Ya Vedud zikrini yıllardır önce bilinçsiz sonra bilinçsizce kendim için uyguluyorum. Size deneyimlerimden bahsetmek istiyorum. Lisede aşkından öldüğüm bir çocuk vardı ve benimle ilgilenmiyordu adam akıllı, ben de googleladım tabi aşk için dualar vesaire, bu zikir çıktı karşıma cahil cühela şekilde "Ooo bin kere okuyomuşun aşık oluyomuş süper" diye başladım okumaya. Okuyordum, ertesi gün muhakkak ve muhakkak karşılığını alıyordum, öbür gün de çocuğun ilgisi gidiyordu. Tekrar okuyordum, ollley, çocuk geri geliyordu bana çikolatalar alıyordu, bir hafta sonra suratıma bakmıyordu. Neyse efendim zar zor sonunda sevgili olduk bu çocukla; hayatımın da en korkunç 2 yılını geçirdim. Hem beni "ayrılacağız" kaygısıyla anksiyete krizlerine sürükleyen bir ilişkim oldu, hem de hayatımda gördüğüm en hayırsız ve toksik insana 2 senemi harcadım, çocuk gerçekten problemli ve dengesizdi, beni çok üzdü. Her tartışmadan sonra ağlaya yakara bu zikri okudum, geri geldi gelmesine ama sonra yine gitti, geldi, gitti, geldi, gitti.. Bunun bir insanda yaşatabileceği ruhsal çöküntüyü anlatmama gerek var mı bilmiyorum? Ayrıldığımızdaysa benden geriye panik ataklı bir yıkıntı kaldı geriye. Yani demem odur ki, bu zikir etkilidir, kalıbımı basarım, illa diyorsanız getirecem o kızı/oğlanı, okuyun anacım, ammaa geri gidiyor. Başka hoşlantılara falan da okuduğum oldu hani nerdeler? Kızlarla kahve içerken dedikodularını yapıyoruz anca.
Olmayınca olmuyor şekerler. Oldurtmaya çalışırsanız da size bol bol gözyaşı, stres ve hayatınızda geri yaşayamayacağınız yıllar olarak geri dönüyor. Benim dilim yandı, zor yoldan öğrendim, yapana da lafım yok fakat lütfen dikkatli olun; en önemlisi de öncelikle özgüveninizi geliştirin, kimsenin peşinden koşmaz koşturtursunuz öyle
İnançlı kimselerseniz içten bi Allah'a/tanrıya/makarnaya dua ediverirsiniz, o sizin için hayırlıysa okeyler zaten. Daha cici olur öylesi.