İbisu
Kayıtlı Üye
ismi tahmin etmeye çalışıyoruz sanıyordumYahu ismi merve olsa sorar mi
ismi tahmin etmeye çalışıyoruz sanıyordumYahu ismi merve olsa sorar mi
Berna ile ani yasarken O an nasil yasanacak merak ettim : ))
ALFA MODE ON
Ağzım laf yapar biraz bu işlerde... Saniyelerin içine Saatleri sığdırabiliyorum.
ALFA MODE OFF
Arkadaşlar bilinen bir isim. Ama yani tüm bilinen isimleride sıralarsak bitmez ki... Ben Şlakk diye söyleyip pis pis sırıtacak telepat ı bekliyorum....
ismi tahmin etmeye çalışıyoruz sanıyordum
Benzer enerjiler birbirini cekerse gorursun
m ile mi başlıyor veya irem ya da eylül
kendini kapatmış galiba uğraşması zor geldi bana nedense hazır lafı gelmişken sendeki nazarı temizlemeye de çalışalımYanlış kanala mı girdin Az önce M ile başlıyor dedim içimden sonra da B de karar kıldım
kendini kapatmış galiba uğraşması zor geldi bana nedense hazır lafı gelmişken sendeki nazarı temizlemeye de çalışalım
büyü var diye nazar da değmeyecek değil dennise ve 4nqelanın dediği yöntemi kullanmak daha mantıklı değil mi tam tersine büyünün etkisi hem geçer hem de güçlenmeni sağlamış olurO biraz zor çünkü bendeki nazar değil büyü Hocalar bile başaramıyor bilmiyorum belki bir gün olur.
büyü var diye nazar da değmeyecek değil dennise ve 4nqelanın dediği yöntemi kullanmak daha mantıklı değil mi tam tersine büyünün etkisi hem geçer hem de güçlenmeni sağlamış olur
dennise'in mesajlarını inceleyebilirsin çok kez dedi büyü sende olanı sana karşı kullanır bilinçaltına inmen gerek telkin verebilmen gerek emin olman gerek mesela birisine sevdiğine zarar verme büyüsü yapıldıysa o kişi emindir ona zarar vermeyeceğine ama o kişiden nefret etmeyeceğine emin midir peki kızıştığı durumlar olmuştur büyü de bu kızıştığı durumları bir araya getirip ona karşı karşı koyulamaz bir nefret kin oluşturur ardından da zarar vermeye geçer örneğin şüphe duymamakta yani böyle yapmayacağım doğal akışımda olacağım eminim deyip emin olmakta mesele diye biliyorumÖyle tabi ama nazarlık bir durumum olduğunu düşünmüyorum çok şükür
Büyü de sürekli tekrarlanıyor bir tanecik büyü varmış temizleyelim bitsin durumu yok ki.. Hangi yöntemmiş o? Link atar mısın..
Çok teşekkür ederim iyi niyetin için
yarın atabilirim linkÖyle tabi ama nazarlık bir durumum olduğunu düşünmüyorum çok şükür
Büyü de sürekli tekrarlanıyor bir tanecik büyü varmış temizleyelim bitsin durumu yok ki.. Hangi yöntemmiş o? Link atar mısın..
Çok teşekkür ederim iyi niyetin için