BMS_leucothea
Kayıtlı Üye
ya bende pc. başndayken özellkle tek başımayken hep arkamda birileri varmış gibi gelir gece uykudan uyanıncada önümde hep bişeyler duruo gibi besmele çekincede hafif endişem azalıo ama sonra yine başlıo
Erdem seninde varmı üç harlilerden...
karabasan vede his denen şeylerin tamamının altında cinler yatar.onlar beyinle istedikleri oyunu oynarlar,kişiye istedikleri görüntüyü asla gerçekten ayırt edemeyecek şekilde gösterirler.onların bedene giriş yerleri boynun ense kısımlarıdır,orada anlamsız ağrılar,kasılmalar,sızılar vede uyuşmalar onların alametidir.ne fal bakanda bir keramet vardır,ne tarot,ne su safalı,nede hüddamım var,ne hislerim kuvvetli diyenlerde nede medyumlarda.sizler o varlıkların sistemini bilirseniz çok kolay çöze ve kendinizde keramet olmadığını anlarsınız.beyin oynunu anlar vede artık aklınızı devreye sokarsınız.
güzel insan,sadece kendini kandırıyorsun,senin kuvvetli dediğin insan.ayettede belirtildiği gibi aciz yaratılmıştır unutma.siz daha egolarınızın esiriyken ben korkmam kuvvetliyim demeniz bana gülünç gelmekte.sizin kokmamanız görmediğiniz varlıklara bir üstünlüğünüz asla olmaz unutmayınız.dualarınızda sizleri kurtarmaz.nedemn biliyormusunuz.sizlerin bedenlerine girer,radyo aktiviteyi hadi dualarla engelleyin hadi, ben onlardan korkmuyorum deyin.bakalım neyi değiştireceksiniz.hamile kadınlar rontgene girmiyorlar çünki yasak,neden biliyormusunuz.radyasyon vede ışınlar bedeninizi binlerce kez tarıyor.sizin ruhunuz bile o andaki taramayı hissedemezken bunu çoğalta bilirim.hala ben kormuyorum büyütüyorsunuz demen bana çok komikçe geliyor.eğer bu varlıkları bilmiş olsaydınız kesinlikle böyle bir yanıtla karşıma çıkmazdınız.
2 ay önce ablamın evindeydim, evde benden başka kimse yoktu öğlen 2 3 gibiydi..bende salonda koltuğa uzanmıştım uyumaya çalışıyodum üstümde çarşaf vardı başımıda örtmüştüm ,tam uykuya dalıyorken birinin yanıma geldiğini hissettim yanıma oturduda hatta ,ama ben o kadar yorgundum ki,yerimden kıpırdayamıyordum hatta gözlerimi bile açmaya çalıştım ama açamadım yarı uyanık gibiydim,uyanık olduğumu biliyordum..yanıma oturduğunu hissetm,bana elleriyle dokundu sever gibi ama hiç korkmadım sonra gitti..sizce bu nedir ? karabasan olduğunu sanmıyorum..