acemicadisofia
Kayıtlı Üye
Kur'an da büyü var ama günümüzde eskiki büyücüler var mı bilmem. Hz Muhammed'e büyü yapıldığı da sadece söylenti olabilir. Ayrıca Müslümanım diye Kur'an da yazan her şeyin fanatik savunucusu olacağım diye bir şey yok. İnanırım, inanmam. O Allah ile benim aramda. Dört kadına da inanmıyorum mesela, cennette huriler olduğuna da. Ve bunlara inanmamanın beni dinden çıkaracağını düşünmüyorum. İncil de tek eşlilik var, Kuran'da çok eşlilik. Toplumların örf adet ve durumlarına göre olabilir bazı dini kaideler. Fanatik müslüman degilim. Ama Allah'a ve ahirete, cennete ve cehenneme inanan kadim ve Hanif bir Müslümanım, müminim. Cadılık, paganizm, deizm, satanizm vs bu tür şeylerle ilgim ve en ufak inancım yok. Hiç şans tanımıyorum yani gerçekliklerine. Yok hükmündeler benim için. Bu yüzden okuyup araştırmaya öğrenmeye gerek görmüyorum.Öyle tabi Allah mazlumun hakkını alır zalimin cezasını verir. Beklemek istemeyenler de büyü yapar.
Siz Müslümanım dediniz yanlış mı anladık.. Nasıl büyüye inanmazsınız Hz. Muhammed'e bile büyü yapıldığı halde.. yoksa Kuran'a mı inanmıyor musunuz