zayıflamak için bilinçaltı ses dosyası newage metal

Çok teşekkürler emeklerinize sağlık . Klasik olanı indiremiştim etnik olanı da zevklerime uymuyordu ama bu harika.Üç tane bu içerikli dosya var üçü farklı etkiler mi oluşturuyor yoksa aynı etkiler mi ?

Acaba müziği değiştirmenin bir yolu var mı? Yani sevdiğimiz müzik ile değiştireceğiz, bu mümkün mü? Mümkün ise nasıl yapabiliriz?
Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler dilerim. Kolay gelsin.

Acaba müziği değiştirmenin bir yolu var mı? Yani sevdiğimiz müzik ile değiştireceğiz, bu mümkün mü? Mümkün ise nasıl yapabiliriz?
Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi günler dilerim, kolay gelsin.

Subliminal Mp3 te profesyonel kişiler tarafından hazırlanan çalışmaları seçmenizi ve üzerinde her hangi bir oynama, değişiklik yapmadan dinlemenizi öneriyorum. Seçiminiz olanla değiştirmeniz elbette mümkün. Ancak bunun için kişiye özel çalışma temin etmeniz gerekmekte ki bu aşamada telkin de kişiye özel olabilir.

Sevgiler... :)

Joys, acaba kişiye özel telkin yapan birisini tanıyor musunuz? Ücretli/ücretsiz fark etmez.

zayıflama için olan klasik bilinç altı müzik dosyasını açamıyorum arkadaşlar,farklı bir link çıkıyor yeşil indir butonuna tıklıyorum ancak hiç bir şey olmuyor yardımcı olursanız çok sevinice.diğer 2 zayıflama müziğini indirenildim sadece klasik olanda sorun yaşıyorum.şimdiden çok teşekkürler..

zayıflama için olan klasik bilinç altı müzik dosyasını açamıyorum arkadaşlar,farklı bir link çıkıyor yeşil indir butonuna tıklıyorum ancak hiç bir şey olmuyor yardımcı olursanız çok sevinice.diğer 2 zayıflama müziğini indirenildim sadece klasik olanda sorun yaşıyorum.şimdiden çok teşekkürler..

Merhaba,
Durumu sayın Urum'a bildirdim. Kendisi ilgilenecektir. Ancak şunu da yazayım, üç müzik türünün de içeriği (telkin kısmı) aynıdır. Sadece müzikler değiştirilmiştir. Klasik müzik içerikli olanın linki yenilenene kadar diğerlerini dinleyebilirsiniz.

Sevgiler

Merak ettim yaş sınırı neden 18dir. 16 yaşındakiler veya 65 yaşındakiler dinlerlerse birşey olur mu onlara ?

Alt sınır 18 yaş. Üst sınır yoktur sanıyorum. Bu müzikle zayıflamayı denemek isteyen 18 yaş üstü herkes dinleyebilir. Alt sınırın 18 olmasının sebebi de belirli bir bilinç seviyesine ulaşmış olmasıdır bence. Bilincin olgunlaşmasıyla alakalı olabilir.

65 yaş ve üstü dinlerse bir sorun olur mu peki ? bir de kesinlik istiyorum neden 18 yaş sınır ?

Geri