Evet küçük yaşımdan ve sağolsun babama 7-8 yaşındayken Allah kim diye sorduğumda para veren kimse o demesinden dolayı anlayamamıştım. Olaydan sonra bir süre daha o kadar olmasada saygı göstermedim ama 3 yıldır falan baya hassas olduğum bir konu.Ki ne olursa olsun din bile olmasa bir insanın düşünceleriyle bile dalga geçilmemesi gerktiğini düşünüyorum artık.Tabi gerçekten komik olmadıkçaHangi dine mensup olursak olalım hiçbir dinle dalga geçmememiz lazım arkadaşım sen bunu anlamışsın neyazık anlamayan bir sürü insan var.Saygı göstermek gerekiyor hangi din olursa olsun.Sanırım bütün dinlerin ortak noktasıda bir Yaradanın olduguna inanmaktır.
Aile çok önemli küçük diyip umursamıyor ailelerimiz ama o minik beyinler öyle şeyleri kaydediyorki ilerki hayatımızıda etkiliyor ne yazık.Evet küçük yaşımdan ve sağolsun babama 7-8 yaşındayken Allah kim diye sorduğumda para veren kimse o demesinden dolayı anlayamamıştım. Olaydan sonra bir süre daha o kadar olmasada saygı göstermedim ama 3 yıldır falan baya hassas olduğum bir konu.Ki ne olursa olsun din bile olmasa bir insanın düşünceleriyle bile dalga geçilmemesi gerktiğini düşünüyorum artık.Tabi gerçekten komik olmadıkça
Çok dogru önce korkudan kurtulmak gerek ama bunu algılamak da bayagı bir sürec içeriyor korkuyu yenmegi düşünene kadar yenene kadar içinde bitmek bilmeyen bir savaş baş gösteriyo ben o korkuyu hala yenemedim.Benimde çok uzun zamana yayılan deneyimlerim oldu musallat konusunda özellikle ve bu süreçte öğrendiğim en önemli şey korkudan sıyrılmak bunu aşamadığın sürece atlatmak çok zor
Bendeki benden başka kimsenin görmedigi bir varlık korkusudur.Ne korkusudur? Musallat korkusu mu, ya da karşımda bir varlık görürüm korkusu mu nedir?
benımde bir cinim var , ama sadece elımı haraket ettire biliyor . mesela sence bolemı olmadı ewetse sol elımı kaldır gıbısınden . yada elıme kalemı alıyorum o kendı yazıyor. ama benım ıstedığim benımle konuşması . sizce bu olanaklı birşey mi ?
Bende çok dua okuduğumda tuhaf sesler duyar tarif edemediğim bir şeyler hissederim sanki yanımda biri var gbi
Aslında bilinmeyene olan korku
Bu Varlıklarla ilgili ne kadar çok şey öürendim ozaman yendim korkuyu
Zararını çok gördüm inanılmaz sıkıntılardan geçtim tam 15 sene ama şuan anlıyorumki bu sıkıntılardan da geçmem gerekliymiş