Tüm Dilekler İçin Şahmeran Duası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Urum dan alinti: "bu dua ile ilgili olarak başlarken şehmeran aşkına diYerek başlamak gerektiğine dair bir inaç vardır benden söylemesi uygun değildir"

urum benijm anlamadigim sey, ney uygun degildir???????

Şahmeran aşkına diye başlandığı inancı var ( bunu bilmemiz için belirtmiş)ama bu şekilde başlanmasını uygun bulmuyor(Şahmeran aşkına diye başlamayın diye uyarıyor)

peki ama neden??
diledigimiz sey tersi mi olur?????

buarada cevap icin tesekürler!

Birsey sormak istiyorum: islami büyülerde bizler cinleri mi görevlendiriyoruz???

Sevgili seda74, Sayın Urum'un'' Şahmeran aşkına okumayın'' demesine ben de katılıyorum .

Yüce Allah Kendisiyle kulunun arasına ne olursa olsun ARACI istemiyor.Bu ne şahmeran ne veli ve de bir başkası..Bunu da bize şu ayetlerle öğretiyor,

Yunus 106: Sana ne bir yarar, ne de bir zarar verebilecek durumda olmayan varlıkları Allah`la beraber anıp onlara yalvarıp yakarma: çünkü eğer böyle yaparsan muhakkak ki zalimlerden olursun!

(ZÜMER/3) İyi bil ki, hâlis din yalnız Allâh’ındır. O’ndan başka veliler edinerek: Biz bunlara, sırf bizi Allâh’a yaklaştırmaları için tapıyoruz, diyenler(e gelince): Şüphesiz ki Allâh, onlar arasında, ayrılığa düştükleri konuda hükmünü verecektir. Allâh, yalancı, nankör insanı doğru yola iletmez.

Bu konuda başka ayetler de var...

Şahmeran duasında da Allahımızın güzel isimleriyle dua ediyoruz ama bilmeden de şahmeranı aracı ediyoruz .Ne olursa olsun sadece ve sadece Allah'tan istememiz gerekiyor .
Sevgiyle.....

Beğendiğine sevindim sevgili seda74,hayırlı olur inşaALlah ..Sevgili Urum hep çok yoğunum diyor ya,sanırım ondan gelememiştir.

Bu dua, sevgililerin biraraya gelmesi konusunda sıklıkla kullanılmış. Ben birtakım işlerim olsun diye şahmeran duasını yapabilir miyim? Başlıkta tüm dilekler için diyor ama hiç başka dilek için kullanan görmedim de.

Merhaba;

Okurken insanda güzel duygular oluşturuyor ve tamamen olumlu..

Bu duayı ara vermeden mi okumak gerekiyor acaba.. Tam okurken, biri geliyor veya kapı çalıyor, ya da birşey soruyorlar.. O zaman silbaştan tekrar niyetlenip mi okumalıyım.. Yoksa yarım kalan duayı mı tekrar etmeliyim..

Diğer sorum; Benim iki dileğim var.. Aynı süreç içinde ayrı ayrı niyetlenip okuyabilirmiyim..

peki bu dua mıdır yoksa büyü mü bunu bilsek iyi olacak..

yani eğer duaysa illa abdest almak gerekli mi?

Bu dua, sevgililerin biraraya gelmesi konusunda sıklıkla kullanılmış. Ben birtakım işlerim olsun diye şahmeran duasını yapabilir miyim? Başlıkta tüm dilekler için diyor ama hiç başka dilek için kullanan görmedim de.

Genelde en büyük derdi sevgilisiyle birleşmek olanlar tarafından okunduğu için görmemişsinizdir. Eskiden bolluk bereket, ekinlere gelen zararlı hayvanlar için okunurdu. Dilekler kişilere göre değişiyor tabi.

Merhaba;

Okurken insanda güzel duygular oluşturuyor ve tamamen olumlu..

Bu duayı ara vermeden mi okumak gerekiyor acaba.. Tam okurken, biri geliyor veya kapı çalıyor, ya da birşey soruyorlar.. O zaman silbaştan tekrar niyetlenip mi okumalıyım.. Yoksa yarım kalan duayı mı tekrar etmeliyim..

Diğer sorum; Benim iki dileğim var.. Aynı süreç içinde ayrı ayrı niyetlenip okuyabilirmiyim..

Bu işlemler müthiş bir konsantrasyonla yapılmalıdır, değil kapı çalması kesseler bile duymayacak kadar konsantre olmanız gerekmektedir. Kimse yokken ve rahatsız edilemeyecek şekilde iken yapmaya çalışın. Etrafta birileri varsa da kapınızı kilitleyin, rahatsız etmemelerini söyleyin, vs. Kapıya, telefona da bakmayın. İşiniz hiç bir şekilde bölünmemeli. Şimdiye kadar bölünen çalışma için de iptal ediyorum deyin ve arının. Yeniden baştan başlayın ve bitene kadar da kımıldamayın, konsantrenizi bozmayın.
İki dilek aynı anda olmaz. Birini tercih edin olsun veya aradan 40 gün geçsin sonra diğerini yapın.

peki bu dua mıdır yoksa büyü mü bunu bilsek iyi olacak..

yani eğer duaysa illa abdest almak gerekli mi?

50 bin kere söylüyoruz, bunların hepsi büyüdür. Sormayın artık. Büyü için de abdest alınması gerekiyor. İslami unsurların kullanıldığı tüm büyülerde abdest alınır, kıbleye dönülür, tesettür uygulanılır, herşey kuralına uygun yapılır.

tamam canım kızmayın 50 kere söylediğinizde ben burada değildim herhalde hepsinin büyü olduğunu yeni okuyorum neyse yinede teşekkür ederim..

benim anlamadığım;
bu bir büyü ise neden şahmeran DUA sı denmiştir, BÜYÜSÜ değildir? Büyü yapmak (haşa) Allaha şirk koşmak değil midir? Ama içerisinde Allah a yakarış, istekler geçiyor. Gel de işin içinden çık :boat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri