KillerHarpooN
Kayıtlı Üye
Süper ötesi bir müzik.Dinlemekten büyük bir keyif aldım,teşekkürler URUMHAMATAHAYİL.
65 yaş ve üstü dinlerse bir sorun olur mu peki ? bir de kesinlik istiyorum neden 18 yaş sınır ?
Sayın Urum Üstteki soruya cevap alamadımYetişkin ve çocuk için sublimanller ayrıdır. Fizik ve beyin gelişimleri farklı olduğu için. Üst sınır yoktur.
Sayın Urum Üstteki soruya cevap alamadım
Biraz hortlattım sanki ama yeni baktım konuya biraz gülünçüme geldi Asla dalga geçme amacım yok sadece espri amaçlı söylüyorum.Urumhamatahayil, gerçekten çok teşekkürler.Zayıflamak için yaptığın üç müzik türünü de dinledim.Vivaldi'yi zaten severim ama bu mükemmel olmuş.Bir de uyku sorunu çeken ben şarkı biter bitmez resmen sızıp kalıyorum.
yeşil olan ''dosya indir'' butonuna değil alt kısımdaki indir'e basmalısınız. Ben tekrar denedim bir sorun çıkmadı.Ben indirmek istedim ama müzik dışında bir sürü virüs ve saçma sapan program indi. Müziği indirmeden dinleme olanağı varsa biri link atabilir mi ?
Link ve dosya virüslü değil ben kaç defa indirdim. Diğer insanları indirmemeleri için teşvik etmeyiniz.link e tıkladım virus bulaştı pc ye rar dosyasını arkadaşlar indirmeyin