Çok farklı ....
dinlemeye başladığım ilk saniyelerden itibaren gözlerim kapandı ve baş kısmı hareket etmeye başladı...bir şeye direniyormuşum gibi sağa sola hareket ediyordum , sonra başım sağ omuzuma yaslandı..orda uzun uzun sağ yanağım okşandı ve orda huzuru buldum ..sonra sol tarafa doğru eğilmeye başladım ama yüzüm ağlamaklı bir ifade aldı, kaşlarım çatıldı çenem titredi ...Sonra gökyüzüne bakıyormuş gibi başım arkaya doğru yattı ve gülümsedim...bir anda çocuk olduğumu hissettim ve gökkuşağı gördüm ...sonra herşeyi yeşil oldu ..ağaçlar yollar tepeler hatta gökyüzü yeşildi ...Müzik bitene kadar gülümseyişim kaybolmadı ... ama muzur bir çocuğun hali vardı bende sanki...
Bunlar bilinçaltından gelen tepkiler olduğunu düşünüyorum ama şu an belki de halen etkisi altında olduğum için ya da başkasından duymam gerektiği için ben herhangi bir yorum yapamıyorum ...
Buna yorum yapabilen var mı ? vardır mutlaka
Sayın Urum zayıflama etkisi olan bazı telkinler kullanarak bu şarkıyı oluşturmuş.Şarkının içerisinde ki telkinler bilinçaltınızda ki bu hisleri uyandırmış olabilir.