Telepati

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rositaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:eek::eek::eek:
Cunku ibisuya gitmis
Allahim mesaj kutum ibisu dolu..

dur yolluyorum : )))

@İbisuherzamanki gibi hicbisey anlamadim yazmis :D

Allahim cok sevimli bu cocuk : ))) Istemeden hep kafasini karistiriyorum,,

Tutmadi zaten verdigim isim de ibisu. E bu konunun devami olarak yazdigim isim iste,..

ops NE ? yazmis sadece. Hakli olarak ..
Hicbisey anlamadim yazmamis, onu ben yazdim, duzeltiyorum : )) Ama o kadar guldum ki sanki oyle yazmis gibi bi algilama olusmus,,,
Cok pardon ibisu !

Burda hazır sorusu varken soru kirliliği yapmak istemedim sorum şu telepati için yoğunlaşıp 10 dk uğraşıp.iyi kötü yapıp sonra rüyamıza telepati yaptığımız kimsenin arkadaşını rüyamızda görürsek bilinçaltımız neyin uyarısını verir?

Flood olacak ama bu sefer ciddi cevap vereyim, telefon hattı çekilmeden ya da elektrik direği döşenmeden elektrik veya telefon görüşmesi olmaz değil mi, o yüzden önce kalpten kalbe, zihinden zihine hat çekin. Bu tür ağ oluşturdukça telepatik grup sohbeti de yapabilirsiniz. İki kişi arasında hat çekilmeden telepatik görüşme olmaz. Bu hat olmazsa o kişinin kanalına girip bilgi de alamazsınız o yüzden yukarıdaki isim tahmini de havada kalır. Ama hat çekerseniz ve bu hat ne kadar sağlam olursa o kişinin en gizli bilgilerini de alırsınız yoksa attım tuttu olur tahminler

Geri