Varlıklar güç verebilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Talgaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kötü varlıklar gelecekten haber vermez. Veremez.

Cinlerden bir kısmının mü'min ve müslüman olduğuna delil gösterilebilecek rivayetlerden birisi de, Muslim'in Namaz bölümünde zikrettiği İbn Abbas Radıyallahu anh'ın şu sözleridir: Rasûlullah Sallallahu aleyhi vesellem cinlere ne Kur'ân okudu, ne de onları gördü. Rasûlullah Sallallahu aleyhi vesellem ashabından bir grup ile birlikte Ukaz panayırına doğru gittiler. O sırada şeytanlar ile semadan haber almaları arasında bir engel konulmuştu. Onlara gökten alevli ateşler gönderildi. Şeytanlar kavimlerine geri döndüklerinde:
“Size ne oluyor dediler”, onlar:
“Bizimle semanın haberi arasına engel konuldu ve üzerimize alevli ateşler gönderildi”, dediler. Öbürleri
“bu ancak meydana gelmiş önemli bir olay sebebiyle olmuştur. Haydi yeryüzünün doğularına, batılarına gidiniz.” Tihâme tarafına doğru yola koyulmuş grup, -Peygamber Sallallahu aleyhi vesellem Nahle denilen yerde iken. Ukaz'a doğru gidiyorlarken orada ashabına sabah namazını kıldırdığını gördüler. Kur'ân'ı duyunca ona kulak verdiler ve:
“İşte bizimle semanın haberi arasına engel olan budur”, dediler. Bunun üzerine kavimlerine geri döndüler ve:
“Ey kavmimiz dediler. Biz hayret veren bir Kur'ân dinledik. O dosdoğru yola iletiyor. Bu sebeple biz de ona iman ettik, Rabbimize hiç kimseyi ortak koşmayız.” Bunun üzerine yüce Allah, Peygamber Sallallahu aleyhi vesellem'in üzerine: "De ki: 'Bana şu vahyolundu: Cinlerden bir topluluk beni dinlediler...'" (el-Cin, 72/1) buyruklarını indirdi.

Gidip bir kitaptan okuyup gelip anlatıyormuş gibi düşünüyorsanız evet gelecekten haber vermezler.
Zaten gelecek diye bir şey yoktur.
Kişinin bilinçaltında yaydığı sinyallerin yoğunluğuna göre nispeten daha yakında tezahür edecek kuvvetli dalgayı görüp çok da iyi haber verebilirler. Aslında bu çoktan olmuş, oluyor ve aynı zamanda sonra olacak bir şeydir. Biz sonra olacak gibi algılarız.
Ana sunucu makine kişinin kendisi.
Mesela tarot bunun böyle olduğunu delikanlı gibi baştan söyleyen bir aractır. İstersen, becerebiliyorsan değistirebilirsin, sana kalmış.

Koruma yapmadan halvet yaparsa kafayı yedirirler korkarsa işler daha sarpa sarar. Benim arşivimde olan kitapda bu halvet olayı detaylı anlatılmış. Okuyunca bile tüyler ürpertiyor. Herkes kaldıramaz

Herkes kaldıramaz doğru , ama kimse de uğraşmaz zaten.
Dayanamayıp reels kaydırırlar.
Havlet yolu kaderdendir. Keyfiyetten değil.

40 gün yalnız kal, hayvansal gıda yeme, ses ve ışıktan uzaklaşabildiğin kadar uzaklas, vücudun kandaki şeker ve kolesterolü yiyip bitirip atsın, bak bakalım daha 7.günde zihnin nasıl işlemeye ve hangi enerjiler belirgin bir şekilde senle yavaş yavaş etkileşime geçmeye başlıyorlar.. 21. günde artık zihinler ayrışması başlıyor ve kendi şeytanın ile saf benliğin karşı karşıya geliyorlar.. Çünkü şeytanın seni bırakıp gidemez. Normalde genetik sarmal gibi beraber hareket ederlerken bu tertiple cinnilerini artık karşında buluyorsun. Ezoterik bir ruhani damıtmadır bu. Artık anlaşma yapmaya hazırsın.
Ooooo 🤦‍♀️almayayım :)

benim kişisel görüşüm bolca zikir çekince bazı varlıkların dikkatini çekiyor o insan kendisine koruma yapmazsa böyle yetenekler verebiliyor ancak insanında depresyona sokuyor ben depresyon tedavisi gördüm bir yandan o zamanlarda
Koruma yapmazsa yetenek falan verilmez saçmalığa bak

Zikirdeki oluşan enerjiyi üstünden çekerler (senin enerjin dahil) korkuturlar bu kadar kısa ve nettir.

Koruma yapmazsa yetenek falan verilmez saçmalığa bak

Zikirdeki oluşan enerjiyi üstünden çekerler (senin enerjin dahil) korkuturlar bu kadar kısa ve nettir.
Bende ki kitaplarda ‘amele başlamadan önce koruma azimeti muhakkak okunmalıdır’ yazar. Zikirden oluşan enerjiye gelirler. İyisi mi gelir kötüsü mü gelir bilinmez. Koruma o yüzden yapılmalı

Bende ki kitaplarda ‘amele başlamadan önce koruma azimeti muhakkak okunmalıdır’ yazar. Zikirden oluşan enerjiye gelirler. İyisi mi gelir kötüsü mü gelir bilinmez. Koruma o yüzden yapılmalı
Kardeşim bir zikri ebced değerinden fazla çekersen varlıkların dikkatini çekersin bu doğrudur fakat koruma yapmaz ise yetenek verilmez,

Dediğim gibi oluşan enerjiyi gören gelir koruma yapmamışsan o enerjiyle birlikte senin enerjini de sömürürler
Fakat koruma yaptın diyelim yinede bir zikri ebced değerinden fazla çekersen korkutulursun.

Kardeşim bir zikri ebced değerinden fazla çekersen varlıkların dikkatini çekersin bu doğrudur fakat koruma yapmaz ise yetenek verilmez,

Dediğim gibi oluşan enerjiyi gören gelir koruma yapmamışsan o enerjiyle birlikte senin enerjini de sömürürler
Fakat koruma yaptın diyelim yinede bir zikri ebced değerinden fazla çekersen korkutulursun.
Heh bende işte onu diyorum aynı şeyi konuşuyoruz aslında ifade edemedim yukarda kendimi

Verebilir. Soyla da alabilirsiniz yetenekleri. El verme denilen konuda benzerdir aslında..
Unutmadan : Alınan, verilenden çok daha fazladır. Deneyimle sabit.
Daha önce söylemiştim. Anneme anaannesi el vermiş ona da büyükleri. Şu an ise bir şey yok. Mesela soyumuzdan kalan yetenekleri nasıl öğrenebiliriz? Kötü bir şey olmadan önce hissetmek, kötü niyetli insanları hissetmek dışında pek bir şeyim yok.

Daha önce söylemiştim. Anneme anaannesi el vermiş ona da büyükleri. Şu an ise bir şey yok. Mesela soyumuzdan kalan yetenekleri nasıl öğrenebiliriz? Kötü bir şey olmadan önce hissetmek, kötü niyetli insanları hissetmek dışında pek bir şeyim yok.
Elnora nın konuya ekleme yapıcam.Bizim sülalede biri evlenememiş.Diğeri iki kişiyi vurmuş hızlı yürürmüş.Diğerleri de mısırdan gelmiş.Atalardaki hatalar tekrarlanmasın diye kontrol ediliyor olabilir.

Anlamadım bir şey.
Ben cevap veriyim dedim... denk geliyor böyle.Varlıklarla boyutsal olarak içiçeyiz.Her insanın bir yoldaşı bulunması hadisi gibi düşünebilirsin.Eğer seçemediğimiz özelliklerimizle bir keşişimi oluyorsa bu atalardan geliyor olabilir.Mısır baset adlı kedinin fazla gelişmiş yaratığın resmini bulabilirsen dikkatli incileyebilirsin.Mısırla çok denk geliyorum ve Ne'den olduğunu bilmiyorum.

Ben cevap veriyim dedim... denk geliyor böyle.Varlıklarla boyutsal olarak içiçeyiz.Her insanın bir yoldaşı bulunması hadisi gibi düşünebilirsin.Eğer seçemediğimiz özelliklerimizle bir keşişimi oluyorsa bu atalardan geliyor olabilir.Mısır baset adlı kedinin fazla gelişmiş yaratığın resmini bulabilirsen dikkatli incileyebilirsin.Mısırla çok denk geliyorum ve Ne'den olduğunu bilmiyorum.
Anladım hocam ama mısırla bağlantısı nedir ben Türküm?

Pek bir şey yok çünkü fazlası var. Soyunuzda x bir yetenek var diye sizin de aynı yetenekle ilerlemeniz gerekmiyor. Yol her zaman kendinden kendine akar.
Gerektiği kadarı size farkındalıkla gösterilmiş. Bir sonraki aşama olan > farkındalığın idraki < için hisleriniz üzerine yoğunlaşıp kendiniz üzerinde keşif ehli olabilmelisiniz.

Geri