Varlıklar güç verebilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Talgaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öyle tabi Allah mazlumun hakkını alır zalimin cezasını verir. Beklemek istemeyenler de büyü yapar.
Siz Müslümanım dediniz yanlış mı anladık.. Nasıl büyüye inanmazsınız Hz. Muhammed'e bile büyü yapıldığı halde.. yoksa Kuran'a mı inanmıyor musunuz :oops:
Kur'an da büyü var ama günümüzde eskiki büyücüler var mı bilmem. Hz Muhammed'e büyü yapıldığı da sadece söylenti olabilir. Ayrıca Müslümanım diye Kur'an da yazan her şeyin fanatik savunucusu olacağım diye bir şey yok. İnanırım, inanmam. O Allah ile benim aramda. Dört kadına da inanmıyorum mesela, cennette huriler olduğuna da. Ve bunlara inanmamanın beni dinden çıkaracağını düşünmüyorum. İncil de tek eşlilik var, Kuran'da çok eşlilik. Toplumların örf adet ve durumlarına göre olabilir bazı dini kaideler. Fanatik müslüman degilim. Ama Allah'a ve ahirete, cennete ve cehenneme inanan kadim ve Hanif bir Müslümanım, müminim. Cadılık, paganizm, deizm, satanizm vs bu tür şeylerle ilgim ve en ufak inancım yok. Hiç şans tanımıyorum yani gerçekliklerine. Yok hükmündeler benim için. Bu yüzden okuyup araştırmaya öğrenmeye gerek görmüyorum.

Kur'an da büyü var ama günümüzde eskiki büyücüler var mı bilmem. Hz Muhammed'e büyü yapıldığı da sadece söylenti olabilir. Ayrıca Müslümanım diye Kur'an da yazan her şeyin fanatik savunucusu olacağım diye bir şey yok. İnanırım, inanmam. O Allah ile benim aramda. Dört kadına da inanmıyorum mesela, cennette huriler olduğuna da. Ve bunlara inanmamanın beni dinden çıkaracağını düşünmüyorum. İncil de tek eşlilik var, Kuran'da çok eşlilik. Toplumların örf adet ve durumlarına göre olabilir bazı dini kaideler. Fanatik müslüman degilim. Ama Allah'a ve ahirete, cennete ve cehenneme inanan kadim ve Hanif bir Müslümanım, müminim. Cadılık, paganizm, deizm, satanizm vs bu tür şeylerle ilgim ve en ufak inancım yok. Hiç şans tanımıyorum yani gerçekliklerine. Yok hükmündeler benim için. Bu yüzden okuyup araştırmaya öğrenmeye gerek görmüyorum.
Hocam büyüyü, inançları, öğretileri öğrenmeye ilginiz olmayabilir sevmezsiniz de ama o zaman bu forumda niye varsınız?

Hocam büyüyü, inançları, öğretileri öğrenmeye ilginiz olmayabilir sevmezsiniz de ama o zaman bu forumda niye varsınız?
Paranormal deyince benim aklıma ilk planda doğaüstü olaylar ve varlıklar geliyor. Hayalet öyküleri, astral seyahat, insan dışı varlıklar, duyu ötesi algılar felan bu konulara ilgim vardı çocukluk ve ilk gençlik yaşlarında. 12, 18 yaş arasında 6. His, telepati, durugörü, medyumluk, cadılık tarihi gibi konularda birçok kitap ve sair yayın okumuştum. Araştırmalarım ve kendi çapımda ufak tefek çalışmalarım vardı. Sonraki yıllarda çocukluk ilgimi kaybettim ama daha küçük yaşlarda uzayla ilgili araştırmalarım olmuştu, ileriki yaşlarda ise riyazet vs. Yani paranormal deyince büyü ve sair öğretiler aklıma bile gelmiyor, bizim de kendimize göre ilgi alanlarımız var. Ayrıca bu forumdaki ortam ilgimi çekti. Gerçek hayattan tanıdığım bazı kişilerin inançlarıyla çok benzeşen bazı şeyler okuyorum çoğunlukla. O yüzden takip ediyorum, onların neye inandıklarını daha iyi kavrayabilmek için.

Allah'ın vereceği gücün nereden geldiği belli olmaz bence.

Çok doğru bir tespit.
Hz. Süleyman bile demonların gücünü kullandı.

Ama öncesinde ilahi farkındalık ve inanç gücü ile onları ruhunun derinliklerinde yendi. Sonra da mağlup ettiği şeytanları kendi içsel gücü ile sevk ve idare etmesi kolaylaştı.

Yani karşılıklı bir anlaşma teklifi beklemedi onlardan. Davet etmedi onları. Masaya oturmadı onlarla. Onları önce yaratılış itibari ile bildi. Özlerinden kavradı. Onları önce yendi, sonra da onlara bir anlaşma dayattı ve ölene kadar da o anlaşmaya uymak zorunda kaldılar. Oyunbozanlıklarını da Hz. Suleymanin ölümü ile başlattılar. Hala ona sadık olanlar da var aralarında.

Cinlerden anlaşma talebinde bulunmak kendi ayağına sıkmak gibidir. Onlar önce yenilir, sonra da önlerine Lozan anlaşması gibi bir anlaşma konarak avantajın sende olması sağlanır. Bunu yapamayan aceleciler, az bir şey karşılığında herseylerini teslim etmiş olurlar. Anlaşmalar herzaman daha akıllı ve komolex düşünebilen tarafın üstünlüğüne evrilir. Daha Akıllı olanın işi herzaman daha kolaydır.

Çok doğru bir tespit.

Ama öncesinde ilahi farkındalık ve inanç gücü ile onları ruhunun derinliklerinde yendi. Sonra da mağlup ettiği şeytanları kendi içsel gücü ile sevk ve idare etmesi kolaylaştı.

Yani karşılıklı bir anlaşma teklifi beklemedi onlardan. Davet etmedi onları. Masaya oturmadı onlarla. Onları önce yaratılış itibari ile bildi. Özlerinden kavradı. Onları önce yendi, sonra da onlara bir anlaşma dayattı ve ölene kadar da o anlaşmaya uymak zorunda kaldılar. Oyunbozanlıklarını da Hz. Suleymanin ölümü ile başlattılar. Hala ona sadık olanlar da var aralarında.

Cinlerden anlaşma talebinde bulunmak kendi ayağına sıkmak gibidir. Onlar önce yenilir, sonra da önlerine Lozan anlaşması gibi bir anlaşma konarak avantajın sende olması sağlanır. Bunu yapamayan aceleciler, az bir şey karşılığında herseylerini teslim etmiş olurlar. Anlaşmalar herzaman daha akıllı ve komolex düşünebilen tarafın üstünlüğüne evrilir. Daha Akıllı olanın işi herzaman daha kolaydır.
Beklentiyle ilgili.

Kaynak bir, talepler farklı. Aynı yerden gelecek olanı sen gidip falanca mahluktan beklersen olur mu?

Çok doğru bir tespit.

Hz Süleyman ve Hz Muhammed sav efendimiz, cinler gibi düşük frekanslı varlıklar karşısında eşrefi mahlukat üstün insan olmalarının yanı sıra, Allah'ın desteği Kut sahibi ve her türlü üstün niteliklerle donatılmış baş öğretmen konumundadırlar. Böyle donanımlı yüce ruhların, Allah'ın rahmetinden kovulmuş zilletle damgalanmış, üstüne bir de her türlü idrak anlayış ve kavrayıştan uzak, (birşeyler öğrenmek için insanlara muhtaç ve insanlara musallat olan) sürekli itelene kakalana birbirlerine bağlı zincirlerle hayvan sürüsü gibi idare edilen düşük frekanslı varlıklarla tövbe haşa anlaşma yapmaları, masaya oturmaları, uzlaşmaları, onların küçük hesaplarına kulak vermeleri söz konusu bile olamaz. Bu yüzden en başından cinler ve diğer şeytanlar, Allah tarafından eşrefi mahlukat olan peygamberlere boyun eğdirildiler.

Beni uyandırıyorlardı kafamında arkasında yüksek sesle konuşup bir de tam uykuya dalacakken sohbet dinlemeye başlıyordum sanki dost meclisi.. ne dedikleri de anlaşılmıyor net duyduklarımın da alakasını çözemezdim.. x şuraya gidiyor iyi de o kim bana ne :ROFLMAO:

Yazdığınız cümleler aldığım bir uyarıyı aklıma getirdi. 'Dinlemiyorsun, dinle...' Çok sıçrayarak uyandığımı bilirim. Uyandırdıklarında ya da başka tecrübelerde her zamanki gibi inadıma yenik düşerdim ve uyarılar sertleşirdi. İnsanlardan farklı olduklarını unutmamam gerektiğini çok iyi hatırlatıyorlar :)

Öte yandan belli kökensel aktarım varsa varlıklardan uzak olmak mümkün değil. Davet ya da teklifiniz olmasa da sizinle oluyorlar. Bazen de yol gösterip bir şeyleri nasıl kontrol edeceğinizi öğretiyorlar.

Ama böyle bir aktarım olmadan varlıklardan alacakları hazır güçle istediklerini elde edebileceklerini düşünen insanların aptal cesaretine imreniyorum. Onlarca yıl uğraşan insanlar bu kadar cesur olamıyor bir şeyleri bildikleri ve gördükleri için.

Varlıklarla olan bağlantı her zaman ağırdır, pek çok insan için yorucudur. Hak edilmeyen bir şekilde alınan yeteneğin ya da yeteneğin hakkını vermemenin bedeli hep ağır olur.

Yazdığınız cümleler aldığım bir uyarıyı aklıma getirdi. 'Dinlemiyorsun, dinle...' Çok sıçrayarak uyandığımı bilirim. Uyandırdıklarında ya da başka tecrübelerde her zamanki gibi inadıma yenik düşerdim ve uyarılar sertleşirdi. İnsanlardan farklı olduklarını unutmamam gerektiğini çok iyi hatırlatıyorlar :)

Öte yandan belli kökensel aktarım varsa varlıklardan uzak olmak mümkün değil. Davet ya da teklifiniz olmasa da sizinle oluyorlar. Bazen de yol gösterip bir şeyleri nasıl kontrol edeceğinizi öğretiyorlar.

Ama böyle bir aktarım olmadan varlıklardan alacakları hazır güçle istediklerini elde edebileceklerini düşünen insanların aptal cesaretine imreniyorum. Onlarca yıl uğraşan insanlar bu kadar cesur olamıyor bir şeyleri bildikleri ve gördükleri için.

Varlıklarla olan bağlantı her zaman ağırdır, pek çok insan için yorucudur. Hak edilmeyen bir şekilde alınan yeteneğin ya da yeteneğin hakkını vermemenin bedeli hep ağır olur.
Benimki hem atalardan hem büyülerle gelenler.
Atalardan gelen varlıkları sanırım değerlendirmek gerekiyormuş yoksa hiç bir şeyden haberin olmuyor insanlar sürekli sana kötülük yapıyor psişik saldırılarla hayatın alt üst oluyor.
Saldıranlar da oluyor yardım etmeye çalışanlar da.

Benimki hem atalardan hem büyülerle gelenler.
Atalardan gelen varlıkları sanırım değerlendirmek gerekiyormuş yoksa hiç bir şeyden haberin olmuyor insanlar sürekli sana kötülük yapıyor psişik saldırılarla hayatın alt üst oluyor.
Saldıranlar da oluyor yardım etmeye çalışanlar da.
Kökensel bir aktarım varsa -nasıl desem- bir şekilde size yönelik sürekli müdahaleler oluyor. Örnek vermek gerekirse küçük yaşlarda karşılaşılan ölüme yaklaşım deneyimleri, açıklanamayan kazalar, görüler... Değerlendirmek demeyelim de farkındalığınız olmazsa çok hoş şeyler olmuyor. Çevrenizden insan bir rehberiniz varsa çok şanslısınız tabii.

Benim tamamen geçmiş ile alakalı inisiye bir durumum var. Bu yaşamımda çekmek için hiçbir faaliyette bulunmadım. Eğitiminiz de varlıklarla oluyorsa ruhsal olarak da çok ağır bir süreçten geçiyorsunuz. Tıpkı komando gibi.

Psişik saldırıların yanı sıra parazitlere de açık oluyorsunuz. Evin camı açık ama bilmiyorsunuz ve oradan böcekler gelip sürekli sizi ısırıyor, yiyor. Yaşam enerjiniz ile besleniyor. Ya da insan parazitler enerjinizi emiyor. Ama kökensel bir bağınız varsa sizin iradenize müdahale etmeden varlıkların korumaya yönelik hamleleri ve uyarıları da oluyor.

Sadece ben iflah olmaz bir insan oldum hep. Yolun yarısında biraz akıllanmış gibiyim de onun da gerçek olup olmadığı malum.

Napmak lazım bunun için 😁😁😁

40 gün yalnız kal, hayvansal gıda yeme, ses ve ışıktan uzaklaşabildiğin kadar uzaklas, vücudun kandaki şeker ve kolesterolü yiyip bitirip atsın, bak bakalım daha 7.günde zihnin nasıl işlemeye ve hangi enerjiler belirgin bir şekilde senle yavaş yavaş etkileşime geçmeye başlıyorlar.. 21. günde artık zihinler ayrışması başlıyor ve kendi şeytanın ile saf benliğin karşı karşıya geliyorlar.. Çünkü şeytanın seni bırakıp gidemez. Normalde genetik sarmal gibi beraber hareket ederlerken bu tertiple cinnilerini artık karşında buluyorsun. Ezoterik bir ruhani damıtmadır bu. Artık anlaşma yapmaya hazırsın.

Kötü varlıklar kurbanı Allah’a şirk koşturmak için istiyor. Allah’tan başkası adına kurban kesilmez. Kan için de yaşam enerjisi için olabilir bilmiyorum.

Kötü varlıklar kurbanı Allah’a şirk koşturmak için istiyor. Allah’tan başkası adına kurban kesilmez. Kan için de yaşam enerjisi için olabilir bilmiyorum.

40 gün yalnız kal, hayvansal gıda yeme, ses ve ışıktan uzaklaşabildiğin kadar uzaklas, vücudun kandaki şeker ve kolesterolü yiyip bitirip atsın, bak bakalım daha 7.günde zihnin nasıl işlemeye ve hangi enerjiler belirgin bir şekilde senle yavaş yavaş etkileşime geçmeye başlıyorlar.. 21. günde artık zihinler ayrışması başlıyor ve kendi şeytanın ile saf benliğin karşı karşıya geliyorlar.. Çünkü şeytanın seni bırakıp gidemez. Normalde genetik sarmal gibi beraber hareket ederlerken bu tertiple cinnilerini artık karşında buluyorsun. Ezoterik bir ruhani damıtmadır bu. Artık anlaşma yapmaya hazırsın.
Koruma yapmadan halvet yaparsa kafayı yedirirler korkarsa işler daha sarpa sarar. Benim arşivimde olan kitapda bu halvet olayı detaylı anlatılmış. Okuyunca bile tüyler ürpertiyor. Herkes kaldıramaz

Koruma yapmadan halvet yaparsa kafayı yedirirler korkarsa işler daha sarpa sarar. Benim arşivimde olan kitapda bu halvet olayı detaylı anlatılmış. Okuyunca bile tüyler ürpertiyor. Herkes kaldıramaz
Gelen varlığı göndermek için de arapça azimet okumak gerekiyor ezbere 2 sayfalık bir şey

Geri