Tüm Dilekler İçin Şahmeran Duası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm.4 gun once erkek arkadasım benden ayrıldı.Etkili olabilecek dualara bakarken bu duanın yorumları cok dıkkatimi cekti genelde sonuca ulasılmıs.Bende bunu uygulamayı dusundum ama persembe gecesı okurum dıye dusundum ve sabahına adet oldum acaba okumamam mı gerekıo dıye dusunmeye basladım.acaba ben mı kuruntu yapıyorum bıran korktum okumaya.bu duayı 3 gun 61 defa abdestli ve gece okuyoruz sevgilimizin geri donmesi icin dogru mu?ama basında ne denmesı gerektıgını tam anlamadım ve 7 kez mı 61 mı onuda acıklıga kavusturursanız cok daha iyi olucak.bır kac gun sonra okumayı ıstıyorum daha etkılı olması ıcın ekstra yapılacak bırseyler var mı ?tesekkurler herkezın duasının kabul olması dılegıyle

slm umarım cvp veren olur.ben sevdıgım ıcın okudum ama 61 degıl 63 kez okudum okuduktan sonra fark ettım 61 kez okunması gerektıgını.Yarın 61 kez mı okumalıyım?

bırılerı cvp verebılır mı sordugum 3 cu soru artık.

yöntem bir 7 gün boyunca günde 3 defa
yöntem iki 7 gün boyunca günde 61 defa
yöntem üç 41 gün boyunca günde 41 defa

yöntemi çok. önemli olan tek sayı ile ifade edebileceğim kadar gün sayısı, tek bir sayı ile ifade edebileceğimiz kadar tekrar sayısı olması.

islami bir uygulama olduğu için. abdestli olarak okuyunuz. kadınlar adetli zamanlarında okuyada bilir okumayacada bilir tercihleri kendilerine aittir. islam geleneğine göre adetli olduğunuz zaman okunmaması daha iyi olur diye bilinir.

başında niyet ediniz sadece yeterlidir. fazla kez okudunuzda çif rakam olmasın

Arkadaşlar tek tek mi yoksa bir bütün halinde mi 7 kez okuyacağız.... Allahu la ilahe illa Hüvel Hayyul Kayyum.Allahula ilahe illa Huvel aliyul Hakim.
Allahu la ilahe illa huves Semiul Alim.Allahu la ilahe illa Huver Rahmanürrahim
Allahu la ilahe illa Huvel Vahidul Ehad.Allahu la ilahe illa Huvel Ferdül Varid.
Allahu la İlahe illa Huve Raufur Rahim.Allahu la ilahe illa Huvel Aziz’ur Rahim.
Allahu la ilahe illa huvez Zahirul Batınu.Allahu la ilahe illa Huvel Ahadus Samedu.
Allahu la ilahe illa Huvel Fetta’ul Alim.Allah’u la ilahe illa Huvel Aziz’ul Alim.
Allahu la illa Huvel Hannan’ul Mennan’ul Deyyan.Allahu la ilahe illa Huvel Kadir’ul Kahiru.
Alahu la ilahe illa Huver-Rafiul Alim.Allahu la ilahe illa Huver-Rabbül arş’
Allahu la ilahe illa Huvel Melikul Kudüs.Allahu la ilahe illa Huvel Hamdul mubin.
Allahu la ilahe illa Huvel Bais’ul Varis.Allahu la ilahe illa Huvel Esmaul Hüsna.
Huvel Hayy’u la ilahe illa Huve Fadi’u MuhlisineLehuddiyn. Subhane birahmetike ya erhammerrahimin.Velhamdu-lillahi Rabbil alemin. Önce üç Fatiha üç İhlâs suresi okuyup peygamberimize, ashabına, ailesine, Hızır ve İlyas (a.s)’a, içinde bulunduğun şehrin evliyalarına ve kutuplara bağışlanırsa daha sonra dua okunursa tüm dualar daha etkili olurmuş.

arkadaslar ben bastan yanlıs anlayarak okudum 3 gunde 7 se defa okunması gerekıormus ben 7 gunde 3 er defa okudum aslında onemlı olan ınanmak tabı ama sızınde fıkrınızı almak ıstedım.

