Varlıklar güç verebilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Talgaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alırsınız tabi ödemeyi yaptığınız sürece.. bazı varlıklar zikir çalışmanı, namaz kılmanı ister rahmani olanlar, bazıları insanların enerjisini birilerinden beslenir, bazıları kan vb. karşılığını vermeniz gerekir.
Kan derken hocam nasıl yani? Detay verir misiniz?

Kan derken hocam nasıl yani? Detay verir misiniz?
Ruhunu satarsın şeytana diyor:)
Sence gerçekten iyi varlıklar güç verebiliyor olsaydı şu an melekler tarafından korunan her insanoğluna güç verilmez miydi :)
Rab yaratılış olarak sana güç vermedi ve haliyle meleklerde sana güç vermez. Gelen varlık kötü olacaktır.
Enerjini bu tür varlıklara dağıtırsan sonunda karanlık olur.

Hayatta davetsiz misafir gibi hisseden insanlar tüm güçlerini varlıklardan alıyordur.
(tüm yaşam enerjilerini onlara kaptırıyordur)

Dikkat etmek lazım :
Bazen varlıkların yaşatması ile pozitif ve yüksek enerjili haller ve yetiler hisseder gibi olabiliriz, ama bu haller aslında varlıkların hakimiyetlerini pekiştirdikleri tuzaklarıdır. Çünkü iyi hissederken varlıklar da o iyi hissedişi beraberinde getiren telkinler vererek bizi sorgulamadan yönlendirirler. Böylece kronik varoluşsal sorunlarımızı bir anda unutup (kaçış sendromuna kapılıp) biraz olsun iyi hissetmek namına birçok şeyi sağlıklı ve etraflı düşünemeden yapabilecek duruma gelebiliriz.

Son düzenleme:
Hayatta davetsiz misafir gibi hisseden insanlar tüm güçlerini varlıklardan alıyordur.
(tüm yaşam enerjilerini onlara kaptırıyordur)

Dikkat etmek lazım :
Bazen varlıkların yaşatması ile pozitif ve yüksek enerjili hisseder gibi olabiliriz, ama bu haller aslında varlıkların hakimiyetlerini pekiştirdikleri tuzaklarıdır. Çünkü iyi hissederken varlıklar da o iyi hissedişi beraberinde getiren telkinler vererek bizi sorgulamadan yönlendirirler. Böylece kronik varoluşsal sorunlarımızı bir anda unutup (kaçış sendromuna kapılıp) biraz olsun iyi hissetmek namına birçok şeyi sağlıklı ve etraflı düşünemeden yapabilecek duruma gelebiliriz.

Bu hallerden en belirgin olanı da cinlerin müdahalesi ile aşık oluşlarımız ve istemsizce birilerine çekilişlerimizdir.
Çünkü hayatın her alanında cinler enerjimizi keserken, ilgili şahıslara karsı enerjimizi bir anda yükseltmeye, şifa frekansımızla yeniden buluşmamıza olanak sağlarlar. Böylece felanca kişi beni anlıyor bana iyi geliyor zannederek o kişi ile bir yola girmeyi kader zannederiz. Bu zannediş gerçek duygularımızı tetikler. Yani büyülenmişlik etkisi altında aslında gercek karşılığı olan duygularımızdan kendimizi ele veririz.

Duruma uyanabilmek çoğu zaman mümkün değildir. Aşk denen yoğun duygu hele bir de şifa ile beraber geldiği zaman kimse bunun bir kurgusal tuzak olabileceğinden şüphelenmek istemez. Herkes kalbinin sesini dinlediğinden emin olarak ilerler.

Son düzenleme:
Ruhunu satarsın şeytana diyor:)
Sence gerçekten iyi varlıklar güç verebiliyor olsaydı şu an melekler tarafından korunan her insanoğluna güç verilmez miydi :)
Rab yaratılış olarak sana güç vermedi ve haliyle meleklerde sana güç vermez. Gelen varlık kötü olacaktır.
Enerjini bu tür varlıklara dağıtırsan sonunda karanlık olur.
Bence iyi varlıklar güç verebilir. Peygamberlerin mucizeleri, velilerin kerametleri, zorda kalan insanların gösterdiği mucize kabilinden olaylar iyi varlıkların güç vermesine örnektir. Mesela savaş sırasında çelimsiz bir askerin kendi ağırlığının beş katı on katı bir top mermisini veya benzeri bir ağırlığı kaldırması, iyi varlıkların güç vermesine örnektir. Kaçırılıp işkence edilen küçük bir çocuk veya günahsız bir insanın, o sırada herhangi bir acı duymaması da benzeri bir örnektir.

Bu örnekleri lüzumsuz yere çoğaltmaya gerek yok. Hemen herkes bu tür örnekleri hayatında sıkça duymuştur. Ancak ben esas şu bahsettiğiniz ruhunu şeytana satanların kötü varlıklardan gördüğü yardımı merak ediyorum. Ben hiç duymadım da, var mıdır örneği tarihte veya günümüzde, onu soruyorum. Mesela Hz Süleyman'a zincire vurulmuş şeytanlar hizmet ediyorlarmış ama onlar buna Allah'ın emriyle mecbur edilmişler. Onun dışında kendi salahiyeti ve yetkisiyle, kendine tabii olan insanlara yardım eden güç veren bir varlık var mıdır? İblis, demon, kötü cin, ifrit vs. Şu kişide şöyle bir güç bir yetenek açığa çıkardı diye gösterebileceğiniz bir örnek var mı?

Benim anladığım kadarıyla o tür varlıklar sadece sosyal yardımda bulunulmasına vesile oluyorlar. Bazen duyuyoruz işte, dünyaca ünlü bir isim vaktiyle ruhunu şeytana sattıydı da sonra Hollywood yıldızı oldu veya teknoloji devinin başına geçti vs. Tabii bunlar magazin haberleri, doğruluğu bilinmez, o insanları da tanımayız etmeyiz zaten ama dedigim gibi böyle insanlar, ruhunu şeytana satma adı altında belli bir ritüel karşılığında belli bir oluşumun, bir toplumun, cemiyetin veya her ne ise üyesi oluyorlar ve karşılığında maddi veya sosyal yardım görüyorlar. Tabiri caizse tüm kapılar ardına kadar açılıyor ama onlara o kapıları açanlar da yine kendileri gibi insanlar. Aynı ülküye inanan, belki birbirlerine yoldaş vb hitap eden, aynı yolun yolcusu aynı hizmetin hizmetlisi, daha üst kademelerden insanlar. Yoksa en üsttekiler haricinde kalanların ne varlıklardan haberi vardır, ne şeytanı görmüştür ne salavat getirmişlerdir ömürlerinde. Sadece kendilerine söylenenleri yapıp sosyal (spagetti🍷) yardımlarını alıyor, gerisine karışmıyorlardır, kafaları da basmıyordur zaten, spagettinin yan etkisinden. En üsttekiler de zaten kulak cinleri ile milletin yatak odasına ulaşıyorlar diye biliyorum. Kötü varlıklarda zaten magazin ve cinsellik zekası var. Bkz İblis ve Adem ile Havva kıssası. Onlara hizmet edenler de aynı şekilde diye tahmin ediyorum, çünkü hep bel altından vuruyorlar insanları. Yoksa bakın Abd hangi geri kalmış Ortadoğu ülkesinde başarılı oldu? Uzaylılardan ve demonlardan teknoloji aldıkları için mi Filistin de silahsızlandırılmış küçük çocuklara yetiyor güçleri? Bu konuda söylenecek çok şey var ama şimdilik bu kadar.

Ben de merak ettim bunu. Kurban kanı mı, plazma mı? İnsan mı hayvan mı? Ayrıca şeytanlar kanı ne yapıyor, ne işlerine yarayacak yani. Dalga geçiyorlar bence. İşgüzarlık. Aldatmaca kandırmaca oyalamaca.
Ben bu forumda veya benzeri bir yerlerde şöyle bir şeyler okumuştum. Şeytanlarla anlaşan kötü niyetli örgütler ve benzeri oluşumlar kişiler vs, ne kadar çok kan döker ne kadar çok cinayet işlerlerse, görüştükleri cin şeytan vb doğaüstü kötü varlık sayısının da o derece artacağına ve bu artış sonucunda aradaki perdenin incelip, kendilerinin de onların boyutuna transfer olacaklarına inanıyorlarmış sanırım.

Hep aynı şey yazılıp çiziliyor zaten. İşte kötü varliklar önce küçük çapta kurban istermiş. İstekleri yerine getirilince sınav geçilmiş itaat edilmiş olduğundan, daha fazlasını ve hep daha fazlasını. Karşılığında daha büyük şeytanlarla, demonlarla iletişim imkanı. Ne kadar ekmek o kadar köfte gibi duruyor ilk bakışta ama burada insanları kan dökmeye alıştırma ve İblisin yeryüzünü kana bulayacağı ile ilgili yemini geliyor aklıma. Hepsi İblise ve onun küçük hesaplarına hizmet ediyor aslında.

Ben bu forumda veya benzeri bir yerlerde şöyle bir şeyler okumuştum. Şeytanlarla anlaşan kötü niyetli örgütler ve benzeri oluşumlar kişiler vs, ne kadar çok kan döker ne kadar çok cinayet işlerlerse, görüştükleri cin şeytan vb doğaüstü kötü varlık sayısının da o derece artacağına ve bu artış sonucunda aradaki perdenin incelip, kendilerinin de onların boyutuna transfer olacaklarına inanıyorlarmış sanırım.

Hep aynı şey yazılıp çiziliyor zaten. İşte kötü varliklar önce küçük çapta kurban istermiş. İstekleri yerine getirilince sınav geçilmiş itaat edilmiş olduğundan, daha fazlasını ve hep daha fazlasını. Karşılığında daha büyük şeytanlarla, demonlarla iletişim imkanı. Ne kadar ekmek o kadar köfte gibi duruyor ilk bakışta ama burada insanları kan dökmeye alıştırma ve İblisin yeryüzünü kana bulayacağı ile ilgili yemini geliyor aklıma. Hepsi İblise ve onun küçük hesaplarına hizmet ediyor aslında.
Diğer varlıkların hep ortak amacı olduğunu düşünüyoruz ki? Her insan ortak amaca hizmet etmediği gibi kendi halinde içten pazarlıklı varlıkların olduğuna inanıyorum.

Diğer varlıkların hep ortak amacı olduğunu düşünüyoruz ki? Her insan ortak amaca hizmet etmediği gibi kendi halinde içten pazarlıklı varlıkların olduğuna inanıyorum.
Orada amaç belli değil bence. Kim kime neden hizmet ettiğini bile bilmiyor muhtemelen. İnsan veya varlık olsun önce kendi iyiliğini ve refahını düşünür ama eylemlerine baktığımız zaman kendi istek ve refahlarına değil de İblisin kadim planına hizmet ediyorlar gibi geliyor bana.

Hayır, cadılıkla alakam yok. Müslümanım. Foruma üye olurken her zaman kullandığım başka bir nick seçmiştim, son anda o nickin forum kurallarına aykırı olduğunu fark edince birden bu geldi aklıma. Özellikle seçmedim yani.
Müslümanlar cadı olamaz diye bir kural yokki wiccan olamazsınız tabi İslam dinine inanıyorsanız.. cadılık doğuştan gelen bir özellikmiş.

Müslümanlar cadı olamaz diye bir kural yokki wiccan olamazsınız tabi İslam dinine inanıyorsanız.. cadılık doğuştan gelen bir özellikmiş.
Öyle bir kural var mı yok mu bilemem ama cadılıkla ilişkilendirilen büyücülük İslam da şiddetli haramlardan. Hiç ilgim alakam yok zaten öyle wiccan felan genç kız hobisi gibi geliyor bana, öyle şeylere ayıracak vaktim yoracak kafam yok artık genç olsaydım ilgilenirdim belki ama. Doğuştan gelen ne özellikleri varmış? Psişik yetenekler mi?

öyle şeylere ayıracak vaktim yoracak kafam yok
Hep burada takıldığınızdan vaktiniz bol gibi düşündüm :)
İslam da şiddetli haramlardan
İslamda kul hakkı yemek yasak masumlara zarar vermek yasak,Harut Marut biz fitneyiz demedikçe kötülüğü öğretmemişler.. şifa, korunmak, hakkını savunmak için yapılabilir.

Doğuştan gelen ne özellikleri varmış? Psişik yetenekler mi?
Bilmem olanlara sormak lazım.

Öyle konulara ayıracak 5 dakikam bile yok.

İslamda kul hakkı yemek yasak masumlara zarar vermek yasak,Harut Marut biz fitneyiz demedikçe kötülüğü öğretmemişler.. şifa, korunmak, hakkını savunmak için yapılabilir.
Mazlumun hakkını Allah alır vakti gelince. Ben büyüye felan inanmıyorum zaten.

Bilmem olanlara sormak lazım.
Bende müslümanım majiyi iksirleri hiç bilmiyorum ama yaparsam kendim için ya da başkalarına şifa için yaparım aşık etme işlerini bozma gibi şeyleri yapmam. Cadılığa karşı içim ısınıyor bunu da son iki üç yıldır yazın memlekette iken dolunayı seyrederken bir arkadaşın demesiyle öğrenmiştim cadıların böyle özelleği varmış diye yani dolunay zamanı aya bakmak saatlerce izleyerek sohbet etmek hoşuma giderdi.

Mazlumun hakkını Allah alır vakti gelince. Ben büyüye felan inanmıyorum zaten.
Öyle tabi Allah mazlumun hakkını alır zalimin cezasını verir. Beklemek istemeyenler de büyü yapar.
Siz Müslümanım dediniz yanlış mı anladık.. Nasıl büyüye inanmazsınız Hz. Muhammed'e bile büyü yapıldığı halde.. yoksa Kuran'a mı inanmıyor musunuz :oops:

Bende müslümanım majiyi iksirleri hiç bilmiyorum ama yaparsam kendim için ya da başkalarına şifa için yaparım aşık etme işlerini bozma gibi şeyleri yapmam. Cadılığa karşı içim ısınıyor bunu da son iki üç yıldır yazın memlekette iken dolunayı seyrederken bir arkadaşın demesiyle öğrenmiştim cadıların böyle özelleği varmış diye yani dolunay zamanı aya bakmak saatlerce izleyerek sohbet etmek hoşuma giderdi.
Ben 4 yaşındayken bakardım dolunaya. Şimdi Sirius gezegeni gelse tepemize pek fazla ilgimi çekmez yani. O derece umursamaz oldum. ☹️

Öyle tabi Allah mazlumun hakkını alır zalimin cezasını verir. Beklemek istemeyenler de büyü yapar.
Siz Müslümanım dediniz yanlış mı anladık.. Nasıl büyüye inanmazsınız Hz. Muhammed'e bile büyü yapıldığı halde.. yoksa Kuran'a mı inanmıyor musunuz :oops:
Kaderin içinde büyü yapanlarda var yani herkesin bir rolu var.

Geri