Tüm Dilekler İçin Şahmeran Duası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben geçenlerde emin değilim, sanırım bu duaydı burdan sadece bir kere okuduydum, hemen bir gün içinde bir ferahlama olduydu bir de boş şeylere olan ilgim azaldıydı hemen, pek inanmazdım böyle şeylere ama Gizlimabed e güveniyorum, çok teşekkür ederim bu güzel paylaşımlarınız için...

Bir de bir şey sormak istiyorum, garip gelebilir belki bu tür şeylerde acemiyim; acaba sesli mi okumalıyız yoksa içimizden mi (sesli okunursa daha etkili olur gibi geliyor bana) siz ne önerirsiniz ?

evet bu kaç tane olduğu konusunda bir cevap bende bekliyorum.günde 61 tane 7 gün boyunca sanırım aşk dilekleri için..

ben birşey sormak istiyorum.bu tarz duaarı başka dualarla beraber okumak,mesela 21 besmele,dilek duası,cevirgel,sahmeran duası gibi...hepsini birden okumakta bir zarar var mıdır?

ben birşey sormak istiyorum.bu tarz duaarı başka dualarla beraber okumak,mesela 21 besmele,dilek duası,cevirgel,sahmeran duası gibi...hepsini birden okumakta bir zarar var mıdır?

Usulen her bir dilek için tek bir uygulama yapılmalı, bir süre olacağına dair tam bir inançla beklenmelidir, uygulamaların hepsi bir arada yapılıp çorbaya çevirilmemelidir. Belli bir süre mesela 40 gün beklenip de, bu süre içinde gerçekleşmeyebilir tabi de en küçük bir kıpırtı dahi olmazsa dileğinizle ilgili, bir başka uygulama yapmayı ancak o zaman düşünebilirsiniz. Daha öncesinde yapmanız niyetinizi uzaklaştıracaktır. Çünkü sizin o uygulamaya güven duymadığınız, başka bir yol aradığınız şeklinde anlaşılır. Bu işin mantığı budur.

buranın nereye bağlı bir site olduğnu bilmiyorum ama bir soru sormak istiyorum.. şahmeran duasını sevdiğine kavuşmak için kaç kez ve ne kadar okumak gerekiyor bu konuda beni bilgilendirirseniz duacınız olurum...

buranın nereye bağlı bir site olduğnu bilmiyorum ama bir soru sormak istiyorum.. şahmeran duasını sevdiğine kavuşmak için kaç kez ve ne kadar okumak gerekiyor bu konuda beni bilgilendirirseniz duacınız olurum...

Burası hiç bir yere bağlı olmayan özel bir sitedir. Her inanca ve herkese saygı duyulur.
Bu dua Şamanizmden kalma bir duadır, islamiyete geçince pek çok eski dua gibi bu da islamiyete uyarlanmış ve biraz şekil değiştirmiştir. 3 gün 7şer kez okunması uygundur. Önemli olan çok iyi konsantre olup niyet etmek ve olacağına dair şüphesiz inanç duymaktır. Okurken sabah vaktinin enerjisinden yararlanmak ve yüksek sesle okuyacağınız kelimelerin titreşim gücünü birleştirebilmek esastır. Sevdiğinizin üzerinde büyü varsa o çözülmeden ve negatiflikler de temizlenmeden okunması fayda getirmez, bunu da bilin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri