@createtherules © kusura bakmayın biraz mide problemi yaşıyordum, geç yazabiliyorum;
Bu konuyla alakalı işlem olup olmadığını sorduğumda gelen kartlar
Ölüm-Yıldız- Dünya
Bu kombinasyon ile üzerimde herhangi bir işlem olduğunu düşünmüyorum. Üç Büyük Arkana kartının gelmiş olması bana daha çok insan etkisinden ziyade kadersel bir etki olduğu izlenimini veriyor. Açıkçası soru daha farklı sorulmuş olsaydı bu kombinasyon için; kişinin bir yas sürecini veya bir sayfayı tamamen kapattığını söylerdim. Bu yorum benim için de geçerli olabilir çünkü hayatımın bir çok alanında sıfırlandığım bir sürecin içerisinden geçiyorum. Eski ilişkimden; arkadaşlık ilişkilerimden tamamen koptum kendi isteğimle. İşimi bıraktım hatta bambaşka bir kariyer yolu çizmeye hazırlanıyorum bu süreçte. O yüzden bu yorum daha uygun geldi bana.
Rüya kısmına gelece olursak tek açılımda soru- hane şeklinde gittim.
Neden böyle bir rüya gördüm?
Değnek As- Kupa Şövalyesi
Bu rüyanın sonucu, beni götürmek istediği nokta nedir?
Değnek Sekiz- Dünya
İlk olarak değnek as ve kupa şövalyesi kombinasyonu; bu rüyayı görmemin temel sebebi duygusal anlamda motivasyonu yakalamak. Bu rüyanın bir şekilde bana ilham olması, cesaret vermesi ve beni canlandırması. Değnek Sekizlisi ve Dünya kartı ile birlikte hızlıca başlanılan bir hedefin tamamlanması, harekete geçilmesi mesajını alıyorum. En başında da dediğim gibi yeni hedeflerim var ve bu hedeflerle alakalı harekete geçmem ve tamamlamam ile alakalı bir uyarı olarak alıyorum mesajı. Yani rüyanın beni götürmek istediği nokta bu.
Son olarak konu ile alakalı genel bir açılım yaptım üç kart şeklinde ve çıkan kartlar
Joker- Aziz- Değnek Sekizlisi
Kısaca bir özet geçecek olursam içinde bulunduğum süreçte hayatıma sıfırdan ve yeniden başlayacağım bir dönemdeyim. Bu dönemde herkeste olduğu gibi motivasyon ve ilham eksikliğim var. Özellikle motivasyon konusunda bir tık daha fazla eksiğim çünkü kaygılı bir tipim. Bu kişiyi görmem ve enerjimin ona odaklanmasının sebebi kişinin beni motive edecek ve bana ilham olacak olması. Aslında yapmak istediğim iş ile biraz bağlantılı biri. Belki onun konumundan, duruşundan ve geçtiği süreçlerden ilham alabilirim. Bunun haricinde bu duygusal yoğunluk beni motive eder mi hiç emin değilim.
Kartları sabote etmiş olabilir misin derseniz, olabilirim hiç emin olmadığım bir süreçten geçiyorum fakat işlem etkisine dair en ufak bir kombinasyon göremedim.