Merhaba arkadaşlar,
Bütün yorumları okudum, içinde elbette çok faydalı olanlar da var ama o kadar çok farklı yorum yapılmış ki inanın kafa karışmaması olanaksız.
Tek başına zikredilirse geri teper nefret doğabilir diyenler, 3600 zikredin diyenler, 400 zikredin diyenler, zikretme varlık musallat olur diyenler, saati vakti zamanı var diyenler...Daha neler neler... Lütfen bir üye olarak çok rica ediyorum, kesin bilgi sahibi olmayanlar yorumlarını kendilerine saklasa?? Çünkü ben buraya bilgilenmek maksadıyla giriyorum, çok bilgili arkadaşlarımız da var ama nolur önce emin olun bilginizden veya bilgili kimseler bir orta yol bulsun ondan sonra bizim gibi bilgilenmek öğrenmek isteyen üyeleri bilgilendirsin ve paylaşsın. Bunu rica ediyorum sizlerden.
İyi paylaşımlar
ben sürekli ya vedud çekiorum hiç bişi olmaz allhın ismini anmaktan ne zarar gelebilir bir keresinde 3003 kere çektim ve istediğim bi dileğimde kabul oldu2000 okuyunca varlık bulaşıyor da 3003 kere okuyanlara bulaşmıyo mu biri açıklasın çekinmeye başladım okumaktan çünkü anladığım kadarıyla ne kadar çok okursak o kadar davetiye çıkarmış oluyoruz negatif varlıklara
Emin olduğum duadan şuan emin değilim yorumlarınız sayesinde. Arkadaşlar yarım yamalak yorum yapmışsınız. Cümleleriniz açıklayıcı ve tam değil.
Biriniz çıkıyor diyor ki : Ya Vedud sevgi kazanmak içindir. Biri diyor ki soğutmak için. Biri diyor değeri 20'dir 20x20 : 400 defa okunmalıdır. Biri çıkıyor diyor ki, 1200 defa, 3000 küsurlarda. Biri allah aşkına çıksın (gerçekten bilir bir kişi) açıklık getirsin lütfen.
Ayrıca bir yorum var şuan hepsini alıntı yapamıyorum. Aşk, sevgiye dönüşüyor. Bunlar farklı şeyler. Sevgi olmazsa nefret oluyor tam yapmak lazım. Nasıl yani tam? Bu büyü değil ki? Hayır bilgisizim tamam ama, ters tepicek unsurlarıda açıklasanız keşke bizde bilelim. Hataya düşmeyelim.
Konu hakkında sorularım : Ebced gerekli midir. Belirli bir okuma saati var mıdır? Kaç gün okumak kafi olur? Ters tepicek durumlar var mıdır? Ki bunlar nelerdir. En önemliside birinin söylediği gibi tek başına çekildiğinde ters tepme olasılığı var mıdır? Şayet varsa, desteklenmesi gereken başka bir dua daha rica ediyorum. Duanın amacı nedir? Aşk kazanılıp kişi sizi düşünüp, severek geri dönüyor mu? Son olarak çok soru sorsamda. Başarılı olan var mıdır.
Çok soru sordum farkındayım ama bir işi yapıcaksak tam yapalım. Sabrınıza sığınarak cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
yo doğrusu tek olan rakamlardır 1-3-5-7-9-11 diye gidilirkendi sayısı kaçsa o kadar fazla okumak istiyorsanız katlarıyla okumanız gerekiyor mesela 3 ise 3*2 yaparsınız 6 kere okursunuz 5 kere okursanız yanlıştır...