Telepati

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rositaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bilinen bir isim. Ama yani tüm bilinen isimleride sıralarsak bitmez ki... Ben Şlakk diye söyleyip pis pis sırıtacak telepat ı bekliyorum....

O biraz zor çünkü bendeki nazar değil büyü :) Hocalar bile başaramıyor bilmiyorum belki bir gün olur.
büyü var diye nazar da değmeyecek değil dennise ve 4nqelanın dediği yöntemi kullanmak daha mantıklı değil mi tam tersine büyünün etkisi hem geçer hem de güçlenmeni sağlamış olur

büyü var diye nazar da değmeyecek değil dennise ve 4nqelanın dediği yöntemi kullanmak daha mantıklı değil mi tam tersine büyünün etkisi hem geçer hem de güçlenmeni sağlamış olur

Öyle tabi ama nazarlık bir durumum olduğunu düşünmüyorum çok şükür :D
Büyü de sürekli tekrarlanıyor bir tanecik büyü varmış temizleyelim bitsin durumu yok ki.. Hangi yöntemmiş o? Link atar mısın..
Çok teşekkür ederim iyi niyetin için :)

Büyü de sürekli tekrarlanıyor bir tanecik büyü varmış temizleyelim bitsin durumu yok ki.. Hangi yöntemmiş o? Link atar mısın..
dennise'in mesajlarını inceleyebilirsin çok kez dedi büyü sende olanı sana karşı kullanır bilinçaltına inmen gerek telkin verebilmen gerek emin olman gerek mesela birisine sevdiğine zarar verme büyüsü yapıldıysa o kişi emindir ona zarar vermeyeceğine ama o kişiden nefret etmeyeceğine emin midir peki kızıştığı durumlar olmuştur büyü de bu kızıştığı durumları bir araya getirip ona karşı karşı koyulamaz bir nefret kin oluşturur ardından da zarar vermeye geçer örneğin şüphe duymamakta yani böyle yapmayacağım doğal akışımda olacağım eminim deyip emin olmakta mesele diye biliyorum

yarın atabilirim link

Geri