Simdi birsey sormak istiyorum:
bu uygulama büyü mü yoksa dua mi???
chillout büyü demis. hemde cok kesin söylemis,
urum bu ise duadir diyor ,islami uygulama diyo!!
kafam karisti.
lütfen bunu birileri netlestire bilirmi????

Sevgili seda74 ;sorunun cevabını Yüce ALlah'tan dinleyelim ..

Tefhim-ul Kuran : İsimlerin en güzeli Allah'ındır. Öyleyse O'na bunlarla dua edin. O'nun isimlerinde 'aykırılığa (ve inkâra) sapanları' bırakın. Yapmakta oldukları dolayısıyla yakında cezalandırılacaklardır.

Ümit Şimşek : En güzel isimler Allah'ındır; siz Ona bu isimlerle dua edin. Onun isimleri hakkında doğru yoldan ayrılanları ise bırakın. Onlar yaptıklarının karşılığını göreceklerdir.

Yaşar Nuri Öztürk : En güzel isimler Allah'ındır; O'na onlarla dua edin. O'nun isimlerinde ters bir tutum izleyenleri bırakın. Yapıp ettiklerinin cezasını çekeceklerdir.

Gördüğümüz gibi Allah kendisine O'nun güzel isimleriyle yani Esma-ül Hüsna ile yakarmamızı istiyor .Sevgili Urum'un verdiği dua da Allah'ın güzel isimleriyle bezenmiş bir dua .Ama hep derler ya Esma -ül Hüsna iki ucu keskin kılınç gibidir diye,işte bu yüzden bu mubarek isimleri kötülük için ,bir başkasının canını yakmak için ya da haksızlık okumamak gerekiyor.
Sevgiyle...

Sevgili YesilCingene diğer Şahmeran duasını istemişsin .Bende de değişik bir tane var.Buyur aynen aktarıyorum..

DUA-İ ŞAHİ MARAN:---
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.---
3-kere-YA ALLAHU A.C. --
4-kere- LA İLAHE İLLELLAH MUHAMMED RESULULLAH.---
2-kere- LA İLAHE İLLELLAH.---
7-kere- YA ALLAH A.C.---
3-kere- YA MUHAMMED S.T.A.S.V.S.---
7-kere-YA ALİYYU A.C.--- ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWEL HAYYÜL KAYYUM.--- ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWEL ALİMÜL HAKİM.--- ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWEL ALİMÜL HABİR.---ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWEL ALİMÜL BESİR. ---ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWEL EWWELU WEL AHİR.--- ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWEL FERDÜS-SAMED.--- ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWER-RAHMANİR-RAHİM .--- ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWEL AZİZÜL HAKİM.--- ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWEZ-ZAHİRÜL BATIN.--- ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWEL KADİRÜL MUSEWWİR.--- ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWEL AHADÜS-SAMED.--- ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWER-REFİÜL ALİM.--- ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWEL HALİMÜL KERİM.--- ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWEL ARŞÜL AZİM.--- ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWEL MELÜKÜL KÜDDUS.--- ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWEL MUHEYMİNÜL ĞEFFAR.--- ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWEL AZİZÜL CEBBAR.--- ALLAHU LA İLAHE İLLELLAHÜL MÜTEKEBBİRÜS-SETTAR.--- ALLAHU LA İLAHE İLLELLAHÜL WAHİDÜL AHAD.--- ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWEL BAİSÜL WARİS.--- ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWEL ESMAÜL HÜSNA.--- ALLAHU LA İLAHE İLLA HUWE ALEYKE TEWEKKELTU YA EYYUHEL MUHLİSİNE LEHÜD-DİN.--- WEL HAMDU LİLLAHİ REBBİL ALEMİN.---
3-kere--- LA İLAHE İLLELLAHU MUHAMMED RESULULLAH.---
3-kere--- YA ALLAH A.C.---
3-kere----YA MUHAMMED SS.T.A.S.V.S.---YA EBU BEKİR YA ÖMER YA OSMAN YA ALİ.---YA İMAMİ HASAN YA İMAMI HÜSEYN RİDWANELLAHU TEALA ALEYHİM ECMEİYN.--- WEL HAMDU LİLLAHİ REBBİL ALEMİN ......

DAĞDA,BAYIRDA,ÇÖLDE,YANİ YERLEŞİM DIŞINDA VEYA SESSİZ BİR PARKTA OKUYUP BİRİNİ KENDİNE,BİRİNİ GÖK YÜZÜNE VE BİRİNİ DE SEVDİĞİN KİMSENİN TARAFINA ÜFÜR...FAKAT 3 TEN FAZLA OKUMA...selam ve dua ile

okuyana 72 millet kar kılmaz. cümle alemin gözüne şirin görünür ve cümle halk arasında sözü üstün olur.köle veya esir dahi olsa okumaya devam eden azad olur.yoksul okusa zengin olur. sevdiğin gelmiyorsa sessiz ve kimselerin olmadığı bir yerde [ dağda,bayırda,çölde vs. ]3 kere okusan [ birini kendine birini gök yüzüne birini sevdiğin tarafına okuyup üfür] dünya başına dar olur.[ 3 ten fazla okunmaz---söylemedi demeyin vebalı boynunuza ]daima okuyan ve yazıp taşıyan kimse ŞAHİMARAN gibi kuvvetli ve heybetli olur.HER NE MURADIN VARSA 3 KERE OKU AMA SAKIN 3 TEN FAZLA OKUMA ...MÜCERREB(tecrübe edilmiş). YETERKİ, SİZ İSTEYİN İSTEYİN YETER. Selam ve dua ile

Sevgiyle...
Ayrıca Sevgili Urum'a paylaşımından dolayı teşekkür ederim ...

''ÖZEL GÜNLERDE BUNU OKUYABİLİR MİYİZ??? ''

diyen arkadaşlarımıza da, ben de Sevgili Urum gibi ''Okunabilir ''diyorum ..Kanıt olarak da şu ayetler bana yol gösteriyor .En doğrusunu Yüce ALlah'ım bilir ..

BAKARA-222 ayetin ilk bölümü...

İmam İskender Ali Mihr : Sana hayz halinden (kadınların belirli günlerinden) soruyorlar. De ki: “O bir ezadır.

Diyanet İşleri : Sana kadınların ay hâlini sorarlar. De ki: “O bir ezadır (rahatsızlıktır).

Adem Uğur : Sana kadınların ay halini sorarlar. De ki: O, bir rahatsızlıktır

Ahmed Hulusi : Sana kadınların aybaşı hâlinden soruyorlar. . . O sıkıntılı bir dönemdir.

Ahmet Varol : Sana bir de ay halinden soruyorlar. De ki: 'O bir eziyettir.

Ali Bulaç : Sana 'kadınların aybaşı halini' sorarlar. De ki: "O, bir rahatsızlık (eza)dır.

Diyanet İşleri (eski) : Sana, kadınların aybaşı hali hakkında da sorarlar, de ki: 'O bir ezadır (rahatsızlıktır)

İbni Kesir : Sana adet halinden de soruyorlar. De ki: O, bir ezadır.

Süleyman Ateş : Sana âdet görmeden soruyorlar. De ki: "O eziyettir."

Yaşar Nuri Öztürk : Sana adet halini de sorarlar. De ki: "O, insana rahatsızlık veren bir haldir..

Benim anladığım ;adet günlerinin cünuplukla , pislikle veya uğursuzlukla hiçbir ilgisi yoktur.Bu günler hanımlara acı veren bir dönem ,yani hastalık hükmünde görünüyor ..Dolayısıyla da nasıl ki hasta iken dua edebiiyorsak,bu günlerde de edebiliriz diye düşüüyor ve buna inanıyorum ..Allah'ım hepimize de en doğrusunu öğrenmek ve yaşantımıza alabilmek nasip etsin inşaAllah ...

Sevgiyle...

İnan bilmiyorum sevgili seda74 .Aynen aldığım yerden aktardığımı söylemiştim .Bana kalırsa en sağlıklısını Sevgili Urum bize verdi .Sevgili Yesil Cingene başka bir şahmeran duası olduğunu duyunca bakalım demişti de onun için bendeki terkibi de verdim .Sevgiyle...

Sevgili can-dan 7-kere-YA ALİYYU A.C.--- bu kısımda sadece 7 kere YA ALİYYU denilecek sonra ALLAHU LA İLAHE İLLA kısmı aşağıdaki tekrar sayılarına kadar bir kere okunacak doğru mu anladım yoksa ouzun kısım topluca mı 7 kere okunacak? Teşekkürler paylaşım için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri