"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohbet Muhabbet

Mesela Merlin Kendi merkezinde değil şu an, yine birilerine musallat olma modunda. Rahatsız oldu yazdığımdan belki de ama kendine daha iyi gelecek birşeylere kanalize olamadı. Rahatsızlık duyduğu yere çekiliverdi yine. Merlin Bunu her aybaşında yapıyor. Beğenmediği şeyleri beğendiği şeylere tercih ederek akıl tutulması yaşıyor. Sonra da özür diliyor.
Neyi beğeniyorum neyi beğenmiyorum Retro.
Senin yazılarını okuyunca asıl akıl tutulmasi yaşıyorum.

Elon Musk Alacakaranlık belkide gerçektir demiş.Sosyal güvenlik yardımı alan bir çok vampir vardır demiş.Oyle bir posta rastladim. İlginç geldi.

Hallac- ı Mansur okuyan varsa ufaktan ufkumuzu açabilir mi.
Tavasin kitabı ve Enel Hak görüşü özellikle.

Hallac- ı Mansur okuyan varsa ufaktan ufkumuzu açabilir mi.
Tavasin kitabı ve Enel Hak görüşü özellikle.
"İblis, Allah’ı gördü ama O’nun aşkına tahammül edemedi ve ateşe düştü." küçük bir alıntı, web sitelerinde gezinirken karşılaştım.
Farklı bir bakış açısı. Okuyan varsa genel içeriğini anlatırsa çok güzel olur, hem beyin fırtınası yapmış da oluruz. @Retro @Merlin639 @Elnora_alila sizi özellikle davet ediyorum :)

"İblis, Allah’ı gördü ama O’nun aşkına tahammül edemedi ve ateşe düştü." küçük bir alıntı, web sitelerinde gezinirken karşılaştım.
Farklı bir bakış açısı. Okuyan varsa genel içeriğini anlatırsa çok güzel olur, hem beyin fırtınası yapmış da oluruz. @Retro @Merlin639 @Elnora_alila sizi özellikle davet ediyorum :)
@Ori sizin de fikrinizi varsa bilginizi merak ediyorum, sitedeki sizin yazılarınızdan çok faydalandım, hepsi birbirinden ufuk açıcı içerikler.Emeğinize ve ruhunuza sağlık .

• Aşık Oldum
Tepkiler: Ori
Arkadaşlar sorumu nereye yazacağımı bilemedim ama sitenin güncellenmiş halinden sonra eski konularımıza nasıl ulaşabiliyoruz?Çok eski mesajlarımız silindi mi?Gemişteki konu ve mesajlarımıza nasıl ulaşılacağımıza dair beni bilgilendirebilir misiniz?

Geri