Retro
Elit Üye
Evet biraz karışık kimin ne olduğunu anlamak güç.
Yanlış hatırlamıyorsam Trump için pedofiliye karşı olduğunu o tür güç odaklarının onu istemediğini söylemiştin ama Trump Diddy için arkadaşım iyi birisi demiş
Ve bu olayların ifşasında onun da parmagi var sanırım. Çünkü Diddy le takılan bazı ünlüler Kamala yi desteklemiş.
Aynen herşey mümkün.
Mesela Hava sahamız var ama uzay sahamız yok. Yani belli bir yükseklikten sonramızı savunamadığımız gibi sahiplenemiyoruz da. Elon Musk'ın starlink uydularını kovacak kadar yükseklere çıkacak teknolojimiz yok hala.
Starlink uyduları dünyaya global çapta musallat olan ifrit cinler gibi düşünülebilir. Kovsan kovulmaz , kaçsan kaçılmaz, faili meçhul bir düzenek altındayız.
Dünyaya bedava İnternet veriyorum kisvesi üzerinden, lazerli sistemlerle ülkelere değişik elektromanyetik saldırılar yapabilecek bir teknolojik altyapısı olabilir Elon Muskın. Belki bu silahını ilk kez Bidan yanlısı olan sapkın bir zümre üzerinde dememek istediler ve lazerle ormanları yaktılar 5 km yukarıdan. Trump boşu boşuna su yok söndüremiyoz demez. Yolsuzluğa işaret etti orada biraz da. Kuralları siz çiğnediniz rezervleri patlattınız tadın cezasını demek istedi biraz da. Haklı buldum.
Ben olsam ben de köklerini kurutmak isterdim. Pedofililerin birtaraflarını yakardım lazerle.
Son düzenleme: