Neyi beğeniyorum neyi beğenmiyorum Retro.Mesela Merlin Kendi merkezinde değil şu an, yine birilerine musallat olma modunda. Rahatsız oldu yazdığımdan belki de ama kendine daha iyi gelecek birşeylere kanalize olamadı. Rahatsızlık duyduğu yere çekiliverdi yine. Merlin Bunu her aybaşında yapıyor. Beğenmediği şeyleri beğendiği şeylere tercih ederek akıl tutulması yaşıyor. Sonra da özür diliyor.
hani şey olur ya en yakın arkadaşınla yada kuzeninle hep birbirinizle laf dalaşına girersiniz ama bi sorun oldu mu hemen yanında,her konuda .Sizin durumu ona benzetiyorumNeyi beğeniyorum neyi beğenmiyorum Retro.
Senin yazılarını okuyunca asıl akıl tutulmasi yaşıyorum.
Merhaba. Hayır sevgili Mahfuz, dc yok. Ayrıca forumda izinsiz iletişim adreslerinin paylaşılması da yasaktır.Selamlar arkadaşlaaaarrblogun dc'si var mı?
Teşekkürler, sevgili mod'umuz Ori.Merhaba. Hayır sevgili Mahfuz, dc yok. Ayrıca forumda izinsiz iletişim adreslerinin paylaşılması da yasaktır.
Senin yazılarını okuyunca asıl akıl tutulmasi yaşıyorum.
Evet ancak 3. sayfaya düşmelik saçma sapan kişilerin arasında hayata 10-0 geriden başlayınca saray soytarısı gibi tiplerin arasında kürek mahkumu gibi kaldım. Fakir emeklilik hayallerinden başka bir şey bırakmadılar bana.Senden çok iyi bir Constantine olurmuş.
Uydurmak keşfi açar.Uydurmak uyumludur.
"İblis, Allah’ı gördü ama O’nun aşkına tahammül edemedi ve ateşe düştü." küçük bir alıntı, web sitelerinde gezinirken karşılaştım.Hallac- ı Mansur okuyan varsa ufaktan ufkumuzu açabilir mi.
Tavasin kitabı ve Enel Hak görüşü özellikle.
@Ori sizin de fikrinizi varsa bilginizi merak ediyorum, sitedeki sizin yazılarınızdan çok faydalandım, hepsi birbirinden ufuk açıcı içerikler.Emeğinize ve ruhunuza sağlık ."İblis, Allah’ı gördü ama O’nun aşkına tahammül edemedi ve ateşe düştü." küçük bir alıntı, web sitelerinde gezinirken karşılaştım.
Farklı bir bakış açısı. Okuyan varsa genel içeriğini anlatırsa çok güzel olur, hem beyin fırtınası yapmış da oluruz. @Retro @Merlin639 @Elnora_alila sizi özellikle davet ediyorum![]()
Alttaki arkadaş da dertli. Her yerden hata fışkırıyor.Etiket bildirimleri de gelmiyor bana. Yukarıda etiketlenmişim, okumasam haberim olmayacak.