Sohbet Muhabbet

Evet biraz karışık kimin ne olduğunu anlamak güç.
Yanlış hatırlamıyorsam Trump için pedofiliye karşı olduğunu o tür güç odaklarının onu istemediğini söylemiştin ama Trump Diddy için arkadaşım iyi birisi demiş 😂
Ve bu olayların ifşasında onun da parmagi var sanırım. Çünkü Diddy le takılan bazı ünlüler Kamala yi desteklemiş.

Aynen herşey mümkün.

Mesela Hava sahamız var ama uzay sahamız yok. Yani belli bir yükseklikten sonramızı savunamadığımız gibi sahiplenemiyoruz da. Elon Musk'ın starlink uydularını kovacak kadar yükseklere çıkacak teknolojimiz yok hala.

Starlink uyduları dünyaya global çapta musallat olan ifrit cinler gibi düşünülebilir. Kovsan kovulmaz , kaçsan kaçılmaz, faili meçhul bir düzenek altındayız.

Dünyaya bedava İnternet veriyorum kisvesi üzerinden, lazerli sistemlerle ülkelere değişik elektromanyetik saldırılar yapabilecek bir teknolojik altyapısı olabilir Elon Muskın. Belki bu silahını ilk kez Bidan yanlısı olan sapkın bir zümre üzerinde dememek istediler ve lazerle ormanları yaktılar 5 km yukarıdan. Trump boşu boşuna su yok söndüremiyoz demez. Yolsuzluğa işaret etti orada biraz da. Kuralları siz çiğnediniz rezervleri patlattınız tadın cezasını demek istedi biraz da. Haklı buldum.

Ben olsam ben de köklerini kurutmak isterdim. Pedofililerin birtaraflarını yakardım lazerle.

Son düzenleme:
Aynen herşey mümkün.

Mesela Hava sahamız var ama uzay sahamız yok. Yani belli bir yükseklikten sonramızı savunamadığımız gibi sahiplenemiyoruz da. Elon Musk'ın starlink uydularını kovacak kadar yükseklere çıkacak teknolojimiz yok hala.

Starlink uyduları dünyaya global çapta musallat olan ifrit cinler gibi düşünülebilir. Kovsan kovulmaz , kaçsan kaçılmaz, faili meçhul bir düzenek altındayız.

Dünyaya bedava İnternet veriyorum kisvesi üzerinden, lazerli sistemlerle ülkelere değişik elektromanyetik saldırılar yapabilecek bir teknolojik altyapısı olabilir Elon Muskın. Belki bu silahını ilk kez Bidan yanlısı olan sapkın bir zümre üzerinde dememek istediler ve lazerle ormanları yaktılar 5 km yukarıdan. Trump boşu boşuna su yok söndüremiyoz demez. Yolsuzluğa işaret etti orada biraz da. Kuralları siz çiğnediniz rezervleri patlattınız tadın cezasını demek istedi biraz da. Haklı buldum.

Ben olsam ben de köklerini kurutmak isterdim. Pedofililerin birtaraflarını yakardım lazerle.
Hakeden insan artıklarına ders vermek için doğaya ve hayvanlara yapılan katliama seyirci kalmak da zalimlik. Bu olaylarda masum olanlar çocuklar sadece.

Saygı ve hoşgörü çerçevesinde istediğiniz gibi sohbet edebilirsiniz. Herhangi bir şekilde çatılma yaratmayın, başka üyelere herhangi bir şekilde uygunsuz bir yaklaşımda bulunmayın. Hiç bir şekilde olumsuz tartışma içine gitmeyin.
Muhabbet etmeyi bilmiyorsanız öğrenin öyle gelin.
İyi akşamlar. Sayfanın kurallarını tam olarak bilmiyorum ama şu anda eşimle boşanma noktasındayız bebeğimle kaldık bir başımıza.. bu yüzden güvenilir gerçekten inin ehli büyü işiyle uğraşan birilerine ihtiyacım var. Bu konuda bana yardım eder misiniz

İyi akşamlar. Sayfanın kurallarını tam olarak bilmiyorum ama şu anda eşimle boşanma noktasındayız bebeğimle kaldık bir başımıza.. bu yüzden güvenilir gerçekten inin ehli büyü işiyle uğraşan birilerine ihtiyacım var. Bu konuda bana yardım eder misiniz
Yukarıda bulunan instagram butonundan ulaşabilirsiniz.

Bir şey söylemek istiyorum etrafımdakilere. Ama benden daha güçlü bir irade buna izin vermiyor sanki. Ağzım kenetleniyor, söyleyemiyorum. Bir soru sorulmasını bekliyorum ama o soru sorulunca daha güçlü bir şekilde baskı hissediyorum, söyleyemiyorum. Soru sorulunca içim bambaşka olmasına rağmen yüzüme hiçbir şey vurmuyor sadece gülümsemekle yetinebiliyorum. Bir dahakine diyor içimden bir ses ama benimle dalga geçtiğini biliyorum, yalan söylediğini ikimizde biliyoruz. Kudurtuyor bu beni ama içimden gülüyorum kendime. Sonra da kendime hakaret ediyorum. Zihnimde benimle dalga geçiliyor ama elimden hiçbir şey gelmiyor.

