"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohbet Muhabbet

sanırım biraz ara vermem gerekiyor bu siteye.
Hesabımı devre dışı bırakırsanız sevinirim @Ori .
Niyeti iyi olan herkese güzellikler ve bol şans.

Avrupadaki insanların yaşamlarına bakarsanız , spora gidiyorlar, yiyecekler, teknolojik aletler, hobiler , geziler ve nicesi. Gelecek kaygıları yok.
Açın izleyin Easy German ı soruyorlar sokaktan geçen insanlara ; gelecek için birikim bile yapmıyor, kafa rahat çünkü. Kim kime, dum duma. Peki bizim pencereden olaya bakalım, herkes geçim derdinde, gelecek kaygısı yaşama, zaten sosyal hayat yerde. Noluyor herkes birbirine sarıyor. Yok sen şusun yok sen bu . İşte bunların hepsinin sebebi siyaset. Eti topu insan ömrü türkiyede ortalama 80 yıl bile değil, hadi diyelim 70.
Bu yorumu görünce suçluluk duygusuna kapıldım bak şimdi.. kaydolduğum spor salonuna balık istifi otobüslerle de olsa gitmediğim için, kendimi geliştirip amirimin üst yöneticilerden aferin almasını sağlamadığım için.. birikim yapmadığım için suçluluk duymamam lazım sanırım malum zar zor geçiniyoruz.. ama hafta sonu günü birlik turlar yerine almanya, hollanda ve birkaç avrupa ülkesine kısa tatiller yapmayı düşüneceğim 🤩

Bu yorumu görünce suçluluk duygusuna kapıldım bak şimdi.. kaydolduğum spor salonuna balık istifi otobüslerle de olsa gitmediğim için, kendimi geliştirip amirimin üst yöneticilerden aferin almasını sağlamadığım için.. birikim yapmadığım için suçluluk duymamam lazım sanırım malum zar zor geçiniyoruz.. ama hafta sonu günü birlik turlar yerine almanya, hollanda ve birkaç avrupa ülkesine kısa tatiller yapmayı düşüneceğim 🤩
bi tek sen beni anladın sen de beni yanlış anladın be @Rhea 😄
Neyse umarım çok güzel bir gelecek , memleketimin güzel insanlarını bekler.
Senin yazılarını da ayrıca okuyorum @Rhea , umarım en yakın zamanda bol kazançlı , kafana göre rahat edebileceğin iş imkanları senin olur.
Benim kumarım burda biter, herkese bol şans.

@URUMHAMATAHAYİL sebebim biraz bu konulara biraz ara vermek. Aradaki dengeyi biraz sağlayamayıp, sosyal çevreden kopuyorum gibi hissediyorum.
Arkadaşlar buradaki bazı üyeler neden hesaplarını askıya alıyor?Bilmediğim için soruyorum,daha önce de böyle isteği olanlar olmuştu...Sonuçta siteye girmezsiniz ,olur biter..Hesabı dondurma ya da askıya alma sebebi ne oluyor?Siteye zamanımız olduğunda girmek ya da girmemek bizim irademizde değil mi?İstediğiniz kadar uzak kalırsınız,hesabınız yokmuş gibi davranırsınız,olur biter...Bu arkadaşımızın sorusuna denk geldi ama ona karşı bir soru değil bu,genel merakım??

Arkadaşlar buradaki bazı üyeler neden hesaplarını askıya alıyor?Bilmediğim için soruyorum,daha önce de böyle isteği olanlar olmuştu...Sonuçta siteye girmezsiniz ,olur biter..Hesabı dondurma ya da askıya alma sebebi ne oluyor?Siteye zamanımız olduğunda girmek ya da girmemek bizim irademizde değil mi?İstediğiniz kadar uzak kalırsınız,hesabınız yokmuş gibi davranırsınız,olur biter...Bu arkadaşımızın sorusuna denk geldi ama ona karşı bir soru değil bu,genel merakım??

Çok basit.
Nutella'yı eve alırsam yiyorum. Eve almamak en güzeli. Herkesin demirden iradesi olacak diye bir şey yok sonuçta, ama kendi zaafını bilen kişi dolaylı yollardan da ilaveten tedbirler alacak akla sahip olabilir.. Eve nutella alıp sonra da diyete başlamaya karar verdiysem, ani kararlar almaya müsait olan bünyem beni bir anlık boşluğuma denk gelince kandırmasın diye de Nutellayı evdeki birine veriyorum ki gözümün önünde durmasın.

Çünkü şekerin düştüğünde Nutella ile göz göze gelmek, dolapta seni bekleyen bir nutella olduğunu bilmek, marketten nutella almaya gitmekten daha kolay, daha aldatıcı, daha tahrik edici, daha sulandırıcı bir şey.

Atomik Alışkanlıklar kitabinda sürdürülebilirlik inşa etmek için gerekirse kapıyı içeriden kilitleyin der.

Son düzenleme:
Çok basit.
Nutella'yı eve alırsam yiyorum. Eve almamak en güzeli. Herkesin demirden iradesi olacak diye bir şey yok sonuçta, ama kendi zaafını bilen kişi dolaylı yollardan da ilaveten tedbirler alacak akla sahip olabilir.. Eve nutella alıp sonra da diyete başlamaya karar verdiysem, ani kararlar almaya müsait olan bünyem beni bir anlık boşluğuma denk gelince kandırmasın diye de Nutellayı evdeki birine veriyorum ki gözümün önünde durmasın.

Çünkü şekerin düştüğünde Nutella ile göz göze gelmek, dolapta seni bekleyen bir nutella olduğunu bilmek, marketten nutella almaya gitmekten daha kolay, daha aldatıcı, daha tahrik edici, daha sulandırıcı bir şey.

Atomik Alışkanlıklar kitabinda sürdürülebilirlik inşa etmek için gerekirse kapıyı içeriden kilitleyin der.
Yada kıtlık çıkar korkusuyla eve 10+ şişe şarap alırım. Çok içiyorum diye de sofrada ben en yakin olanı kaldırırım 🤩

Çok basit.

Yada kıtlık çıkar korkusuyla eve 10+ şişe şarap alırım. Çok içiyorum diye de sofrada ben en yakin olanı kaldırırım 🤩
Yada.. zulada 20+ şişe şarabım vardır, sen bana dersinki ben içkiyi bırakıyorum töbe ettim sen de et, tamam derim sana masadaki şarabı lavaboya dökerim sana gösteriş olsun diye 🤩

genel olarak forumda sağlam korunma yöntemleri göremedimde, majisyen arkadaşlar sadece maji ve parşömenlerle ileri düzey korunma olarak ne yapılabilir

Diyet söz konusu olduğunda ben de böyle düşünürdüm ama ''hesap dondurma''ya da ''kapatma konusunda''hiç böyle düşünmemiştim...Cevap için teşekkürler....:)

Diyet söz konusu olduğunda ben de böyle düşünürdüm ama ''hesap dondurma''ya da ''kapatma konusunda''hiç böyle düşünmemiştim...Cevap için teşekkürler....:)

Aynı şey. Çünkü haz merkezi ile bağlantılı. Para harcamadan duramayanlar için de genelde nakitte kalmayın denir. Fiziksel Altın veya gümüş aldırılarak tasarruf yaptırılır onlara da . Kuyumcuya gidip altını yüksek makas aralığı ile bozdurup o nakiti bankaya yatırıp amazondan o alışverişi yapma tuzağı ile arana engel koymak için. Anlık dürtülerle hareket eden ve bunun farkında olan insanlar, dürtülerinin etkisi altında değilken böyle karmaşık ama etkili tedbirler alırlar genelde. Üst akıl uygularlar kendilerine. En çok ta ben. 😀

Motosiklet almamak için direniyorum mesela şu an. Bir Napoleaon 250 daha görmiyim diye yolumu değiştirmeye başladım. Dürtü ise kaybolsun, kaderimse en olmadık yerden bir göz daha kirpsin bana diye.. Xdxd

@Retro birkaç kitap önerisi istesem?

Bu mesajı okuyunca ilk aklınıza gelenlerden olabilir.

Son Söz - Aidin Salih. Her Ramazanda tekrar tekrar elime alıp okuyorum

Arka kapağı :

Günümüzde modern tıbbın imkanları çoğaldı ama hastalıklar da aynı şekilde çoğaldı ve yaygınlaştı.

Hiçbir hastalığın gerçek sebebini bilmeyen modern tıp, birtakım hastalık belirtilerine isim verip teşhis koyarak deneme yanılma yöntemleriyle tedavi etmeye çalışmaktadır. Çünkü sebebi bilinmeyen bir hastalığın tedavisi imkansızdır.

Bugünkü fen bilimlerini düşündüğünüzde mekanik fizik, elektromanyetik fizik ve sair hakkında kalın kalın kitaplar mevcut olduğunu görürsünüz.

Şimdi ise sibernetik tıp çıktı ve fizik kanunlarının tümü, kimya kanunlarınında %70'i iptal oldu. Hani o bildiklerinize ne oldu?
Hepsi seraptan ibarettir.

Bu yüzden Cenab-ı Hak, kitapta bizim için farzları bildirdi. Peygamberimiz (sav) de bütün sünnetleri gösterdi. Artık bizim için inanacak başka birşey yoktur.

Bir yazar söyliyim bütün kitaplarını okuyun :

Wilbur Smith
Enerjimizi çalan kişilerle ahirete bırakmadan hesaplanmanın yolu var mı çaldığı enerjiyi geri alabilmek mümkün mü? Veya bunun için etkili teknkkler bulabileceğim bir kitap var mı?

Son düzenleme:
Enerjimizi çalan kişilerle ahirete bırakmadan hesaplanmanın yolu var mı çaldığı enerjiyi geri alabilmek mümkün mü?

Benim bu konuya yaklaşımım farklı biraz.

"Enerji hırsızlığı" veya "enerji vampirliği" bana tamamen etik kavramlar olarak gelmiyor.
Herkes kendisine doğru akan enerjileri dilediği gibi kullanma hakkına sahiptir. Nereden, kimden, nasıl geldiğini sorgulayacak durumda olamıyoruz akış başladığında. Sadece akıyoruz. (Veya akamıyoruz)

Bir ortama girdiğimizde enerjimizi emen birini tespit ettiğimizde "hooop kardeşim bu kadar coşkulu ve neşeli olmaya hakkın yok, yarısını benim enerjimle yapıyorsun, kendine gel, benim enerjimle hareket etme" diyemeyeceğimize göre, enerjimize en baştan sahip çıkmanın yollarını aramamız gerekir.

Geri