güzel paylaşımlar yapıldı. Bütün yorumları. Alt taraf 26 sayfa.Bunları ilk sizde gördüm ve okudum. Açıkca nasıl yapılır, detaylı bilmem gerekiyor.
ayırma için verebilir misinizBu konu araknelikten çıktı. Karma muabbetine döndü.
Şimdi ben birşey diyemem. Ucunuzun de farklı sebepleri olabilir.
İlk yazdınız da gördüm. Yanlış anlamayın. Kesinlikle yadirgamiyorum. Lakin ben böyle bir şeye vesile olmak istemiyorum. Kendiniz de seçebilirsiniz glifleri.ayırma için verebilir misiniz
kendim için istemiştim aslında iki ayrı kişi için değildi yanlış bir birleştirme yapmamak adına sormuştum ama anlıyorum teşekkür ederim cevabınız içinİlk yazdınız da gördüm. Yanlış anlamayın. Kesinlikle yadirgamiyorum. Lakin ben böyle bir şeye vesile olmak istemiyorum. Kendiniz de seçebilirsiniz glifleri.
Kendinizi yanlış ifade etmiş olabilir misiniz? Bağ kesme işlemi istiyorsanız samuray skripti diye bir konu var. Oraya göz atın.kendim için istemiştim aslında iki ayrı kişi için değildi yanlış bir birleştirme yapmamak adına sormuştum ama anlıyorum teşekkür ederim cevabınız için
AminnAllah herkese sevdiklrnini bağışlasın.....
Özel mesajlaşma yok bu forumda.Merhaba Sayin @Absoluta Virtute, Actiginiz konularin tamamini okudum ve bu faydali bilgiler icin size ne kadar tesekkür etsem az. Size danismak istedigim bir konu var bu skriptlerle alakali fakat biraz özel bir konu oldugu icin buradan aciklayamiyorum. Size siteden özel mesaj göndermek istedim ama öyle bir secenek bulamadim. Rica etsem siz bana özel mesaj atabilir misiniz? Ben size ordan sorumu sorsam. Benim icin gercekten cok önemli bir konu. Lütfen geri cevirmeyin.
Yedirme içirme ile yapılan büyülerden arınmada da etkili olur mu gliflerle yapılan arınmalar?