Bir şey söylemek istiyorum etrafımdakilere. Ama benden daha güçlü bir irade buna izin vermiyor sanki. Ağzım kenetleniyor, söyleyemiyorum. Bir soru sorulmasını bekliyorum ama o soru sorulunca daha güçlü bir şekilde baskı hissediyorum, söyleyemiyorum. Soru sorulunca içim bambaşka olmasına rağmen yüzüme hiçbir şey vurmuyor sadece gülümsemekle yetinebiliyorum. Bir dahakine diyor içimden bir ses ama benimle dalga geçtiğini biliyorum, yalan söylediğini ikimizde biliyoruz. Kudurtuyor bu beni ama içimden gülüyorum kendime. Sonra da kendime hakaret ediyorum. Zihnimde benimle dalga geçiliyor ama elimden hiçbir şey gelmiyor.
Solar pleksus ve boğaz çakranızın desteğe ihtiyacı var gibi görünüyor.

Merhaba . :) forumda yeniyim uygun olmayan şeyler yazarsam kusura bakmayın. Bu konu uygun mudur bilmiyorum. Ama sevdiğim biri var beni sevdiğini biliyorum ama bazı sebeplerden dolayı benden uzak duruyor. Onu kendime yaklaştıracak uygulama yapmak istiyorum. Aslında bağlama , geri döndürme yaptırmak isterdim ama öyle şeyler yapacak birini bulamıyorum .

Merhaba . :) forumda yeniyim uygun olmayan şeyler yazarsam kusura bakmayın. Bu konu uygun mudur bilmiyorum. Ama sevdiğim biri var beni sevdiğini biliyorum ama bazı sebeplerden dolayı benden uzak duruyor. Onu kendime yaklaştıracak uygulama yapmak istiyorum. Aslında bağlama , geri döndürme yaptırmak isterdim ama öyle şeyler yapacak birini bulamıyorum .
Nerden biliyorsun sevdiğini ne yapmışki..
İnsanlar sevmediklerine bahane uydurup oyalar sevdikleri için çabalar.

Yapabilirsiniz kendi iradeniz güçlüyse başarılı olursunuz başkasına yaptırmaktan daha garantilidir. Aslında bu konuyla alakalı form da ritüeller, çalışma şekli, başlangıçlar, ne nasıl olmalı diye bi paylaşımlar olsa yeni başlayanlara uygun olur lakin kimse paylaşmıyor paylaşmak da istemiyor gördüğüm kadarıyla bi ara bahsi de geçmişti form da.Diyelim ki yaptırdınız ya da yaptınız ve başarılı oldunuz emin olun yine mutluluk getirmeyecek. İntikam almak için güzel bir seçenek olabilir 😅 ama mutlu olmak için değil

Yapabilirsiniz kendi iradeniz güçlüyse başarılı olursunuz başkasına yaptırmaktan daha garantilidir. Aslında bu konuyla alakalı form da ritüeller, çalışma şekli, başlangıçlar, ne nasıl olmalı diye bi paylaşımlar olsa yeni başlayanlara uygun olur lakin kimse paylaşmıyor paylaşmak da istemiyor gördüğüm kadarıyla bi ara bahsi de geçmişti form da.Diyelim ki yaptırdınız ya da yaptınız ve başarılı oldunuz emin olun yine mutluluk getirmeyecek. İntikam almak için güzel bir seçenek olabilir 😅 ama mutlu olmak için değil
İntikam gibi düşğnüyorum. Ama benim gibilere hitap edecek bi uygulama yok sitede sanki malesef

Nerden biliyorsun sevdiğini ne yapmışki..
İnsanlar sevmediklerine bahane uydurup oyalar sevdikleri için çabalar.
doğru olabilir. Belki de sevmiyor öyle yazdım ama peki sevdirecek bi yöntem var mı

İntikam gibi düşğnüyorum. Ama benim gibilere hitap edecek bi uygulama yok sitede sanki malesef
Sitede var ama ayrıntılar verilmediğinden dolayı neyi nasıl yapacağınızı da bilmediğiniz için size hitap etmiyor açıkcası. Form da bi majisyen ne yapmalı,nasıl olmalı, neler yapacaksınız diye maalesef böyle bi anlatım yok.

Dün Galatasaray-Dinamo Kiev maçında gölü atan Türk oyuncuların arsızca gol sevinci yapmalarına ben utandım bir Gs li olarak. Hiç yakışmadı.

Adamların ülkesinde savaş var, yıkım var, kendi ülkende zaten hükmen yas var, herkes ölülerin yaralıların derdine düşmüş, rakibini aşağılar gibi gol sevinci yapıyorsun havayı yumruklayarak, oteki oyuncu da taklidini yapıyor, k.o. ettik sizi iması vererek.

Skoru da koruyamadın, adamlar turnuvanın en zayıf takımı herkese yenilemişler ve 3 tane gol yedin onlardan. Sana ders verir gibi de baş sağlığı dilediler maçtan sonra.

