bir arkadaşım 2000 defa okumuş varlık bulaşmış,bir tanıdığı sayesinde kurtulmuş, ne zaman okumuş vs... bilmiyorum... sayısı kadar okumakta fayda var dikkatli olmak gerekiyor...
doğrumu anlamısımya vedud sevgi için zikredilir.. Adedi : 20 ,Yıldızı : Ay ,Anlamı : Sevilip, dostluğu kazanılmaya en fazla layik olan.,Yorumu : Barıştırma. Aşk. Sevgi. Cinsel baştan çıkartmalar.
sevgili için okunacaksa diger güçlendirici esmalarla okunması uygundur. bunun için genelde en sık okunan "ya vedudül kaviül cami" olarak okunur ve toplam hesaplanmış ebced sayısı ya ve ül 'leride eklediginizde 820 dir....buna siz birde sizin ve sevdiginizin isminin ebced sayısını ekleyip bu şekilde toplmada kaç rakam çıkıyorsa okumalısınız.
okumaya başlamadan önce
70 defa =estağfurullah
11 defa= peygamberimize salavat
20 defa= La ilahe İllallah ( 20 olma sebebi ilk kullandıgın vedud esmasının sayısının 20 olması)
sonra dilegini dilersin kimi nasıl istiyorsan istedigin şekilde allaha yalvarırsın ve esmayı zikredersin...
bunu çok fazla okursak herhangi bir durum olurmu...zararları yoktur ama bi takım musallat durumları varmıdır merak ediyorum...lütfen biri açıklasın
eski sevgilimle ayrıldık ve o ankaraya gitti ben izmirdeyim nasıl tekrar kendimi sevdirip geri döndürebilirim nefret ediyor sanki benden bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi yalnız yönetici falan demeyin para karşılığı yapılan şey yardım olmuyor ve burada her uygulama sırf onlar para kazansın diye tam verilmiyor sonrada kişinin yanlış şeyler yapmaması için uygulama tam verilmiyor palavraları sallanıyor ben parayla yaptırtacak kadar insanlara güvensem gerçek hayatta hocalara koşarım internette değil
doğrumu anlamısım
820+ kişinin ecbed değeri
okunuşu
ya vedudül kaviül cami
bunu çok fazla okursak herhangi bir durum olurmu...zararları yoktur ama bi takım musallat durumları varmıdır merak ediyorum...lütfen biri açıklasın