Meraklandirdiniz bizi ama...Arkadaşlar İo'ya hak ettiği değeri verin, İo'yu arkaplanda unutmayın. O kadar diyorum
Meraklandirdiniz bizi ama...Arkadaşlar İo'ya hak ettiği değeri verin, İo'yu arkaplanda unutmayın. O kadar diyorum
Başka bir yerden gizliliği ihlal edecek diye söyleyemiyorum ama çok daha önce de faydasını görmüştüm. Ama koruma amaclı olduğu için somut bir veri alamamıştım. Sonrakinde ise beklenmedik bir anda direkt olarak haberdar edildim çalıştığından.Meraklandirdiniz bizi ama...
Kullanıcı adı bile venüs olanın böyle düşünmesi gayet normal. Glifler görevini hızlı yapıp direk sonlandırıyor keskin bir bitiş söz konusu yani ondan dolayı runeler olabilir.Rune işine yeni girdim henüz, nasıl sonuçlar verecek o kadar deneyimlemedim.Sürekli yenilerim derseniz glifler de yapılabilir sanırım.Gliflerin runlara göre insan üzerinde verdiği ağırlık çok fazla her zaman yenilemek için enerjiyi toplamak kolay olmuyor.(Evet yine aklımda sadece güzellik işleri var kafa mlsf sadece bunlara basıyor)
Hermes jimnastiği, meditasyon, namaz , uyku enerjinizi yerine getirir. Arknenin çok fazla enerji çektiğini düşünmüyorum açıkçası. Sürekli kullanıyorum.Kullanıcı adı bile venüs olanın böyle düşünmesi gayet normal. Glifler görevini hızlı yapıp direk sonlandırıyor keskin bir bitiş söz konusu yani ondan dolayı runeler olabilir.Rune işine yeni girdim henüz, nasıl sonuçlar verecek o kadar deneyimlemedim.Sürekli yenilerim derseniz glifler de yapılabilir sanırım.Gliflerin runlara göre insan üzerinde verdiği ağırlık çok fazla her zaman yenilemek için enerjiyi toplamak kolay olmuyor.
Evet olabilir. Rune daha uygun. Ama glifleri kullanmak istiyorsanız hızlı sonuç alabilirsiniz. Yanliz çok net ve ayrıntılı şart kosmalisiniz. Sağlığınıza zarar gelmesin diye.glifler en hızlı yolu aradığı için kilo vermek gibi bedensel olaylarda tehlikeli olabilir mi?
Ben ilk işlemlerimi ruh halimin alt üst olduğu dönemde yaptığım için zaten yeterince karmaşıktım ondan kaynaklanabilir bir ikincisi karşı tarafın negatif enerjilerini de çektim sanırım normal bişey değildi hissettiğim ağırlık.Sonrasında güç ve savunma durumlarını yapınca daha rahat oldu tabi de öğreninceye kadar da sen senlikten çıkıyonArknenin çok fazla enerji çektiğini düşünmüyorum açıkçası.
Yaşayarak öğrenmişsiniz ne kadar güzel korunma her konuda çok önemli.Ben ilk işlemlerimi ruh halimin alt üst olduğu dönemde yaptığım için zaten yeterince karmaşıktım ondan kaynaklanabilir bir ikincisi karşı tarafın negatif enerjilerini de çektim sanırım normal bişey değildi hissettiğim ağırlık.Sonrasında güç ve savunma durumlarını yapınca daha rahat oldu tabi de öğreninceye kadar da sen senlikten çıkıyon
İyuu dihal bet denenebilir.Bir şey diyeceğim birine urum'un rune çalışmasını tavsiye etmiştiniz kilo vermesi için aslında bakınca aynı mantıkla benzer semboller içeren ve benzer amaca hizmet eden glifleri de çalıştıramaz miyiz? Biraz kafamda kurcaladım şimdi ama yanlış olur falan direkt formül vermeyeyim bilgili değilim. Ya da glifler en hızlı yolu aradığı için kilo vermek gibi bedensel olaylarda tehlikeli olabilir mi? Bir zararı yoksa biri çook önceden nasıl hızlı saç uzatırım demişti bence burdan güzel şeyler çıkar. (Evet yine aklımda sadece güzellik işleri var kafa mlsf sadece bunlara basıyor)
Zannedersem, çok doğru bir tespit yapmış bulunuyorsunuz. Özellikle Arakne glifleri hakkında şöyle şikayetler oldu burada. İstenilen iş olunca, yakınlarından birinde maddi kayıp oluyormuş. Sanırım gliflerin enerjiyi nereden alacaklarını söylemek şart. En azından, ben bundan sonra böyle yapacağım. Bu şekilde istenmeyen yan etkileri azaltmış oluruz.Gliflerde her detayi soylemenin sanırım sonuç üzerinde farkı var.
Aynı iş için aynı glifi verdim ilkinde 1saatte oldu 2. deneme olmadı. 1.de enerjiyi nereden alacagını soylemiştim 2.de kafaya göre istedigi yerden ceksin diye bıraktım.
Rica ederim. Örneklerde var. Konuyu tekrar okuyun.Konu sahibine teşekkürler. Biten bir ilişkiyi tekrar başlatmak iki kişiyi birbirine aşkla bağlamak için nasıl bir kombinasyon Veya uygulama yapılmalı
Olabilir, aradaki ince farkı bulmaya çalışacağım. Çünkü iş aynı, niyet aynı. Bir de bozuldum hiç beklemiyordum olmamasınıSizin durumunuzda bence başka bir sebep olabilir.