Hiç yakışmadı. Daha 3-4 gün önce ligin son takımını da yenememişsin.

Yani inşallah yenilirsiniz bile dedim. Takımdaşlık ta bir yere kadar.

Mars da ne gibi dostları var sence?

Bence ay fatihi Amerika imajını bir adım daha ileriye taşıyarak Mars fatihi rolüne soyundular. Uzay da bizim, olası uzaylı temasları olursa onların menejerliğini de biz yaparız, dünyayı uzaydan gelen tehlikeye karşı da biz koruruz algısını pekiştiriyorlar.

Marsa roket gönderdiğini hiç sanmıyorum space x'in. Göndermiş gibi yapmak, göndermekten daha önemli onlar için. Amerika yalanı 40 perdeyle örten, bir yalana 40 tane ispatlayıcı komolo kurmayı çok iyi bilen bir ülke. Bir yalanı ortaya atmadan önce 40 farklı kaynak tasarlayabilecek kadar şizofrenik bir derin devlet zekasına sahipler. Elon Musk normal bir birey değil.

Allah zalimi zalime düşman ediyor halk ediyor artık..

Trump LGBT lonisinin tüm faaliyetlerini yasakladı. Bence artık kendi içlerinde çok fena doğu - batı çatışmaları başlayacak.

Bence ay fatihi Amerika imajını bir adım daha ileriye taşıyarak Mars fatihi rolüne soyundular. Uzay da bizim, olası uzaylı temasları olursa onların menejerliğini de biz yaparız, dünyayı uzaydan gelen tehlikeye karşı da biz koruruz algısını pekiştiriyorlar.

Marsa roket gönderdiğini hiç sanmıyorum space x'in. Göndermiş gibi yapmak, göndermekten daha önemli onlar için. Amerika yalanı 40 perdeyle örten, bir yalana 40 tane ispatlayıcı komolo kurmayı çok iyi bilen bir ülke. Bir yalanı ortaya atmadan önce 40 farklı kaynak tasarlayabilecek kadar şizofrenik bir derin devlet zekasına sahipler. Elon Musk normal bir birey değil.

Trump LGBT lonisinin tüm faaliyetlerini yasakladı. Bence artık kendi içlerinde çok fena doğu - batı çatışmaları başlayacak.
Elon Musk kendini Mesih olduğunu düşünüyor.Trump son akşam yemeği tablosunu canlandırdı.Bunlar hep üstü kapalı mesajlar.

İnternette görünce araştırdım. Nazi selamı olarak akıllarda kalsa da bu simge Roma Paganizmine dayanan bir işaret biçimiymiş. 1890 - 1940 yılları arasında Amerikalı gençler aynı selamı bayraklarına dönerek veriyormuş. İlerleyen yıllarda ise selam biçimi değişmiş ve sadece el göğüste olacak biçimde yorumlanmış.

Tabi Musk boş yere hiçbir şey yapmaz.. Roma'nın kendisi, Tanrı Mars'ın bir vestal bakireyi hamile bıraktığı ve bu bakirenin Roma'nın ikiz kurucuları Romulus ve Remus'u doğurduğu bir efsaneye dayanıyor.

**

Hikayeye göre, ikizler annelerinden alınıp tahtına meydan okuyacaklarından korkan bir kral tarafından Tiber Nehri'ne atılır. İkizler boğulmak yerine Palpatine Tepeleri yakınlarında kıyıya vurur. Burada bir dişi kurt onları bulur, besler ve çobanlar bir gün onları bulup içeri alana kadar onları korur. Bulundukları yeri onurlandırmak için ikizler Roma'yı Palatine Tepeleri üzerine inşa eder. Bir noktada, Romulus ve Remus'un arası açılır ve Romulus kardeşini öldürerek Roma'nın tek hükümdarı olur.

Pagan Tanrılar : Romalılar tutarlı bir şekilde 12 ana tanrıya tapıyorlardı. Bu tanrılar Jüpiter, Juno, Vesta, Vulcan, Poseidon, Ceres, Mars, Merkür, Venüs, Minerva, Diana ve Apollon.

**

Romalı paganlar, tanrıların ve diğer doğaüstü varlıkların insanların günlük yaşamlarıyla etkileşime girdiğine ve hatta onlara müdahale ettiğine ve açıklanamayan olayların doğaüstü bir açıklaması olduğuna güçlü bir şekilde inanıyorlardı. Romalılar için, yaşamın tüm yönleri tanrılarıyla olan ilişkilerine bağlıydı.

Ritüeller önemliydi ve ilahi yasalar ritüellerin belirli amaçlar için nasıl gerçekleştirileceğini ve belirli tanrıların kurban ve yeminler konusunda ne beklediklerini yönlendiriyordu. Romalı paganlar tanrılarla bir sözleşmeleri olduğuna ve bir Romalının bir tanrının lütfunu almak için gereken doğru ritüeli ve kurbanı sağladığında bu sözleşmenin yerine getirildiğine inanıyorlardı.

Geri