Bende çok dua okuduğumda tuhaf sesler duyar tarif edemediğim bir şeyler hissederim sanki yanımda biri var gbi
2 ay önce ablamın evindeydim, evde benden başka kimse yoktu öğlen 2 3 gibiydi..bende salonda koltuğa uzanmıştım uyumaya çalışıyodum üstümde çarşaf vardı başımıda örtmüştüm ,tam uykuya dalıyorken birinin yanıma geldiğini hissettim yanıma oturduda hatta ,ama ben o kadar yorgundum ki,yerimden kıpırdayamıyordum hatta gözlerimi bile açmaya çalıştım ama açamadım yarı uyanık gibiydim,uyanık olduğumu biliyordum..yanıma oturduğunu hissetm,bana elleriyle dokundu sever gibi ama hiç korkmadım sonra gitti..sizce bu nedir ? karabasan olduğunu sanmıyorum..
ama bir kaç aydır bişy hissetmiyorum artık.. bunların iyi olanlarıda varmış hepsi kötü değilmiş..birde en büyükleri ve en güçlüleri 5 katlı bir apartman boyunda olabiliyorlarmış bu ne derece doğru bilmiyorum..
Mutlaka öyledir yani bunlar güzel kulaga hos gelen düsüncelerdir ama malesef bunlar birer düsüncedir yani gercekler acidir,yasam bir mücadeledir.Iyi kötü yanlis dogru zaman mekan artik fark etmiyor.Tabiki önlem alabiliriz ve bunun "kalkani"vardir ama ya bu önlemi alamayanlar yada o kalkani kulanmasini bilmiyenler? Mantikli olmak gerekir ama seninde dedigin gibi duygularimiz merhamet duygusu insan sevgisi vs. olmayinca olmuyor.Herkes bizim gibi düsünmeyebilir,yani sen kucak acarsin yardim etmek istersin yada gayet relax ve neutral olursun ama karsiliginda hic beklenilmedik bir hareket bir durum ile karsilasabilirsin,dedigim gibi hayat bir mücadeledir.Iyilik karsisinda ilaki iyilik bulursun garantisini kimse veremez isin kötü yani da budur zaten.Zaten dinlerimizde bu tür varlıklara karşı da kalkan ve silahlar verilmiş.Ben insan aleminin haklı ve suçsuz olduğu durumlarda karşısına çıkacak herşeye karşı koyabilecek güçte olduğuna inanıyorum.
Hadi ordan.Böyle fenomenlere sahit oldugunuza inanmiyorum.Saka yapiyorsundur herhalde ?gece gölgeler görmeler salonda otururken odadan odaya geçenler sabaha dogru banyodaki muslukların açılması gibi bir çok şeye sahit olduk ama korkudan hiç bir şey yapamadık.
Bir cinin maddeye bu kadar hakim olması olası değil.bizde bundan önceki evimizde öyle olaylar yasiyorduk ama gercekten çok ürkütücü olaylar gibi geliyordu. gece gölgeler görmeler salonda otururken odadan odaya geçenler sabaha dogru banyodaki muslukların açılması gibi bir çok şeye sahit olduk ama korkudan hiç bir şey yapamadık.
Bu pekte yanlis sayilmaz ama "cinlerin maddeye hakim olduklarini"gösteren cok sayida fenomenler yasanmistir.En basta geleni "poltergeist"fenomenleri olsa gerek.Yani evet cinlerin maddeye bu kadar hakim olmalari biraz düsündürcü ama imkansiz degildir.bir cinin maddeye bu kadar hakim olması olası değil