zayıflamak için bilinçaltı ses dosyası newage metal

65 yaş ve üstü dinlerse bir sorun olur mu peki ? bir de kesinlik istiyorum neden 18 yaş sınır ?

Bir kişi 18 yaş ve üstü olduğu zaman belirli bir bilinç seviyesine ulaşır.Zihni dengelenir.O yüzden 18 yaş ve üstü olan herkes dinleyebilir.
Dinlenmesi için 18 yaş üstü olunması yeter. Başka bir sınır yok. :)

Peki bunu dinlerken yarıda bırakıp başka şarkı açıp bittikten sonra tekrar bunu açarsak etkili olur mu ? Bir de kaldığımız yerden devam etmemiz şart mı

Urumhamatahayil, gerçekten çok teşekkürler.Zayıflamak için yaptığın üç müzik türünü de dinledim.Vivaldi'yi zaten severim ama bu mükemmel olmuş.Bir de uyku sorunu çeken ben şarkı biter bitmez resmen sızıp kalıyorum.
Biraz hortlattım sanki ama yeni baktım konuya biraz gülünçüme geldi :) Asla dalga geçme amacım yok sadece espri amaçlı söylüyorum.
Müzik 10 dakika saten ben müzik dinlemesemde 10 dakika içinde uyuyorum :)) Eseri çok beğendim saten sadece espri amaçlı yazdım.

yaz ayları olduğu için biraz üste çıksın dedim :) bir de normalde bu tarz müzik dinlemem ama bu şarkıya bayıldım geçen yaz sürekli dinliyordum sonra arada bir dinledim şimdi yeniden başlayacağım. Ben de iştah kapatıcı etkisi olmuştu diye hatırlıyorum yani normalde 1 buçuk iskender üstüne künefe yerken akşam yemeğinde tek bir şeftaliyle doyuyordum geçen yaz :)) gün içinde de şarkının melodisi, sözleri filan sürekli beynimde :) teşekkürler emeğiniz için :)

Ben indirmek istedim ama müzik dışında bir sürü virüs ve saçma sapan program indi. Müziği indirmeden dinleme olanağı varsa biri link atabilir mi ?

Geri